Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bi ara saraycam inad ettiydi 10 puan alacam diye ve sonunda muradına erdi
Yok öyle havadan sudan 10 puant hak edilecek efenim

Iyi aksamlar guzel bayanlar.Odanin birini bitirdim,camasir,yemek mutfak... isimi bitirdim.Pump it up part 1 yaptim.20 dk ancak dayanabildim.Anam o ne oyle
Onlara yetisebilene aşkolsun.Ayaklar bir yerde eller bir yerde havada ucusuyo.Töbe birbirine uyum saglayamiyorlar Ayaklari yapiyorum eller yetismiyor.Ama butun vucut super calisiyor.Amaaaann leslinin gozunu seveyim.Dusumu aldim menumu yazip gecmise işinlanicam

takımımızın menü yorumlayıcısı engin bilgisi olan aeben ama bende ele alırım büşracım elimden geldiğince kırılmak gücenmek yok.bu arada laklak ediyorum diye düşünme burda nekadar olur sohbete katılırsan diyete daha iyi sarılıyon.

Iyi aksamlar guzel bayanlar.Odanin birini bitirdim,camasir,yemek mutfak... isimi bitirdim.Pump it up part 1 yaptim.20 dk ancak dayanabildim.Anam o ne oyle

bana leslie yetiyor valla

Geçmiş olsun canım

Kolay gelsin canım

Gayet güzel menü gerçi fatmada n yorum istwmemissin ama

Malum Yaseminlestim napiym

Tızım adınızı niye etiketliyorum yorum yapın diye değilmi kıskanç kankim

Hasamotom yok diyemi beyenmiyon
İnsulİndirencim var menopoz um var biraz kadar d vitamin i eksikliğm varkurtarmadi demi

Haşimato önemli tabi ama sende olmasın Kankim kurtardı kurtardı fazla bile geldi

saracım bizde turuç sıkarlar bilirmisin bilmem yabani portakaldır tadı eksidir zeytinyağlı yemekleri onla yaparlar. prinç koymadan yapıyorum kendime yaparken

Bilirim tabi bilmezmiyim hatta çokda severim hele turunç reçeline bayılırım

yok canım karadenizli değilim sadece gelinim bura mersinliyim.

Anladım canım

Her akşam öğününde üç köfte kadar et tavuk yada balık var ama ben buna çok uyamadım kahvaltıyı yarın konuşacam

aaa benim ejderim gelmiş yeni farkettimmm bende küçük ejder olmuşummmm moni teşekkür ederim

Hayırlı olsun ejderin canım

Merci canım

Sen ellere ayaklaramı odaklandın aylinim

helal olsun aylin 20 dakka yaptıysan sana

teşekkür ederim saracım evet menün konusunda bende sanıyorumki hep sebze veriyor evet olabilir hep sebze ama 1 hafta falan olur diye düşünmüştüm.

Bende bugün yapacaktım dizimi incittim canım

İşlerini kolaylamışsın eline koluna sağlık

saraycam meyve güzel bağırsaklarını çalıştırır ama yanına süt falan ekle hem dengelesin hemde tok tutsun canım 2.side artık şu kuruyemişi yeme akşam zaten doyurucu bir yemek yemişsin.
Vay babam vay. Elmayı çantaya nasıl attım da çıktım. Süt küçük paket alıp ıs yerine stok yapabilirim aslında kuruyemis konusunda düşüncelerim var uygulamaya çalışacağım. Şaka bir yana hala düzen kuramadım. Her akşam çok kararlı olup ertesi gün uygulamamak iyice geriyor beni.

Menumu yazayim

Uyaninca yarim lt limonlu su

Sabah : 1 yumurtadan sebzeli omlet
1 kk peynir 1 tk bal
1 dilim kizarmis tb ekmegi

Ara : 1 fincan yari sutlu nescafe
1 elma

Ogle : 2 tane etli dolma
Yogurt

Ara : yarim fincan siyah kuru uzum
Yarim fincan leblebi

Aksam : Firinda kofte patates.
Ama sadece 4 tane kofte yedim+salata

Su : 2 lt / 1 lt si limonlu
1 kupa yesilcay 1 kupa mate cayi

Spor : 20 dk Pump it up
40 dk leslie + 15 dk karin hareketleri + 100 ip atlama
aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…