Bu hafta menülerin güzel duragana girsende böyle devam et bence extra bişi yapma , o vakit bünyen az az vermeye başlayacak seninde daha sıkı menü ve aşırı spora yüklenmene gerek kalmayacakCok dogru diyorsun tatlim da.Menum,suyum,sporum hep ayni.Gecen gun 5 de 5 i yapayim demistim.O da bir gun surdu.Hst ye gidince yapamamistim.Baska farkli bisey ne yaptim hatirlamiyorum.Yanlislarimi soyle canim da duzelteyim.Ilgine tsk ler
Yöneticiliğe terfi etmişsin hayırlı olsunEtiket geldi zaten buradaydım hemen geldim
Bendeçok komiktim kendimi aynada izledim palyoça gibiydimson hareketler fena
Benim profilde değişiklik yok:)Ama şimdi dikkat çekti:)Yada önce görünmüyordu:)Yöneticiliğe terfi etmişsin hayırlı olsun
Tmm canim boyle devam ederim zatenBu hafta menülerin güzel duragana girsende böyle devam et bence extra bişi yapma , o vakit bünyen az az vermeye başlayacak seninde daha sıkı menü ve aşırı spora yüklenmene gerek kalmayacak
Sağol canımSanada geçmiş olsun canım
Bu tarif benim ayağımda iyi gelirmi? Geçen sene düşmüştümsaracim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir sağlıkçı olarak sana kocakarı tarifi vereyim bu akşam 10 tane zeytini çekirdekleri ile döv ve bağla sabaha ağrın azalır biraz zonklar ama söyleyim. diyecenki okadar parammı var zeytini hepa edeyim çok pahalıcanımsın çok geçmiş olsun.
2 litre suyumu içtim iki bardağıni da ayran olarak içmiştim spor pek yapmam ama artık onada başlıyım diyet tek başına yetmioAfiyet olsun ezgi su ve sporunu yazmamışsın puanın 8 canım bu haliyle
@sara_28
Hacamat geçtiğimiz cuma akşamına kadar gayet iyidi. Cuma akşamı bi ağrıdı bidaha geçmedi. Hacamatı ve sülünümü yapan kadın, 18 gün böyle devam edebilir dedi, dayanabilirsen ilaç içme dedi. Ve birkaç seans daha yaptırırsan daha çok faydasını görürsün dedigezegenim geçmiş olsun hani hacamat iyi gelmişti ne oldu daha sıcakken başladın yer temizlemeye demi afferim.hiç canınızın kıymetini bilmiyonuz valla başlarım temizliğinize.
Fındık kırmaya daldım izlemedim iyimi. Şimdide eşim geldi hiç bakamam@ aeben bacım akşam spor videosunu izledinmi ne güldük ne güldük
Hoşgeldin canım, ama sen baya vermişsin, pek buraya ihtiyacın kalmamışSelam 10.takım
Yarışmacı ihtiyacınız var mı?
Takip ettigim kadariyla cok benziyoruz beraber biseYler yapsak bideVay babam vay. Elmayı çantaya nasıl attım da çıktım. Süt küçük paket alıp ıs yerine stok yapabilirim aslındakuruyemis konusunda düşüncelerim var uygulamaya çalışacağım. Şaka bir yana hala düzen kuramadım. Her akşam çok kararlı olup ertesi gün uygulamamak iyice geriyor beni.
Valla ben vucutlara,kivrilan popolara odaklandimSen nereye odaklandın
Varda var yaniHasamotom yok diyemi beyenmiyon
İnsulİndirencim var menopoz um var biraz kadar d vitamin i eksikliğm varkurtarmadi demi
Ben çok fazla yazamıyorum küçük cocugum olduğu için yardımcı olabileceğim birşey varsa soyleyebilirsin canmHayirli aksamlar , takimda resmi olarak yer var mi acaba ? Böyle kiyidan köseden olmuyor
En kisa zamanda iyilesirsin insallah saram.Daha yapilacak coookk is varBende bugün yapacaktım dizimi incittim canım
İşlerini kolaylamışsın eline koluna sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?