Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abla yapma yav m özur dileme yahu . Zamanında ben de sana laf etmiştim bak o geldi aklıma . Oysa ne güzel yönlendirme lrin oluyor du
voronesim özürdilerim bişeyim eksilmez ne olacak tabiki herkesin bünyesi farklı yemesi imkanları pamuğuda tanımıyorum zaten haddim olmayarak eleştiri değil ne yediğini görsün diye yazdım yoksa ne haddime eleştiri.

Tatlim benim için yazman çok güzel yine yazarsın hani olurya herkese danisir Kendi bildigini yaparsın hepimiz oyleyiz

Ben senden fazla vercem bu hafta kiloyu

Oooo yürek yemiş bı hatun tabii fatnayi tanımadığı için atladı gell gell galibiyet serimde sende yerini all

Hırsli azimli yarış diyince duramayan biri çattın hacii

Gorucezz cuma günü abla bı hata ettim seninle yarışmaya kalktım bidaha olmaz dediğini duyar gibiyim

fatma sarayca ve vorones i karşına al kilo değil yüzdeye göre 1. sececeğizikiside hısrlı azımli sende öyle

Canım 3 kişiye satasamam ancak birine hele bu hafta bı görelim benimle yarışmayı hakedeceklermi
Ayy gıcık kupunemi düştüm ne

yürü be fatmam kim tutar seniii

Kız sen nerdesin
Ayy bide kilo almışşşş
offfff hiç sorma onu. yeme bozukluğu oldu yalan değil ama wc ve ödem de olayı bozdu. açıkçası şu an tam kilomu ben de bilmiyorum. tabi biraz artı var da hepsi değildir sanırım

gelicem ama inan çok zorlu bir haftaydı. gelemedim. bu hafta da çok yoğun olacağım. ama tabi yeme düzenimi bozmamalıyım. aşureler bitirdi beni moni stresten kendi yaptığımızı ve her geleni yedim daha yok ama

Fulyam düğünümüz var , ve şehir dışından misafirler gelecek , zaten evdede misafirim var fırsaım olmadı sadece okudum akşam
hımmm tamam o zaman ama bizi ihmal etme yine de

Bi sopalıkta burda varmış
heee

Oooo Fatmam sahalara hızlı dönüş yapmış savulun kızlar antepli Fatma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…