Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü vereyim bende

Sabah
1 simit

Öğlen
1 kurabiye

Akşam
Et sote
Çorba
Şehriye pilavı

Su çok az

Spor yok

Kızlar bu bir menü değil ama kurallar gereği vermem gerekiyor.

Neden böyle oldu yazmayayım çünkü ben dahi kendimin bahanelerinden sıkıldım.

Yarın yeni bir gün ve çeki düzen vereceğim kendime. Ama artık detoks vs. Yapmak istemiyorum. Dengem bozuldu resmen.

utanacak bişey yok bitanem sadece senin ne kadar hırslı ve azimli olduğunu bildiğimden bu sözlerim.
Biliyorum canım. Bende artık bu durumdan sıkıldım. Hayatımı etkiliyor kendime güvenimi azaltıyor. Yine yeniden kaldığım yerden devam diyorum. Bırakmak yok. BAŞARACAĞIM

fulyacım karabatak gibi asureyi yiyip kaçtın.bir görünüp kayboluyorsunuz nedeyim
inan çok yoğundum bu hafta . haftaya da öyle. ondan böyle oldu. düzenim de şaştı.

bunu bir demek istermisin
Ev Yapımı Quark (Protein İçeriği Yüksek Peynir) Tarifi İçin Malzemeler
saol canım bakayım.

Bravooo canım

inan çok yoğundum bu hafta . haftaya da öyle. ondan böyle oldu. düzenim de şaştı.

saol canım bakayım.
fulya bunun hazırıda varmış ama evde yapmak istersen tarifide o yanlız videoyu izlersen peynir düşük kalorili değil miktarını orda söylemiş ona göre ye canım.

spor klübünde yazışmak değil canım spor salonuna yazıl dedim .
fulyacım karabatak gibi asureyi yiyip kaçtın.bir görünüp kayboluyorsunuz nedeyim

herkesin bir kankisi var bir benim yok galiba kıskandım

benide seviyonmu özlem ? evlat olsan sevilmessin dediğini duydum sankim
kız şu mesajlarına koptum valla allah da seni güldürsün niye sevilmicen çok tatlı hatunsun seni sevmeyen ölsün bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…