fırında tepsinin altına serdiğimiz kağıt saracımİyi fikir canım bende deneyeyim ama yanmaz kağıt dediğin ne onu anlamadım
spor klübünde yazışmak değil canım spor salonuna yazıl dedim .
fırında tepsinin altına serdiğimiz kağıt saracım
ohh oh hep gülll canım benimmmHiç güleceğim yoktu ama nasıl güldüm canım benim akıllı telefonun azizliğine uğramışım farkında olmadan yazılmak yerine yazışmak demişim
Saol yasom ablacim
sara_28 canım bugünki menündeki brokoli dikkatimi çekti nacizane fikrim mümkünse yememeye çalış brokoli karnıbahar turp lahana bunlar bizim için çokta uygun sebzeler değil ödeminide arttırır.
Kızçelerim moral bozmak yok
bu hafta nazarlığımız olsun bu sonuç
Toparlanıp silkelenmemize vesile olsun inşallah
Demin de dediğim gibi hem etap 1. miz var hem etap sonuncumuz
2 de mezun verdik
Ee çok normal olmamalıyız, sıradan şeylerden hoşlanmam zaten
Bi action olmalı illa
Seviliyorsunuz minnak ejderyalayımm menimmm
1 saat zumba yaptim geldim, 1 kase salatali yogurt yapcam ve yrsil cay icecemMenum:
07.00
filtre kahve
10:00
2 kepekli ekmek peynirli
1 filtre kahve
12.30
1 kase corba
Su
15.30
2 bardak cay
16.45
100 gr bulgur pilavi
1 kepce kuru fasulye
2 buyuk dal yogurtlu karnibahar
20.00 gibide yogurt yemeyi dusunuyorum
Su 2 lt
Spor: 6589 adim, cocuklari yatirirsam zumbaya gidicem
gezegenfeza
moni
aeben
fulyacım karabatak gibibeni hiç merak eden olmamış
Başın sağolsun canımBenim cenazem var acil izmite gitmeliyim.kosturmam ondan dayim vefat etdi kusura ba
Ne desen haklisin kendimden utanıyorumslm hayırlı akşamlar arkadaşlar ......
umarım herkes iyidir?
bugün cumaydı kilo veren oldu alan oldu hepimiz bir mucadelenin içindeyiz kimse üzülmesin kilo verdim diyede sevinmeyelim bence herşey bizim için.
sara_28 canım daha öncede yazmıştım gene yazmak istiyorum üzülmemen için haşimatoyla yeni tanıştığın bir hastalık normal insanlar gibi kilo vermeyi beklemen çok yanlış ki sen dereceler yaptın 3 kilo 4 kilo verdiğin haftalar oldu haftaya ödemin inince otamatik 4 kilo gidecek gene derece yapacaksın.ben bununla çok mucadele ettiğim için yıllardır kendimin dr oldum ki benim başlangıç düzeyinde bile değil lütfen kendine acımasız davranma ama üzücü biliyorum aç geziyoruz neden az kilo veriyoruz diye hergün arkadaşlarım aburcuburun dibine vuruyor tatlılar hekeza ben hiçbirini yemiyom ama verdiğim kilo 300 400 gr ne yapalım şimdi yapacak bişey yok var olanla yetinmek ve sağlığımıza kavuşmak ve senin önce sağlık sonra bebek sahibi olman hayırlısyla
geleleim sana bir önerim var tabi imkanların doğrultusunda evdende biraz uzaklaşmış olacaksın hemde değişik insanlarla vakit geçireceksin farklı spor yapma imkanın olacak yarın evine yakın bir spor salonuna yazıl lütfen tabi bu bir öneri düşün ve sana uygunsa bir dene.
@Ya habibi başın sağolsun kardeşim rabbim mekanını cennet eylesin.
@Ssy8491 canım çok geçmiş olsun bildiğim kadar kanal darsa stenle açılabiliyor tabi darlığın derecesi ne onu bilmek gerekiyor rabbim şifa versin tüm hastalara.
Sarayca artık kendine gel benim güzel arkadaşım ben senin hırslı halini özlüyorum
@vorones hele sen beni deli ediyon saçını başını yolacammmmm
iyi akşamlar. iki gündür giremiyorum. bugün de çok yoğundum yazamadım.
cuma 83.6
bugün 84.2
fark +0.6
wc yok. son günlerde menülerim de şaştı.moni
utanacak bişey yok bitanem sadece senin ne kadar hırslı ve azimli olduğunu bildiğimden bu sözlerim.Ne desen haklisin kendimden utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?