Yarışmamız 590. Etap sonuncusu 10. Takımdansara_28
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Yarışmamız 590. Etap birincisi 10.Takımdan @Aylin42Konya
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
sorun malzeme alımında değilki masrafı zaten biz yapıyoruz alıp götürdüğüm halde o tencereyi kullanma buna dokunma gibi saçma sapan şeyler olunca zoruma gidiyor yoksa kimseden bişey beklediğim yok sanırım beni yanlış anladın sen kendi işimi kendim görüyorum ben herşeyi sorup izin alacaksın ondan sonra yapacaksın mantığındalar bende buna alışık değilim ki onlar benim evime geldiğinde ben öyle davranmam kardeşlerinin evinde rahat olsunlar diye anlatabiliyormuyum bilmiyorum
Kızlar hep söylüyorum iyiki varsınız ailem gibisiniz sırdaşım gibisiniz çok sağolun hepinizi çok seviyorum ben
Bende telden giriyorum büşracım imoji işi kolay telinde jawa proğramı açıksa
Ayarlardan zaten imajiler çıkar , yok değilse benim taktiği uygulayabilirsin
ikitane iki nokta : : arasına rakamlar koyarsan imojiler çıkar
Misal : sonra büyük D tekrar : koy buimoji çıkar .
Ayrıca iki nokta arasına 9 koy alkış çıkar74 koy çıkar
Skandal yaz sinirli yaz sopa yaz meselaçıkar ha bu kibar gülüşte : - ) simgeleri arka arkaya eklersen çıkar .
Bir çok rakamla birçok imaji çıkara bilirsin . Dur deneyek:6/ :87::2::94
Yürüyüş tahtası güzelmiş
Fatmaylada seninlede kanki olurdum ben ama sen nasıl istersen
Bugün o kadar mutsuz ve üzgünümki nasıl yazdığıma hiç dikkat edemedim ortaya komik yazılar çıktı
arkadaşlar hepimizin ayrı ayrı hayat hikayesi acıları üzüntüleri sevinçleri var inanın ben sarayı çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı onun gibi herşeyi kafaya takan herşeye kırılabilen hatta eskiler bilir çok alıngandım bu hastalık duygu durum bozukluğunu dahada çok arttırıyor ve herşeye kafayı takıyor üzülüyor ama zaman geçtikçe hastalığını kabullendikçe oda benim gibi daha çok rahatlayacak eminim.
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....
Zor bir durum ama geçici çok şükür
Canım bizde seni çok seviyoruz iyiki geldin buralara
Kutlarım canım
Ayyy sonradan anladım tahtayi
Evet canım maşallah sana 2015 aynura ne diller dönerdi sana anlamazdım neden acaba Yasemin alindi diye
Hayırlı sabahlar canım
sara_28 gelelimmm sanaaa Haninmmmmm
Ne o kanki olalım diye mesaj lar bir kaç gün karisigiz gelmedik diye
Kankiligimize ihanet haa
Tamam sen istedin bir kanki bulacağım
Seni kıskandıracagim
Kilolar verip
Emojiler atacagim hıh hih
Neyse ki Yasemin bacım biliyor da kabul etmedi@yasom7272
Biraz havamiz degisssin
Hepimiz kardeşiz kankayiz yoldasiz
Diyor
Sevgi selamlarimi sunuyorum
Canım ya sen hep çok tatlıydın. O birisara_28 bak fatma hatırlıyor çok alıngandım bişeye kızar çeker giderdim biri eleştirse sinirlenir yada kendimle alakalı bir sorunumu paylaşsam insanlar bana verdiği akılları sinirlenirdim anlamıyorlar beni diye halbuki onlar beni teselli etmeye çalıştıklarının farkında değildim vs vs beni bir söz kendime getirdi burdan birinin sözleri hala burda ve benim hayatımda çok önemli bir yeri var gönül bağım var kısaca hayatımdaki olan bitenleri kabullendikçe hayatım daha farklı oldu ama bu bir süreç hemen olmuyor çünkü bu hastalık ve yaşadıklarımız okadar dibe batırıyorki çok zor hereşeye ağlayan herşeyi sorun eden ben şimdi herşeye olumlu bakmayı tam olmasada öğrendim 46 yaşında.
yazık_AYNURA_ okadar genç olmasına rağmen beni ne kadar iyi idare etmiş allah razı olsun canım benim çok seviyorum kuzuyu
canımsın teşekkür ederim
sara_28 kuzum etap sonuncusu olduğun için vereceğim iki linke yazman gerekiyor.
Ben nerede hata yaptım ve sağlıklı yemek tarifi.
Ben Nerede Hata Yaptım? / Cuma Zayıflama Yarışması
Cuma Zayıflama Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Haftaya derece mi geliyorrrr.
tünaydın tünaydın özledik seni kınamı düğünmü ne yapacaksan yap çabuk gellllGünaydın
Nasıl bildim amacanımsın teşekkür ederimevet aynen o kişi herzaman herşeye olumlu yönüyle bakan ve hiçbirzaman kırmadan dökmeden olayı çözümleyen @aeben
Heh işte o kadar strese değdi miTamam canım gün içinde yazacağım
Haftaya derece yapacağım söz veriyorum bugünden itibaren spora başlıyorum sıcak suys devam hatta bir sır vereyimmi kaptanım bu sabah 700 gr eksideydim
Tamam canım sabah ıyi başladım bu sefer BAŞARACAĞIM. Yürüme tahtası isterim ama
Fulyam düğünümüz var , ve şehir dışından misafirler gelecek , zaten evdede misafirim var fırsaım olmadı sadece okudum akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?