Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....

Günaydın canım

sara_28 etap 1. si ve sonuncusu olmak herkese nasip olmaz bak bir kere bile ne çıkış ne iniş yaptım sıradan biriyim kıskandım açıkçası.
bende herşeyi kıskanıyom ne kıskanç bir tipim

Hee ben böyle biriyim işte ya hep ya hiç atarım yok
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir hafta sonu dileğiyle

Günaydın canım

Abooow yakalandık şaka bi yana Canım sen benim her daim kankimsin yaseminlede kanki oluruz hepimiz arkadaşız kankiyiz seni çok seviyorum biliyosun ama sende daha aktif ol özlüyorum seni

Son düzenleme:

Hay ben haşimatonun diye başlayacam da neyse seveyim haşimato mu da iyi olsun

Heh işte o kadar strese değdi mi

Değmedi canım ama insanız bu ara tahammül sınırımı aştım sanırım ama her şey iyi olacak diye düşünüyorum

Tünaydınlar efenim

Fulyam düğünümüz var , ve şehir dışından misafirler gelecek , zaten evdede misafirim var fırsaım olmadı sadece okudum akşam

Kolaylıklar diliyorum düğününüz hayırlı olsun canım benim

Valla saram bu linde nerde hata yaptıma yazacagım tekşey "BEN HATA YAPMIYORUM HAŞİMOTO VE ÖDEMLERİM UTANSIN " yazcan o kadar

Bende aynını düşündüm canım aklın yolu bir

Evet çok ilginç bir hafta olmuş takım adına

Aylinim tebrikler canım

Ama haftayada saram bireyselde birinci olacak ödemler fos fiye inince

İnşallah canım hırs yaptım iyice haşimatomu yaman benmi görecez

demi hain troid mahvetti bizi

Aynen canım yaaaa

Saram valla o linke aynen dediğimi yaz

Aynen bitanem başka bir hatam yok çünkü

çok özürdilerim yorumum için tabiki herkes kendi bünyesini tanıyor sadece nacizane fikrimdi en iyisini tabiki siz biliyorsunuz .

çok özürdilerim yorumum için tabiki herkes kendi bünyesini tanıyor sadece nacizane fikrimdi en iyisini tabiki siz biliyorsunuz .
Abla yapma yav m özur dileme yahu . Zamanında ben de sana laf etmiştim bak o geldi aklıma . Oysa ne güzel yönlendirme lrin oluyor du

he sizin yerinize yürüyeninden saraycamın kızı demiş baba annemle bana yürüme tahtası al diye koptuk akşam.
He he temem . AnladıM şimdi . Ben akşam uyuyakalmisim. Bi kalktım saat 12 yi gecio. 3 gbi yattım . Gene bebeler 6 30 da dikti ayağa. Şimdi yatio lar ben de uzandm sizinle yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…