Biliyorum canım. Bende artık bu durumdan sıkıldım. Hayatımı etkiliyor kendime güvenimi azaltıyor. Yine yeniden kaldığım yerden devam diyorum. Bırakmak yok. BAŞARACAĞIMutanacak bişey yok bitanem sadece senin ne kadar hırslı ve azimli olduğunu bildiğimden bu sözlerim.
sen herzaman başardın biliyom şimdide başarabilirsin.Biliyorum canım. Bende artık bu durumdan sıkıldım. Hayatımı etkiliyor kendime güvenimi azaltıyor. Yine yeniden kaldığım yerden devam diyorum. Bırakmak yok. BAŞARACAĞIM
inan çok yoğundum bu hafta . haftaya da öyle. ondan böyle oldu. düzenim de şaştı.fulyacım karabatak gibiasureyi yiyip kaçtın.bir görünüp kayboluyorsunuz nedeyim
bunu bir demek istermisin
Ev Yapımı Quark (Protein İçeriği Yüksek Peynir) Tarifi İçin Malzemeler
saol canım bakayım.Ev Yapımı Quark (Protein İçeriği Yüksek Peynir) Tarifi Yapılışı
- 1 litre süt
- Yarım litre kefir
Sütü ve kefiri hava almayan bir tencereye alalım. 2 gün boyunca orta sıcaklık bir odada bekletelim. Sonra tencereyi 40-50 derecede sıcak tutalım. İsterseniz sürekli kaynar su ekleyerek ısıtabilirsiniz veya 35 derecede ısıtılmış fırına koyabilirsiniz. İki yöntemi yaklaşık 2 saat uygulayalım. Sonra 2 saat soğumasını bekleyelim. Bir geniş kaseye süzgeç alalım ve onun içine ince bez veya tülbent serelim. Tenceredeki karışımı içine dökelim ve suyunu sıkalım. 1 – 2 saate kadar süzülmesini bekleyelim. Süzülen su çok sağlıklı atmayalım. Sonra Quarkı kullanabilirsiniz yaklaşık 400 gr. çıkacak. Topaklı olmaması için süzgeçten geçirebiliriz. Buzdolabında saklayalım ve 5-6 gün içinde tüketelim. Afiyet olsun :)
Iyi ki buradasınsen herzaman başardın biliyom şimdide başarabilirsin.
gamzecim kabullenmek gerçekten zor çünkü yan hastalıkları çok fazla hep neden neden diye sorarken aslında bu yan hastalıklarımın haşimatoya bağlı olduğunu öğrendikçe hastalığımı kabul ettim son senelerde bişeyi kabul edince hastalıkla başetmekte kolay oluyor çünkü çözümü yok olmayan bişey içinde kendimi üzmenin anlamı yok.
fulya bunun hazırıda varmış ama evde yapmak istersen tarifide o yanlız videoyu izlersen peynir düşük kalorili değil miktarını orda söylemiş ona göre ye canım.inan çok yoğundum bu hafta . haftaya da öyle. ondan böyle oldu. düzenim de şaştı.
saol canım bakayım.
Yok kiz gayet doydum hatta cok karbon oldu diye endiselendim bana en iyi gelen iki öğün çok denedimBence çok az .ben olsam açliktan gözüm donerdi. Maşallah. Ben de bu kadar az yemeye alisabilirim inşallah.
Sen hepimizin kankisisinherkesin bir kankisi var bir benim yok galibakıskandım
Deme öyle kuzum aklımdaydın ama bende kafa kalmıyo ki zaten sohbete de çok katılamıyorum amabeni hiç merak eden olmamış
benide seviyonmu özlem ? evlat olsan sevilmessin dediğini duydum sankimDeme öyle kuzum aklımdaydın ama bende kafa kalmıyo ki zaten sohbete de çok katılamıyorum amaburadaki herkesi seviyorum
spor klübünde yazışmak değil canım spor salonuna yazıl dedim .
fulyacım karabatak gibiasureyi yiyip kaçtın.bir görünüp kayboluyorsunuz nedeyim
herkesin bir kankisi var bir benim yok galibakıskandım
benide seviyonmu özlem ? evlat olsan sevilmessin dediğini duydum sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?