- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
bende o kiloda olmak istiyom kıskanayımmı bi kıskanmadığım o kalmıştı
Gittiğim yerde yoktu da, damat tr.den getirmişattaya gittide pestilleride kesin götürmüştür.gelsin saçını başını yolacam
oy kıyamam canım benim geçmiş olsun o kocana söyle kahvaltı yapmak istiyosa kendi hazırlasında seni çağırsınGece 1 de yola çıktık. Sabah 5: 30 da eve vardık. Girer girmez yattım, biraz mesaj okuyun dedim, göz kapaklarım yeter artık uyu dedi. Sabah kalktım biraz daha okuyun dedim, çatlayan başım kalk ilaç iç dedi.
Yeşil çay yapıyım içerken okuyum dedim, eşim maç bakacam kahvaltı hazırla dedi.
Mutfağa bi girdimkievden kaçasım geldi. Hâlâ mutlaktayım
Mezun olduğum kiloyu yakalayabilirsem dönecemSen gel senle yarış etcem daha verecek kilom var olacakne vakit dönüyon takıma?
yok o kalsın kıskanmayımben şimdi kalkıp ev temizliycem onuda kıskanabilirsin
oy kıyamam canım benim geçmiş olsun o kocana söyle kahvaltı yapmak istiyosa kendi hazırlasında seni çağırsınsinir oluyom sanki bize farz kahvaltı yemek hazırlamak aha şimdide içime feminist kadın kaçtı
Ben temizlik yapmayı çok seviyorum, yeterki ayağımın altında kimse olmasın. Biri yemek yapsa akşama kadar temizlik yaparımyok o kalsın kıskanmayımokadar seviyorumki temiz evi tek başına evin altını üstüne getiriyom nasıl başarıyorsam evimin karşısında çay fabrikası var heryer toz oluyor silip süpürmem lazım ama canım istemiyor.
siz adamlara kıyamıyonuz nedeyimeski eziyeti yokya seve seve hazırlarım.
ben yemekleri yapayım gezegen sen gel evi sil süpür.Ben temizlik yapmayı çok seviyorum, yeterki ayağımın altında kimse olmasın. Biri yemek yapsa akşama kadar temizlik yaparım
Ben tam tersi yemek yapayım temizliği biri yapsınBen temizlik yapmayı çok seviyorum, yeterki ayağımın altında kimse olmasın. Biri yemek yapsa akşama kadar temizlik yaparım
Yasom dün farkettimmoni listeye girdim ama bana ejderha vermedin neden?
takımdaki herkesin var bir benim yok onuda kıskanayım dur
demi demi bende aynıBen tam tersi yemek yapayım temizliği biri yapsın
Geçmiş olsun kuzumdişim ağrıyor gibi. başıma da vurdu ağrı şimdi
@ moni kaptanım işin şakasıydı kızları azcık dertlerinden uzaklaştırmak maksat yoksa sizle olmak güzel ejderham olmuş olmış ne farkeder.Yasom dün farkettimkazene mesaj atıcam bi fırsat bulamadım hemen hallediyorum kuzum
Allah kolaylık versin canım benimKızlar oynatmama az kaldı daha hiç oturmadim sıkıntım o değil bebeğim hep ağlıyor bugün ara ara uyudu 10 dköyle uykusunu da alamıyor uyumuyor basliyir ağlamaya iki yaşındaki de ilgi oyun istiyor bir baktım halıda uyuyakalmis 2 yaşındaki çok üzülüyorum ona az vakit harcadigim için ben beraber oynayacağı yaş farkı az olsun dedim kardeş istedim ama o da bende yiprandikbir de eşim tatili hiç yok evde bile elden tel dusmuyor işler yüzünden hep tekim anlayacağınız çok bunaldım çok
Darısı basima inşallah :) ben işleri onlar uyurken filan birileri olursa bakınca yapıyorum ama işte ihtiyaçlari farklı olunca bide kucugu kucak isteyip çoğunlukla aglayinca zor oluyor gececek elbet bugünleri de özleyeceğiz Allah yardımcımiz olsunCanım kendine yuklenme sakin kal gerekirse ev işlerinden odun ver çocuğu ihmal etme kuzucuk daha oda bebek
Men ikiz bebek büyütürken bide çalışıyordum af edersin evimi ....götürürdü büyüdüler hamdolsun evimi temizliyorum kendime zaman ayırabiliyor um
Teşekkürler monimmAllah kolaylık versin canım benim
Menü verdiğini biliyorum o 8 i ben verdim benim kızdıgım eh işte menülerVeriyorum menü hatta dün 8 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?