Kız sen nerdesinPazartesi sabah 83.2 ydim. Pazartesi akşamı 82.6. Bugünse 84.2
Pamukcum bu sözüne istinaden seni listeye aldım
Seni sevmeyen ölsünbenide seviyonmu özlem ? evlat olsan sevilmessin dediğini duydum sankim
Haklısın abla. Ben de saçımi başımı yolacam yahuslm hayırlı akşamlar arkadaşlar ......
umarım herkes iyidir?
bugün cumaydı kilo veren oldu alan oldu hepimiz bir mucadelenin içindeyiz kimse üzülmesin kilo verdim diyede sevinmeyelim bence herşey bizim için.
sara_28 canım daha öncede yazmıştım gene yazmak istiyorum üzülmemen için haşimatoyla yeni tanıştığın bir hastalık normal insanlar gibi kilo vermeyi beklemen çok yanlış ki sen dereceler yaptın 3 kilo 4 kilo verdiğin haftalar oldu haftaya ödemin inince otamatik 4 kilo gidecek gene derece yapacaksın.ben bununla çok mucadele ettiğim için yıllardır kendimin dr oldum ki benim başlangıç düzeyinde bile değil lütfen kendine acımasız davranma ama üzücü biliyorum aç geziyoruz neden az kilo veriyoruz diye hergün arkadaşlarım aburcuburun dibine vuruyor tatlılar hekeza ben hiçbirini yemiyom ama verdiğim kilo 300 400 gr ne yapalım şimdi yapacak bişey yok var olanla yetinmek ve sağlığımıza kavuşmak ve senin önce sağlık sonra bebek sahibi olman hayırlısyla
geleleim sana bir önerim var tabi imkanların doğrultusunda evdende biraz uzaklaşmış olacaksın hemde değişik insanlarla vakit geçireceksin farklı spor yapma imkanın olacak yarın evine yakın bir spor salonuna yazıl lütfen tabi bu bir öneri düşün ve sana uygunsa bir dene.
@Ya habibi başın sağolsun kardeşim rabbim mekanını cennet eylesin.
@Ssy8491 canım çok geçmiş olsun bildiğim kadar kanal darsa stenle açılabiliyor tabi darlığın derecesi ne onu bilmek gerekiyor rabbim şifa versin tüm hastalara.
@Sarayca artık kendine gel benimgüzel arkadaşım ben senin hırslı halini özlüyorum
vorones hele sen beni deli ediyon saçını başını yolacammmmm
Eki Görüntüle 2195294
aeben im ve divinity im, mezuniyetinizi kutluyorum.
Hayatınız boyunca hep istediğiniz kiloda olmanızı diliyorum.
Maşallah size
Darısı bana ve tüm kızçelerime inşallah
Mezun oldunuz diye takımdan uzaklaşmak ve kilo almak yok ona göre
Aylin42Konya kuzum bireysel 1. Liğinden dolayı kutluyorum
canım seninde etap birincisi olduğun için başarı sırrını yazman gerekiyor.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor! / Cuma Zayıflama Yarışması
Aeben ve divi mezun olmusuşsunuz tebrik ederim canlarim benim
Eki Görüntüle 2195294
aeben im ve divinity im, mezuniyetinizi kutluyorum.
Hayatınız boyunca hep istediğiniz kiloda olmanızı diliyorum.
Maşallah size
Darısı bana ve tüm kızçelerime inşallah
Mezun oldunuz diye takımdan uzaklaşmak ve kilo almak yok ona göre
Tsk ederim busracim.Ama sende super kilo verdin canim.3.300 buyuk basari.Bende seni tebrik ederimAylin42Konya gönülden 5ebrik ederim sblacim. Çok güzel bir başarı bu.
elimden geleni yapmama rağmen gitmiyorya ona sinir oluyorum zaten
işte bak ben bunların hiçbirini yemediğim gibi yarı aç geziyorum ama sonuç 2 kilo ödem hani yesem sizin gibi gam yemeyecem yedimde oldu diyecem ama yok çok moralim bozuk bugün
Kilo bildirimim gecikti monicim kusura bakma.Beklenmedik bir telas oldu.
Gecen Hafta : 73
Bugun : 70
Fark : -3 kg
Yuzde : 4.095
yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum biliyomusun şu anda evimde değilim hiç istemediğim hiç huzurlu olmadığım bir yerde kaynanamlardayım yemek yapmam bile sorunken ben diyet yapmaya çalışıyorum niçin güzellik içinmi asla sağlık içinmi belki ama bir evladım olsun diye ama tükendiğimi hissediyorum bugün bir el sanki boğazımı sıkıyor nefes almakta zorlanıyorum üstüne iş yerinde benim dışımda gelişen ama asıl olarak beni ilgilendiren sorunlar çıkınca boğulacakmış gibi hissettim hiç kolay zamanlardan geçmiyorum biliyorum herkesin kendine göre sorunları var ama herkesin derdi kendine büyük işte evlat sahibi olacakmıyım bilmiyorum ama bu uğurda yapmadığım şey denemediğim yöntem kalmadı artık rüyamda melek olan yavrumu görmeye onunla konuşmaya başladım ama dayanmaya direnmeye mücadele etmeye çalışıyorum edecemde son nefesime kadar pes etmeyecem ben dibe vurup vurup sıçramaya alıştım galiba ama dayanamıyorum artık beni anlamanızı beklemiyorum amabu nolacak demişsin ya herşeye onun için katlanıyorum ya zaten
Burasi niye var,biz niye variz??Iste dibe vurdugumuzda yukari cikabilmek icin birbirimizin elinden tutuyoruz.Ve cok daha kolay sicriyoruz.
Kaynananlarda kalmana gelelim.Omur boyu mu kv le yasayacaksin sanki.Ben 11 yil kv le ayni evde yasadim.Gelin oldugum gun bile ayni evdeydik.Cadi mi cadiydi.Yemek yapmayi bile ozlemistim.Yaptirmiyordu "sen isine gucune bak " diyordu.Hadi bunu birak cok basit bisey gibi.Kendi bebegimi bana yikatmiyordu.Sadece tasla su dokme isi benimdi.Ustunu giydirirdi al emzir derdi.Hic kendi cocugumu bile yikayamadim.Onun yuzunden ne dayaklar yedim o da ayri.
Senin kv lerde coookk huzursuz olmadigini dusunuyorum.Yazdiklarina istinaden.Sonuc da omur boyu onunla yasamicaksin saram benim.Sabrediceksin.Rabbim hicbir kuluna sabredemiyeceginden fazla yuk sıkıntı vermezmis.Yukari sicradik mi,dip de degiliz degil mi artik.O zamaaaannnn napiyoruz kaldigimiz yerden devam ediyoruuuzzz.Anlastik miAz once dayagi yidiydin.Simdi gel opem seni canim benim
Ablaaaaneden kiii
Benim cenazem var acil izmite gitmeliyim.kosturmam ondan dayim vefat etdi kusura ba
Cok tsk ederim Aysem.Azmin elinden bisey kurtulmuyor.Bu hafta dereceyi kafaya koymustum.Ve deli gibi spor yaptimAylin42Konya gönülden 5ebrik ederim sblacim. Çok güzel bir başarı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?