Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

o nasıl bir kurabiye yaseminn
Oysa ki ben çok güzel kısmına odaklamıştım 500 kalori mi
hepiniz biliyorsunuzdur aslında ama gerçekten fazla kalorili ama çoçuklar için besleyici bir kurabiye kardeşim bu sene yapmış abla diyo 1tane ye yok diyom onu yersem 5 km koşmam lazım neyse yarısını yedim enfes ama bana uygun değil .zamanında yedik yedik şimdi tadına bakmaya korkuyoruz zamanında sadece tadına baksaydık şimdi gene tadına bakardık

evet birkaç seans yaptırmak gerekiyor ama tavsiyem dr ne dedi önce onu de dizinde ne var . bu arada dize uygulanan basit burkulmalara çok iyi geliyor kendim çok denedim bir ara şişmanlıktan habire ayağım dönüyor düşüyordum denedim çok zonkluyor ilk bağladığında ama sabaha agrısı kalmıyor.

Hosgeldin obezztomm
hoşbuldum pamuss.inşallah kalıcı olurum

Canım hoşgeldin 13 . Takımdamı yarışıyordun?
hoşbuldum.şimdilik hiç bir takımda yarışmıyorum ( daha önce 13.takımdaydım ve izne ayrılmıştım ki izne ayrılalı da bayağı oldu.dönünce yine kendi takımıma gideyim dedim ama eskilerden kimse yok.burada da eski arkadaşlarımdan pamuk var.burada yer varsa bu takımla devam etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…