Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yemekle ve yemekten sonra su icemiyorum dogru da sen bunu nasil hatirliyorsun hayret.Aebenim dogru biliyorsun canm.Yemekle birlikte ve hemen yemek ustune icilen su mideyi buyutuyor.Bir de siseyi yada bardagi tepeni dikip bir seferde icersen o da mideyi buyutuyor.Bir yudum icip 10-15 sn beklemen gerekiyor.Mide akordiyon gibiymis.Kati besinlere aralara giriyor.Ama su lınk diye midenin dibine iniyor ve buyumesi kacinilmaz oluyor.Dinimizde de oyle ya zaten Bir bardak suyu 3 seferde iceceksin

Cok dogru diyorsun tatlim da.Menum,suyum,sporum hep ayni.Gecen gun 5 de 5 i yapayim demistim.O da bir gun surdu.Hst ye gidince yapamamistim.Baska farkli bisey ne yaptim hatirlamiyorum.Yanlislarimi soyle canim da duzelteyim.Ilgine tsk ler

Sen yap ben sayfandan tarifi alır yaparım. Isim bu kek kurabiye yapmak. Hele güzel tariflere bayılırım. Ben öylesine gireceğim iddialı değilim.

Hoşgeldin hemşom.
Önerdiği tarifin sahibi var ama yapmayabilir:)Ona sorayım yapmazsa tarif yasom'un:)
Hoşbulduk hemşom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…