- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ooo tebrik ederim
Küçük ejder ne oluyoOoo tebrik ederimartık bizden olduğun tescillendi
Cok tesekür ederim bütün diyet kitaplarini okudugum icin :) bilgiden yana bi sıkinti yok ama uygulama problemli malesef cok iradeli degilim bu yüzden takima girip destek almak istiyorzmBen çok fazla yazamıyorum küçük cocugum olduğu için yardımcı olabileceğim birşey varsa soyleyebilirsin canm
Hele diyom nickinin orası niye kalabalıkAna benimde kepim gelmiş
Ooo yandık o vakit, benim büyükde o civarlarda, bizde askerlikte yok napacazbatu iyi canım biraz zorlanıyor ama memnun hayatından kilosuna gelince hala 110 kilo anca askere gitmeye karar verirse verecekmiş kilosunu
Bak ben bakıyormuyumEsinin yaninda bakmayaydin.O da goz ucuyla bakiverir Allah muhafaza
İyi geceler canım, başımız şişmez sen hep yaz olurmuben yatıyom kızlar iyi geceler başınızı şişirdim bu akşam hayırlı geceler.
Gel sende yarın başla, ömür gidiyor öteki tarafa bavulu boş götürmeyelimCaniimm cok iyi yapmisin.Ben de bir turlu baslayamadim.Leslie yaparken esim diyo ki 5 vakit spor da var ama yapmiyorsun
Sen zaten takımda deneme sürecinde deyilmiydinHayirli aksamlar , takimda resmi olarak yer var mi acaba ? Böyle kiyidan köseden olmuyor
Sağol canım, ama benim insülin direncim yok, belki biraz şimarıklık belkide nefsimle mücadele etmemekgezegenfeza ablam ara ogunlerde şekersiz türk kahvesi iç insülin direncine birebir
10. Takımın simgesi yeşil ejderhamız varya, bi karışıklık olmuş, yasoma geç geldiKüçük ejder ne oluyo
Yok canim öyle bi talepde bulunmamistim cocuklar kücük cok vakit ayiramiyorum ama artik sinirlari zorlamak istiyorumSen zaten takımda deneme sürecinde deyilmiydin
Ona da bakayım bir o zamanJillian 30day denedinmi pamuğum bence bundan daha etkiliJillian Michaels 30 Day Shred Level 1 - https://izl.sn/9918609
Bir deneyim derim inşallah açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?