Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Püsküütüm gelmiş holgelmiş.

Ya hep, ya hiç.. değişik bir takımız.

Sevgili arkadaşlarım,
Biliyorumki hepinizin hayali etap birincisi olmak ve Birinciler sırlarını paylaşıyor başlığına o haftaki deneyimlerinizi yazmak.

püsküütüm bu konuda önemli bir noktaya değinmiş. Mesajından yarışmacıları bilgilendirme amaçlı bölümleri sizinle paylaşıyorum.

"Birinciler Sırlarını paylaşıyor başlığında yapılacak paylaşımın içeriği hakkında:

Hangi takımda, hangi üyelerden aldığı motivasyon ikincil bilgiler.
Etap birincisi olan üyenin bir haftada ne yiyip, ne içtiği; ekstra bir tarif deneyip denemediği; spor konusunda ne yaptığı okuyanı daha çok ilgilendiren ve bilgilendiren detaylar. Başlığın açılma sebebi de bu zaten.
Geçiştirme nitelikli mesajlar olmasın lütfen. "

Zor bir durum ama geçici çok şükür

Kızlar hep söylüyorum iyiki varsınız ailem gibisiniz sırdaşım gibisiniz çok sağolun hepinizi çok seviyorum ben

Canım bizde seni çok seviyoruz iyiki geldin buralara

Kutlarım canım

Ayyy sonradan anladım tahtayi

Evet canım maşallah sana 2015 aynura ne diller dönerdi sana anlamazdım neden acaba Yasemin alindi diye

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....

Hayırlı sabahlar canım

sara_28 gelelimmm sanaaa Haninmmmmm

Ne o kanki olalım diye mesaj lar bir kaç gün karisigiz gelmedik diye
Kankiligimize ihanet haa

Tamam sen istedin bir kanki bulacağım
Seni kıskandıracagim
Kilolar verip
Emojiler atacagim hıh hih

Neyse ki Yasemin bacım biliyor da kabul etmedi@yasom7272

Biraz havamiz degisssin
Hepimiz kardeşiz kankayiz yoldasiz
Diyor
Sevgi selamlarimi sunuyorum

sara_28 bak fatma hatırlıyor çok alıngandım bişeye kızar çeker giderdim biri eleştirse sinirlenir yada kendimle alakalı bir sorunumu paylaşsam insanlar bana verdiği akılları sinirlenirdim anlamıyorlar beni diye halbuki onlar beni teselli etmeye çalıştıklarının farkında değildim vs vs beni bir söz kendime getirdi burdan birinin sözleri hala burda ve benim hayatımda çok önemli bir yeri var gönül bağım var kısaca hayatımdaki olan bitenleri kabullendikçe hayatım daha farklı oldu ama bu bir süreç hemen olmuyor çünkü bu hastalık ve yaşadıklarımız okadar dibe batırıyorki çok zor hereşeye ağlayan herşeyi sorun eden ben şimdi herşeye olumlu bakmayı tam olmasada öğrendim 46 yaşında.
yazık _AYNURA_ okadar genç olmasına rağmen beni ne kadar iyi idare etmiş allah razı olsun canım benim çok seviyorum kuzuyu

Canım ya sen hep çok tatlıydın. O biri aeben 'den başkası değildir

Tamam canım gün içinde yazacağım
Haftaya derece yapacağım söz veriyorum bugünden itibaren spora başlıyorum sıcak suys devam hatta bir sır vereyimmi kaptanım bu sabah 700 gr eksideydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…