Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ay öğrendiğim ıyi oldu bunu ve biliyordum dur bakalım :88:

benim büyük cadı kedi köpek sevmeye bayılır yurdun önünde yatan köpeği severken elini ısırmış kanamış filan,aradı ağlıyacak kötü durumda hastaneye de gidemiyor,babası atladı gitti önce hastaneye sonra eve getirecek sıpayı

Çok tatlısın ya

herkesin bir kankisi var bir benim yok galiba kıskandım

Bizde seninle kani olalım istersen haşimatolarımızda kani nasılsa

Geçmiş olsun canım

bu takımı seviyorum ne kadar değişik bi tablo olmuş kaptanım sen de seviliyorsun

kız şu mesajlarına koptum valla allah da seni güldürsün niye sevilmicen çok tatlı hatunsun seni sevmeyen ölsün bee
bugün herkesin morali bozuk acık güldüreyim dedim teşekkür ederim canım benim bende hepinizi çok seviyorum hepiniz ayrı ayrı bir değersiniz

ay ay geçmiş olsun canım benim kızkardeş gibi evde 3 sıpası 3de kedisi var daha kızmasak sokakata ne kadar hayvan alır getirir.

Iyi geceler kızlar bi kahve keyfi yapayım. Biraz plan hazırlayayım. Spor nasıl yapacağıma dair düşüneyim.

Bu gün kızıma dedim ikimizinde spora başlaması lazım diye. O da babasına yürüyüş TAHTASI al bize baba dedi

Geçmiş olsun canım
saracım benim benimle kanki olursan fatma üzülür beni sattın der saraycanın dediği gibim ben hepinizin kankisiyim hepinizi çok seviyorum ama en çok birbirimizi anlayan hastalık konusunda ikimisiz.

Geçmiş olsun canım
sağol kuzum,kanki yerine kani yazmışsın yasemin düzeltir şimdi

bugün herkesin morali bozuk acık güldüreyim dedim teşekkür ederim canım benim bende hepinizi çok seviyorum hepiniz ayrı ayrı bir değersiniz

ay ay geçmiş olsun canım benim kızkardeş gibi evde 3 sıpası 3de kedisi var daha kızmasak sokakata ne kadar hayvan alır getirir.
sağol canım,normalde hayvanlar da kızımdan iyi enerji alır azcık sevse yanından ayrılmazlar,ama bu köpek rahatsız edilmek istememiş belli ki,ay çok panikledim ama gülesim geliyo şimdi

Geçmiş olsun canım, ihmal etmeyin yine de dr. Götürün kızınızı

Yürüyüş tahtası güzelmiş

saracım benim benimle kanki olursan fatma üzülür beni sattın der saraycanın dediği gibim ben hepinizin kankisiyim hepinizi çok seviyorum ama en çok birbirimizi anlayan hastalık konusunda ikimisiz.

Fatmaylada seninlede kanki olurdum ben ama sen nasıl istersen

Bugün o kadar mutsuz ve üzgünümki nasıl yazdığıma hiç dikkat edemedim ortaya komik yazılar çıktı

tabiki kankimsin saracım canım benim lütfen üzülmekten vazgeçç yalvarıyorum sana senin kadar burda diyetine sadık kim var hiçbirimiz ama elimizde olmayan nedenlerden böyle oldu buna üüzlecek bişey yok evdeki durumlarda az kaldı ne olur artık kendini üzmek için değil kendinle gurur duymak ve mutlu etmek için uğraş biz takımca seninle gurur duyuyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…