- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Hem de coook formunda pump it up mi yaptinBugun formundasın yasemin
Spor başlayınca bırakması zor ve çok keyifli. Ama ona başlamak bir o kadar zor.Tsk ederim aebenim.Artik bi duzene oturttum iyice.Ama spora oyle bir alistim ki.Bugun cam kapi,perdeler yikandi asildi.Yorulmusum,ama sporumu da yaptim yine.Yapmayinca bi eksiklik hissediyorum,suclu gibi hissediyorum kendimi
Göstermiyor kilosunu. Allah sağlık versinbatu iyi canım biraz zorlanıyor ama memnun hayatından kilosuna gelince hala 110 kilo anca askere gitmeye karar verirse verecekmiş kilosunu
Cok gecmis olsun saracim.dizimi incittim çok feci ağrıyor iş yerinde merdivenden inerken arkadaş çağırdı döndüm nasıl döndüysem dizim çok fena ağrıdı ve şimdi merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum ne güzel spora başlamışken bu olacak işmiydi yaaaa
daha öncede dizim böyle ağrımıştı menisküs zorlanması olmuş demişti doktor bayağı bir süre çekmiştim geçmişti yeniden oldu öffff
Ay o güzel kahvaltılarımı özlüyorum resmen. Uzun zaman oldu istediğim kahvaltıyı yapamadım.2 çoçukla evden çıkmak kolaymı desene haklısın canım ama akşamdan hazırla bari .
Taş geldi sankineyse olsun yiyenler ona göre yer
Düşünüyorum. Sen girecek misinkurabiye yarışmasına giren varmı?
BenmiHem de coook formunda pump it up mi yaptin
Evet bu konuda haklisin saraycam.Ayni utuye baslayincaya kadara benzediSpor başlayınca bırakması zor ve çok keyifli. Ama ona başlamak bir o kadar zor.
aklımda bir kurabiye var ama yapmam galiba 1 tanesi 500 kalorı galibaDüşünüyorum. Sen girecek misin
Evet bu konuda haklisin saraycam.Ayni utuye baslayincaya kadara benzedi
Ay girsene ya. Hastanede dagitirsin. Cuma gunu 1 tanecik yersinaklımda bir kurabiye var ama yapmam galiba 1 tanesi 500 kalorı galibaama çok güzel
Esinin yaninda bakmayaydin.O da goz ucuyla bakiverir Allah muhafazaBenmiyok canım sadece göz ucuyla baktım
Cok gecmis olsun saracim.
aklımda bir kurabiye var ama yapmam galiba 1 tanesi 500 kalorı galibaama çok güzel
Özelden hangi tarif olduğunu bildirmeni bekliyorumAy girsene ya. Hastanede dagitirsin. Cuma gunu 1 tanecik yersinAma once Nevreste ye ozelden yazman lazim. Baskasi yapacak mi diye.
sana söyleyim sen yap yapasım yok yazarım sana tarifi çoçuklarda sever .Ay girsene ya. Hastanede dagitirsin. Cuma gunu 1 tanecik yersinAma once Nevreste ye ozelden yazman lazim. Baskasi yapacak mi diye.
Onun tarifi varsana söyleyim sen yap yapasım yok yazarım sana tarifi çoçuklarda sever .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?