onlara illa laf edeceğini biliyordum zatenama inan uzun yazdığımdan büyük görünüyor. 1 tanesi 1,5 ceviz büyüklüğünde. içinde tatlandırıcı olarak akçaağaç şurubu var. yani ekstra şeker yok.
bi kere de 10 puan ver vicdansısssss
takımımızın menü yorumlayıcısı engin bilgisi olan aeben ama bende ele alırım büşracım elimden geldiğince kırılmak gücenmek yok.Yaayasom7272 ablacim. Senden bişey rica edebilir miyim ben böyle geliyorum burada laklak ediyorum ama üzerimde hiçbir sorumluluk olmadığından diyet disiplinine giremiyorum. Yarından itibaren sen engin bilgilerinle bana bi el atsan ben duzgunce menü versem sen de beni bi guzel elestirsen olur mu? Eti de kemiği de senin derler ya öyle hiç darilmam gucenmem ben yeter ki bi baslayabileyim. Aslında berbat bi inadim vardır meşhur. Kendimi bi baslatabilsem devamı gelecek.
Iyi aksamlar guzel bayanlar.Odanin birini bitirdim,camasir,yemek mutfak... isimi bitirdim.Pump it up part 1 yaptim.20 dk ancak dayanabildim.Anam o ne oyle
Onlara yetisebilene aşkolsun.Ayaklar bir yerde eller bir yerde havada ucusuyo.Töbe birbirine uyum saglayamiyorlarAyaklari yapiyorum eller yetismiyor.Ama butun vucut super calisiyor.Amaaaann leslinin gozunu seveyim.Dusumu aldim menumu yazip gecmise işinlanicam
Geçmiş olsun canım
Kolay gelsin canım
Gayet güzel menü gerçi fatmada n yorum istwmemissin ama
Malum Yaseminlestim napiym
Hasamotom yok diyemi beyenmiyon
İnsulİndirencim var menopoz um var biraz kadar d vitamin i eksikliğm varkurtarmadi demi
saracım bizde turuç sıkarlar bilirmisin bilmem yabani portakaldır tadı eksidir zeytinyağlı yemekleri onla yaparlar. prinç koymadan yapıyorum kendime yaparken
yok canım karadenizli değilim sadece gelinim bura mersinliyim.
hım yapayım menüne yorum çok kötü otur sıfırrsadece diyetisyenini izliyom saracım mesela hiç et türü bişey vermiyormu bir öğün onu merak ettim bide haftalık programında aynı kahvaltı sıkar.
10 puant saram
Benim 3. Kepim aslında bu 3. Mezüniyetim
inşallah bir gün bana da kısmet olur o kepi giymek
Sen ellere ayaklaramı odaklandın aylinimIyi aksamlar guzel bayanlar.Odanin birini bitirdim,camasir,yemek mutfak... isimi bitirdim.Pump it up part 1 yaptim.20 dk ancak dayanabildim.Anam o ne oyle
Onlara yetisebilene aşkolsun.Ayaklar bir yerde eller bir yerde havada ucusuyo.Töbe birbirine uyum saglayamiyorlarAyaklari yapiyorum eller yetismiyor.Ama butun vucut super calisiyor.Amaaaann leslinin gozunu seveyim.Dusumu aldim menumu yazip gecmise işinlanicam
Baktım şöyle bi ama sporlarına bakmak zor oldu hanımlar don giymeyi unutmuş
helal olsun aylin 20 dakka yaptıysan sanaIyi aksamlar guzel bayanlar.Odanin birini bitirdim,camasir,yemek mutfak... isimi bitirdim.Pump it up part 1 yaptim.20 dk ancak dayanabildim.Anam o ne oyle
Sağolasın inş minik ejderham benim
teşekkür ederim saracımTızım adınızı niye etiketliyorum yorum yapın diye değilmi kıskanç kankim
Haşimato önemli tabiama sende olmasın Kankim kurtardı kurtardı fazla bile geldi
Bilirim tabi bilmezmiyim hatta çokda severim hele turunç reçeline bayılırım
Anladım canım
Her akşam öğününde üç köfte kadar et tavuk yada balık var ama ben buna çok uyamadım kahvaltıyı yarın konuşacam
Hayırlı olsun ejderin canım
Merci canım
Iyi aksamlar guzel bayanlar.Odanin birini bitirdim,camasir,yemek mutfak... isimi bitirdim.Pump it up part 1 yaptim.20 dk ancak dayanabildim.Anam o ne oyle
Vay babam vay. Elmayı çantaya nasıl attım da çıktım. Süt küçük paket alıp ıs yerine stok yapabilirim aslındasaraycam meyve güzel bağırsaklarını çalıştırır ama yanına süt falan ekle hem dengelesin hemde tok tutsun canım 2.side artık şu kuruyemişi yemeakşam zaten doyurucu bir yemek yemişsin.
teşekkür ederim saracımevet menün konusunda bende sanıyorumki hep sebze veriyor evet olabilir hep sebze ama 1 hafta falan olur diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?