Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok dogru diyorsun tatlim da.Menum,suyum,sporum hep ayni.Gecen gun 5 de 5 i yapayim demistim.O da bir gun surdu.Hst ye gidince yapamamistim.Baska farkli bisey ne yaptim hatirlamiyorum.Yanlislarimi soyle canim da duzelteyim.Ilgine tsk ler
Bu hafta menülerin güzel duragana girsende böyle devam et bence extra bişi yapma , o vakit bünyen az az vermeye başlayacak seninde daha sıkı menü ve aşırı spora yüklenmene gerek kalmayacak

Bu tarif benim ayağımda iyi gelirmi? Geçen sene düşmüştüm

gezegenim geçmiş olsun hani hacamat iyi gelmişti ne oldu daha sıcakken başladın yer temizlemeye demi afferim.hiç canınızın kıymetini bilmiyonuz valla başlarım temizliğinize.
Hacamat geçtiğimiz cuma akşamına kadar gayet iyidi. Cuma akşamı bi ağrıdı bidaha geçmedi. Hacamatı ve sülünümü yapan kadın, 18 gün böyle devam edebilir dedi, dayanabilirsen ilaç içme dedi. Ve birkaç seans daha yaptırırsan daha çok faydasını görürsün dedi

Takip ettigim kadariyla cok benziyoruz beraber biseYler yapsak bide 60kiloyum uda kendime benzetiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…