Listeye delll bebamm takıma yazmaya ,menü vermeye, yarışaa ne vakit geliyon .Mezun olduğum kiloyu yakalayabilirsem dönecem
bugunSelam kızçeler
dünkü menümü yazıyım, hazırlanıp çıkıcam. Kuzenimin kızının düğün yemeğine gidiyorum.
Uyanınca
1 bardak su
Kahvaltı
Yumurtalı ıspanak
1 dilim tb ekmeği
Ara
1 muz
Yarım ç b süt
Öğle
Çorba
Yoğurt
Ara sade türk kahvesi
1 hurma
Akşam
1 t etli türlü
Salata
Su:2 litre
Spor: yok
AMİN inşallah canım benim allah razı olsun inşallahİşleriniz hayırlı olsun İnşallah
Allah tamamına erdirsin
fazla şekerli şeyler yemiş bacım beyni bulanmışListeye delll bebamm takıma yazmaya ,menü vermeye, yarışaa ne vakit geliyon .
anacım ben nece konuşuyom bi anlatamamışım dediklerimi
sağol canım benim allah razı olsun cok teşekkür ederim.hadi hayırlısı umutçum rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın çoçuklarınızı.kuzuyada geçmiş olsun öp yerime
Geçmiş olsun kuzucuga umutcumsağol canım benim allah razı olsun cok teşekkür ederim.
rahatsiz bebegim hemde naz yapiyor kendine baktiriyor şuan ayagimda salliyorum uyumuyor kalkmiyorda piş pişletiyor kendini ..
iyi olsunda kizim yeterki bakiyoruz kuzuma ..
burnuda akiyor çümüklü oldu :)
bugece uyumadı zaten saat basi uyandi sabahta erken kalktı ..iyi olsunda öperim teyzesi
tarifi bende istiyorum misafirlerime yaparim :)Kız evinden biri bir pasta yapmış. Acaip güzeldi, tarifini aldım, eşime yapacam. Ben tadına baktım, yazık oda baksın.
Minik kuzuya geçmiş olsunsağol canım benim allah razı olsun cok teşekkür ederim.
rahatsiz bebegim hemde naz yapiyor kendine baktiriyor şuan ayagimda salliyorum uyumuyor kalkmiyorda piş pişletiyor kendini ..
bugece uyumadı zaten saat basi uyandi sabahta erken kalktı ..iyi olsunda öperim teyzesi
teşekkürlerr canım benimMinik kuzuya geçmiş olsun
oy onu verene kurban olurum geçmiş olsun miniğime havalar çok değiken herkes hasta umutçum dıkkat edin.sağol canım benim allah razı olsun cok teşekkür ederim.
sağol canım teşekkürlerrGeçmiş olsun kuzucuga umutcum
aynen evet canım benimoy onu verene kurban olurum geçmiş olsun miniğime havalar çok değiken herkes hasta umutçum dıkkat edin.
ne oldu büşracımMerhaba hanımlar. Sabahtan beri yazıp yazıp siliyorum. Bi canım sıkkın hicbirsey yapasim yok.
Merhaba hanımlar. Sabahtan beri yazıp yazıp siliyorum. Bi canım sıkkın hicbirsey yapasim yok.
O hayalden bendede var , şöyle bir odamı bi duvar tavana kadar kitaplık, iki berjerle okuma köşesi, bir köşeside küçük bir mescid tarzı oda istiyorum ne güzel olurdu huzur dolu
yaptım canım duş falan çok zaman aldı sonrada klasik kahvaltımı yaptım
Kızlar uzun zamandır kendime bişey almiyordum bedenimi bilmiyorum
Neyse
Geçen internet telefon bı tunik gordum çok hoşuma gitti faracemin bedenine baktım 54 dedim zayıflama sürecinde yım 52 sipariş ettim
Tunigim geldi 52 bile bol oldu 50 sipariş etsem tam gelecekmiş ayy bı sevindim
60 beden nadirde olsa bulurdum oda gelmezdi okulda giydiğim takımlarındam pujamalarima kadar diktirirdim bulamadığım için şimdi aldığım bol geliyor ayyy çok sevindim
bende o kiloda olmak istiyom kıskanayımmı bi kıskanmadığım o kalmıştı
Işte geldim burdayım, ben bu ışte ustayımyokluğumu yenimi farkettin
Diyetmi? O kim
Acaip salladım. Çok stresliydi, şükür güzel neşeli geçti. Ama diyet filan olmadığı gibi normal yemede olmadı. Abarttım
Kız evinden biri bir pasta yapmış. Acaip güzeldi, tarifini aldım, eşime yapacam. Ben tadına baktım, yazık oda baksın.
Aslında spordan kaybediyoruz. Haftada 3 gün spor yapabilsek gayet guzel vereceğiz kilo. Hadi bu hafta başlayalım ne iyi olur
Ben tam tersi yemek yapayım temizliği biri yapsın
Seve sevesiz adamlara kıyamıyonuz nedeyim
ben yemekleri yapayım gezegen sen gel evi sil süpür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?