günaydın saracım dizin nasıl?Günaydın kızlar
saraycam
o nasıl bir kurabiye yaseminn
hepiniz biliyorsunuzdur aslında ama gerçekten fazla kalorili ama çoçuklar için besleyici bir kurabiye kardeşim bu sene yapmış abla diyo 1tane ye yok diyom onu yersem 5 km koşmam lazım neyse yarısını yedim enfes ama bana uygun değil .zamanında yedik yedik şimdi tadına bakmaya korkuyoruz zamanında sadece tadına baksaydık şimdi gene tadına bakardıkOysa ki ben çok güzel kısmına odaklamıştım 500 kalori mi
evet birkaç seans yaptırmak gerekiyor ama tavsiyem dr ne dedi önce onu de dizinde ne var . bu arada dize uygulanan basit burkulmalara çok iyi geliyor kendim çok denedim bir ara şişmanlıktan habire ayağım dönüyor düşüyordum denedim çok zonkluyor ilk bağladığında ama sabaha agrısı kalmıyor.Hacamat geçtiğimiz cuma akşamına kadar gayet iyidi. Cuma akşamı bi ağrıdı bidaha geçmedi. Hacamatı ve sülünümü yapan kadın, 18 gün böyle devam edebilir dedi, dayanabilirsen ilaç içme dedi. Ve birkaç seans daha yaptırırsan daha çok faydasını görürsün dedi
gezegenle benim içime kıskançlık perileri kaçmışHele diyom nickinin orası niye kalabalık
Benim 1 eksik, banane bende madalya istiyom
Gunaydin citirlar.Guzel bir gun gecirmeniz dilgiyle...Menünde suyunda sporunda harika canım kusursuz
İftarın çok güzel olmuş habibemSahur
Birşey yemedim 1bardak su
Iftar
Mantar çorbası
4kasik ıspanak yemeği
1kasik yogurt
Salata
Allah kabul etsin canimSahur
Birşey yemedim 1bardak su
Iftar
Mantar çorbası
4kasik ıspanak yemeği
1kasik yogurt
Salata
Tmm insallah canim.Regl bitsinGel sende yarın başla, ömür gidiyor öteki tarafa bavulu boş götürmeyelim
Sana da gunaydin cnm.Amin inssllah.günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar rabbim her işinizi kolaylaştırsın ......
hoşbuldum pamuss.inşallah kalıcı olurumHosgeldin obezztomm
hoşbuldum.şimdilik hiç bir takımda yarışmıyorumCanım hoşgeldin 13 . Takımdamı yarışıyordun?
Hoşgeldin canım, ama sen baya vermişsin, pek buraya ihtiyacın kalmamış
Hoşgeldin ben Büşra. Amanin o profil fotoğrafı ne zayıflama ktan vazgececem neredeyseaman o kadar da vermek istemem, pek sağlıklı görünmuyor de hani biraz incelmenin kimseye zararı olmaz
Allah herkese sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin
Yaptim aylinim ama 15 dakka koptu bacaklarım 46 yaşında kadın anca okadar bide kalasSana da gunaydin cnm.Amin inssllah.
Dun pump it up yaptin mi yasocum.Valla benim belim melim her yerim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?