Emzirme ve yeni diyete başlamak pamugun şu anki kilo verimi yaseminimçok özürdilerim yorumum için tabiki herkes kendi bünyesini tanıyor sadece nacizane fikrimdi en iyisini tabiki siz biliyorsunuz .
Evet abla. Nutella kavanozu ve hamur teknesi kiran cinsi de olsun. Yoksa ben akıllanamiomBen ikisinede sopa alacam hemde kırılmayan cinsinden
Ben senden fazla vercem bu hafta kiloyuYaa bu hafta bana gıcık verecek hırslı azimli iddialı bir yarışmacı arıyorum toz yutturmak icinn
voronesim özürdilerim bişeyim eksilmez ne olacak tabiki herkesin bünyesi farklı yemesi imkanları pamuğuda tanımıyorum zaten haddim olmayarak eleştiri değil ne yediğini görsün diye yazdım yoksa ne haddime eleştiri.Abla yapma yav m özur dileme yahu . Zamanında ben de sana laf etmiştim bak o geldi aklıma . Oysa ne güzel yönlendirme lrin oluyor du
fatma sarayca ve vorones i karşına al kilo değil yüzdeye göre 1. sececeğizYaa bu hafta bana gıcık verecek hırslı azimli iddialı bir yarışmacı arıyorum toz yutturmak icinn
Evet abla. Nutella kavanozu ve hamur teknesi kiran cinsi de olsun. Yoksa ben akıllanamiom
Tatlim benim için yazman çok güzel yine yazarsın hani olurya herkese danisir Kendi bildigini yaparsın hepimiz oyleyizvoronesim özürdilerim bişeyim eksilmez ne olacak tabiki herkesin bünyesi farklı yemesi imkanları pamuğuda tanımıyorum zaten haddim olmayarak eleştiri değil ne yediğini görsün diye yazdım yoksa ne haddime eleştiri.
Niğmetlerin ne sucu var ayaklanıp kendilerimi geliyo azınaEvet abla. Nutella kavanozu ve hamur teknesi kiran cinsi de olsun. Yoksa ben akıllanamiom
Bugün kına var, düğün 2 hafta sonra. Yine geleceztünaydın tünaydın özledik seni kınamı düğünmü ne yapacaksan yap çabuk gellllgözlerimiz yollarda kaldı.
Ay ne kadarda mütevaziO ben olamam yahu bi yanlışlık varsiz öyle görmek istediğiniz içindir
Ben senden fazla vercem bu hafta kiloyu
fatma sarayca ve vorones i karşına al kilo değil yüzdeye göre 1. sececeğizikiside hısrlı azımli sende öyle
yürü be fatmam kim tutar seniiiOooo yürek yemiş bı hatun tabii fatnayi tanımadığı için atladı gell gell galibiyet serimde sende yerini all
Hırsli azimli yarış diyince duramayan biri çattın hacii
Gorucezz cuma günü abla bı hata ettim seninle yarışmaya kalktım bidaha olmaz dediğini duyar gibiyim
Canım 3 kişiye satasamam ancak birine hele bu hafta bı görelim benimle yarışmayı hakedeceklermi
Ayy gıcık kupunemi düştüm ne
ben geldim
Kız sen nerdesin
Ayy bide kilo almışşşş
hımmm tamam o zaman ama bizi ihmal etme yine deFulyam düğünümüz var , ve şehir dışından misafirler gelecek , zaten evdede misafirim var fırsaım olmadı sadece okudum akşam
heeeBi sopalıkta burda varmış
Oooo yürek yemiş bı hatun tabii fatnayi tanımadığı için atladı gell gell galibiyet serimde sende yerini all
Hırsli azimli yarış diyince duramayan biri çattın hacii
Gorucezz cuma günü abla bı hata ettim seninle yarışmaya kalktım bidaha olmaz dediğini duyar gibiyim
Canım 3 kişiye satasamam ancak birine hele bu hafta bı görelim benimle yarışmayı hakedeceklermi
Ayy gıcık kupunemi düştüm ne
kız geldim ya işte daha ne istiyonniye geç geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?