Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yarin yeni bir gün hayattayiz saglikliyiz sevdiklerimiz yanimizda gerisi hallolur canım üzülme. .ben de iyi degildim şu son mesajlara güldüm de rahatladim azcık telafisi olan şeyler için mutsuz olma luzum

Menü
Sabaha kefir bal cevizle başladım
Kahvaltı iki dilim ekmek haşlanmış yumurta 5 zeytin az peynir
Ara 90 kalorilik special k bar ve çay
Öğlen mercimek çorbası iki kaşık makarna iki dilim elma
Ara zamanı 3 kaşık mercimek köftesi
Yemek zamanı karpuz üzüm :)
Spor 30 dk pump it up 3 lt su

arkadaşlar hepimizin ayrı ayrı hayat hikayesi acıları üzüntüleri sevinçleri var inanın ben sarayı çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı onun gibi herşeyi kafaya takan herşeye kırılabilen hatta eskiler bilir çok alıngandım bu hastalık duygu durum bozukluğunu dahada çok arttırıyor ve herşeye kafayı takıyor üzülüyor ama zaman geçtikçe hastalığını kabullendikçe oda benim gibi daha çok rahatlayacak eminim.

pamuk kardeşim menüne ben yorum yapacam ama diyecenki ben emziriyorum ve evde olmuyorum ve böylede kilo veriyorum diyebilirsin ama açıklama gereği duydum
sabah 2 dilim ekmek
spcial k 1 dilim
mercimek çorbası 2 dilim
2 kaşık makarna 1 dilim
akşam 3 mercimek köftesi 1 dilim
7 dilim ekmek yemiş oldun ve meyveden aldığın şekeride saymıyorum.

Teşekkür ederim canım ilgine desteğine moral vermene teşekkür ederim

ödemleri çözecem canım sabahtan beri tarçınlı ılık su içiyorum 3.5 litreyi geçti yeşil çayı ve siyah çayı saymıyorum bile

60kiloyum canım seninle denk gelemedik hiç. Nasılsın?
evet kuzum yaa görüşemedik. Ben kaç haftadır çok yoğunum. Çok yoruluyorum. Yoğunluk ve stresten menüler de şaştı iyice. Bu hafta aşureye gömüldüm sen nasılsın

Deme öyle kuzum aklımdaydın ama bende kafa kalmıyo ki zaten sohbete de çok katılamıyorum ama buradaki herkesi seviyorum
sen de yoğunsun benim gibi

Geçmiş olsun kızına canım, malesef arada istenmeyen küçük kazalar olabiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…