Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugun
Spor olmadıgından 9 puant

sara_28

hadi hayırlısı umutçum rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın çoçuklarınızı.kuzuyada geçmiş olsun öp yerime
sağol canım benim allah razı olsun cok teşekkür ederim.
rahatsiz bebegim hemde naz yapiyor kendine baktiriyor şuan ayagimda salliyorum uyumuyor kalkmiyorda piş pişletiyor kendini ..
iyi olsunda kizim yeterki bakiyoruz kuzuma ..
burnuda akiyor çümüklü oldu :)
bugece uyumadı zaten saat basi uyandi sabahta erken kalktı ..iyi olsunda öperim teyzesi

Geçmiş olsun kuzucuga umutcum

Minik kuzuya geçmiş olsun

oy onu verene kurban olurum geçmiş olsun miniğime havalar çok değiken herkes hasta umutçum dıkkat edin.

O hayalden bendede var , şöyle bir odamı bi duvar tavana kadar kitaplık, iki berjerle okuma köşesi, bir köşeside küçük bir mescid tarzı oda istiyorum ne güzel olurdu huzur dolu

Aynen canım huzur dolu bir ortam olurdu

yaptım canım duş falan çok zaman aldı sonrada klasik kahvaltımı yaptım

Ohhhh sefan olsun canım

Gözün aydın canım dahada küçüleceksin ha gayret

bende o kiloda olmak istiyom kıskanayımmı bi kıskanmadığım o kalmıştı

Çok tatlısın sen ya

Işte geldim burdayım, ben bu ışte ustayım yokluğumu yenimi farkettin

Hoşgeldin canım işlerinde kolaylıklar dilerim

Diyetmi? O kim
Acaip salladım. Çok stresliydi, şükür güzel neşeli geçti. Ama diyet filan olmadığı gibi normal yemede olmadı. Abarttım

Ne yaptın ne yaptın insan kendine kötülük edermi

Kız evinden biri bir pasta yapmış. Acaip güzeldi, tarifini aldım, eşime yapacam. Ben tadına baktım, yazık oda baksın.

Kesin tadına bakmışsın pastanın yarısını götürdüm demiyonda

Aslında spordan kaybediyoruz. Haftada 3 gün spor yapabilsek gayet guzel vereceğiz kilo. Hadi bu hafta başlayalım ne iyi olur

Ben dünden başladım sende hemen başla erinme nolur

Ben tam tersi yemek yapayım temizliği biri yapsın

Bende öyleyim biri temizliği yapsın ben akşama kadar mutfakta çeşit çeşit yemek yapayım mutfak benim için terapi merkezi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…