Benim 3. Kepim aslında bu 3. Mezüniyetim
Olur fulyam olur ama alengirli minnak muffin neyin yemezsen bi sürecik
Yemekle ve yemekten sonra su icemiyorum dogru da sen bunu nasil hatirliyorsun hayret.Aebenim dogru biliyorsun canm.Yemekle birlikte ve hemen yemek ustune icilen su mideyi buyutuyor.Bir de siseyi yada bardagi tepeni dikip bir seferde icersen o da mideyi buyutuyor.Bir yudum icip 10-15 sn beklemen gerekiyor.Mide akordiyon gibiymis.Kati besinlere aralara giriyor.Ama su lınk diye midenin dibine iniyor ve buyumesi kacinilmaz oluyor.Dinimizde de oyle ya zaten Bir bardak suyu 3 seferde iceceksinYok aylinim yemek sonrası içme suyunu gerçi sen öyle yapıyordun zaten . Öide suyu yiyecek olmazsa tutmuyor direk bagırsaklara yolluyor diye biliyorum . Tokken su içilirde özelliklede yemek yerken mide genişliyor suda yiyecekle kalıyor sanırım ama buna emin değilim.
Cok dogru diyorsun tatlim da.Menum,suyum,sporum hep ayni.Gecen gun 5 de 5 i yapayim demistim.O da bir gun surdu.Hst ye gidince yapamamistim.Baska farkli bisey ne yaptim hatirlamiyorum.Yanlislarimi soyle canim da duzelteyim.Ilgine tsk lerAylinim bende sana bu konuda yazmak istiyordum canım.
Bak zorlayıp bir hafra dena kilo veriyorsun yine zorladıgın halde sonraki haftalar gitmiyor bu normal . Neden zorlamadan normal diyet yapıp her hafta normal bir miktar vermiyorsun?
Bence bu daha kalıcı ve sağlıklı
sana söyleyim sen yap yapasım yok yazarım sana tarifi çoçuklarda sever .
Onun tarifi var
Önerdiği tarifin sahibi var ama yapmayabilir:)Ona sorayım yapmazsa tarif yasom'un:)Sen yap ben sayfandan tarifi alır yaparım. Isim bu kek kurabiye yapmak. Hele güzel tariflere bayılırım. Ben öylesine gireceğim iddialı değilim.
Hoşgeldin hemşom.
Caniimm cok iyi yapmisin.Ben de bir turlu baslayamadim.Leslie yaparken esim diyo ki 5 vakit spor da var ama yapmiyorsunTemizlik yapıyordum, ara verdim. Bi işler karıştırdım.
Bu arada namazada başladım
Güzel bir tarif daha gelecek desene. Buna en çok benim çocuklar sevinecekÖnerdiği tarifin sahibi var ama yapmayabilir:)Ona sorayım yapmazsa tarif yasom'un:)
Hoşbulduk hemşom
Insallah canim benimbu konuda yorum yapamıyom aylinim benim bünye biraz karmaşık elimden geleni yapıyom inş 68 olurum kısmet bakalım..
İnşaallah canımGüzel bir tarif daha gelecek desene. Buna en çok benim çocuklar sevinecek
Şükürki şehir dışındaEsinin yaninda bakmayaydin.O da goz ucuyla bakiverir Allah muhafaza
Aynen öyle sadece yemek değil her konuda becerikliİnşaallah canımOlmadı ona başka tarif bakarız:)Daha önce katılmıştı biliyorum gayet becerikli:)
aklımda bir kurabiye var ama yapmam galiba 1 tanesi 500 kalorı galibaama çok güzel
İşınlandınmı nevo ?Özelden hangi tarif olduğunu bildirmeni bekliyorum
Maşaallah canım
Etiket geldi zaten buradaydım hemen geldimİşınlandınmı nevo ?ü
Oysa ki ben çok güzel kısmına odaklamıştım 500 kalori mio nasıl bir kurabiye yaseminn
Arada uğra hemşomEtiket geldi zaten buradaydım hemen geldim
Tamam hemşom inşaallahArada uğra hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?