- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Yarin yeni bir gün hayattayiz saglikliyiz sevdiklerimiz yanimizda gerisi hallolur canım üzülme. .ben de iyi degildim şu son mesajlara güldüm de rahatladim azcık telafisi olan şeyler için mutsuz olma luzumYürüyüş tahtası güzelmiş
Fatmaylada seninlede kanki olurdum ben ama sen nasıl istersen
Bugün o kadar mutsuz ve üzgünümki nasıl yazdığıma hiç dikkat edemedim ortaya komik yazılar çıktı
Sabah uyanınca öpeceğimannesi gibim zeki çoçuk ismi güzel kızımı öp yerime
pamuk kardeşim menüne ben yorum yapacam ama diyecenki ben emziriyorum ve evde olmuyorum ve böylede kilo veriyorum diyebilirsin ama açıklama gereği duydumMenü
Sabaha kefir bal cevizle başladım
Kahvaltı iki dilim ekmek haşlanmış yumurta 5 zeytin az peynir
Ara 90 kalorilik special k bar ve çay
Öğlen mercimek çorbası iki kaşık makarna iki dilim elma
Ara zamanı 3 kaşık mercimek köftesi
Yemek zamanı karpuz üzüm :)
Spor 30 dk pump it up 3 lt su
tabiki kankimsin saracımcanım benim lütfen üzülmekten vazgeçç yalvarıyorum sana senin kadar burda diyetine sadık kim var hiçbirimiz ama elimizde olmayan nedenlerden böyle oldu buna üüzlecek bişey yok evdeki durumlarda az kaldı ne olur artık kendini üzmek için değil kendinle gurur duymak ve mutlu etmek için uğraş biz takımca seninle gurur duyuyoruz .
arkadaşlar hepimizin ayrı ayrı hayat hikayesi acıları üzüntüleri sevinçleri var inanın ben sarayı çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı onun gibi herşeyi kafaya takan herşeye kırılabilen hatta eskiler bilir çok alıngandım bu hastalık duygu durum bozukluğunu dahada çok arttırıyor ve herşeye kafayı takıyor üzülüyor ama zaman geçtikçe hastalığını kabullendikçe oda benim gibi daha çok rahatlayacak eminim.
Teşekkür ederim canım ilgine desteğine moral vermene teşekkür ederim
ödemleri çözecem canım sabahtan beri tarçınlı ılık su içiyorum 3.5 litreyi geçti yeşil çayı ve siyah çayı saymıyorum bile
hayılı geceler seviliyorsunYarın yeni bir gün doğacak hepimiz için herkese iyi geceler yarın güzel bir gün olsun
evet kuzum yaa görüşemedik. Ben kaç haftadır çok yoğunum. Çok yoruluyorum. Yoğunluk ve stresten menüler de şaştı iyice. Bu hafta aşureye gömüldüm60kiloyum canım seninle denk gelemedik hiç. Nasılsın?
sen de yoğunsun benim gibiDeme öyle kuzum aklımdaydın ama bende kafa kalmıyo ki zaten sohbete de çok katılamıyorum amaburadaki herkesi seviyorum
İnsallah elimden geldigince olmaya calisiyorum.Biraz gec oldu ama,sunu anladim ki kimseyi takmadigim zaman cok dah mutlu ve enerjik oluyorumenerjine hayranım hep böyle ol canım
Geçmiş olsun kızına canım, malesef arada istenmeyen küçük kazalar olabiliyor.benim büyük cadı kedi köpek sevmeye bayılır yurdun önünde yatan köpeği severken elini ısırmış kanamış filan,aradı ağlıyacak kötü durumda hastaneye de gidemiyor,babası atladı gitti önce hastaneye sonra eve getirecek sıpayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?