Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızçelerim moral bozmak yok
bu hafta nazarlığımız olsun bu sonuç
Toparlanıp silkelenmemize vesile olsun inşallah
Demin de dediğim gibi hem etap 1. miz var hem etap sonuncumuz
2 de mezun verdik
Ee çok normal olmamalıyız, sıradan şeylerden hoşlanmam zaten
Bi action olmalı illa
Seviliyorsunuz minnak ejderyalayımm menimmm

Kış sebzesi diye sağlıklı diye çok sevmesemde yemeye çalışıyorum ama bundan sonra dikkat etmeye çalışırım canım

Senin bu motive edici toparlayıcı konuşmaların o kadar önemli ve güzel ki Ayşecim çok sağol

1 saat zumba yaptim geldim, 1 kase salatali yogurt yapcam ve yrsil cay icecem

Ne desen haklisin kendimden utanıyorum

iyi akşamlar. iki gündür giremiyorum. bugün de çok yoğundum yazamadım.

cuma 83.6
bugün 84.2
fark +0.6

wc yok. son günlerde menülerim de şaştı. moni
bunu bir demek istermisin
Ev Yapımı Quark (Protein İçeriği Yüksek Peynir) Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 litre süt
  • Yarım litre kefir
Ev Yapımı Quark (Protein İçeriği Yüksek Peynir) Tarifi Yapılışı
Sütü ve kefiri hava almayan bir tencereye alalım. 2 gün boyunca orta sıcaklık bir odada bekletelim. Sonra tencereyi 40-50 derecede sıcak tutalım. İsterseniz sürekli kaynar su ekleyerek ısıtabilirsiniz veya 35 derecede ısıtılmış fırına koyabilirsiniz. İki yöntemi yaklaşık 2 saat uygulayalım. Sonra 2 saat soğumasını bekleyelim. Bir geniş kaseye süzgeç alalım ve onun içine ince bez veya tülbent serelim. Tenceredeki karışımı içine dökelim ve suyunu sıkalım. 1 – 2 saate kadar süzülmesini bekleyelim. Süzülen su çok sağlıklı atmayalım. Sonra Quarkı kullanabilirsiniz yaklaşık 400 gr. çıkacak. Topaklı olmaması için süzgeçten geçirebiliriz. Buzdolabında saklayalım ve 5-6 gün içinde tüketelim. Afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…