O ben olamam yahu bi yanlışlık varcanımsın teşekkür ederimevet aynen o kişi herzaman herşeye olumlu yönüyle bakan ve hiçbirzaman kırmadan dökmeden olayı çözümleyen @aeben
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....
sara_28 etap 1. si ve sonuncusu olmak herkese nasip olmaz bak bir kere bile ne çıkış ne iniş yaptım sıradan biriyim kıskandım açıkçası.
bende herşeyi kıskanıyom ne kıskanç bir tipim
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir hafta sonu dileğiyle
sara_28 gelelimmm sanaaa Haninmmmmm
Ne o kanki olalım diye mesaj lar bir kaç gün karisigiz gelmedik diye
Kankiligimize ihanet haa
Tamam sen istedin bir kanki bulacağım
Seni kıskandıracagim
Kilolar verip
Emojiler atacagim hıh hih
Neyse ki Yasemin bacım biliyor da kabul etmedi@yasom7272
Biraz havamiz degisssin
Hepimiz kardeşiz kankayiz yoldasiz
Diyor
Sevgi selamlarimi sunuyorum
demi hain troid mahvetti biziValla saram bu linde nerde hata yaptıma yazacagım tekşey "BEN HATA YAPMIYORUM HAŞİMOTO VE ÖDEMLERİM UTANSIN " yazcan o kadar
sensinO ben olamam yahu bi yanlışlık varsiz öyle görmek istediğiniz içindir
Ben ikisinede sopa alacam hemde kırılmayan cinsinden
sara_28 bak fatma hatırlıyor çok alıngandım bişeye kızar çeker giderdim biri eleştirse sinirlenir yada kendimle alakalı bir sorunumu paylaşsam insanlar bana verdiği akılları sinirlenirdim anlamıyorlar beni diye halbuki onlar beni teselli etmeye çalıştıklarının farkında değildim vs vs beni bir söz kendime getirdi burdan birinin sözleri hala burda ve benim hayatımda çok önemli bir yeri var gönül bağım var kısaca hayatımdaki olan bitenleri kabullendikçe hayatım daha farklı oldu ama bu bir süreç hemen olmuyor çünkü bu hastalık ve yaşadıklarımız okadar dibe batırıyorki çok zor hereşeye ağlayan herşeyi sorun eden ben şimdi herşeye olumlu bakmayı tam olmasada öğrendim 46 yaşında.
yazık @_AYNURA_ okadar genç olmasına rağmen beni ne kadar iyi idare etmiş allah razı olsun canım benim çok seviyorum kuzuyu
Bi sopalıkta burda varmışPazartesi sabah 83.2 ydim. Pazartesi akşamı 82.6. Bugünse 84.2
Hay ben haşimatonun diye başlayacam da neyse seveyim haşimato mu da iyi olsun
Heh işte o kadar strese değdi mi
Tünaydınlar efenim
Fulyam düğünümüz var , ve şehir dışından misafirler gelecek , zaten evdede misafirim var fırsaım olmadı sadece okudum akşam
Valla saram bu linde nerde hata yaptıma yazacagım tekşey "BEN HATA YAPMIYORUM HAŞİMOTO VE ÖDEMLERİM UTANSIN " yazcan o kadar
Evet çok ilginç bir hafta olmuş takım adına
Aylinim tebrikler canım
Ama haftayada saram bireyselde birinci olacak ödemler fos fiye inince
demi hain troid mahvetti bizi
Saram valla o linke aynen dediğimi yaz
çok özürdilerim yorumum için tabiki herkes kendi bünyesini tanıyor sadece nacizane fikrimdi en iyisini tabiki siz biliyorsunuz .Tatlım ben gercekten saglikli kilo verdigime inanıyorum emzirmeyi ya da başka birşeyi bahane etmem hergun meyve tahıl grubu kuruyemiş sebze yemem gerekli ve haftada bir kilo veriyorum rahat ve ben bugün -400 Gr geldim bir günde spor yapiyorum emziriyorum buna borçluyum tabiki eleştiri yapacaksınız ama ben böyle iyiyim
Abooow yakalandıkşaka bi yana Canım sen benim her daim kankimsin yaseminlede kanki oluruz hepimiz arkadaşız kankiyiz seni çok seviyorum biliyosun ama sende daha aktif ol özlüyorum seni
Benden habersiz bi basaracagim havaları. Noluoooo acaba . Ben de gelooyuiriiimmTamam canım sabah ıyi başladım bu sefer BAŞARACAĞIM. Yürüme tahtası isterim ama
Nasi tahta abla bizim yerimize yürüyeninden mi.
he sizin yerinize yürüyenindenNasi tahta abla bizim yerimize yürüyeninden mi.
Abla yapma yav m özur dileme yahu . Zamanında ben de sana laf etmiştim bak o geldi aklıma . Oysa ne güzel yönlendirme lrin oluyor duçok özürdilerim yorumum için tabiki herkes kendi bünyesini tanıyor sadece nacizane fikrimdi en iyisini tabiki siz biliyorsunuz .
he sizin yerinize yürüyenindensaraycamın kızı demiş baba annemle bana yürüme tahtası al diye koptuk akşam.
He he temem . AnladıM şimdi . Ben akşam uyuyakalmisim. Bi kalktım saat 12 yi gecio. 3 gbi yattım . Gene bebeler 6 30 da dikti ayağa. Şimdi yatio lar ben de uzandm sizinle yimhe sizin yerinize yürüyenindensaraycamın kızı demiş baba annemle bana yürüme tahtası al diye koptuk akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?