- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
hoşgeldin canımGünaydın 10.takımmaşallah ne güzel muhabbetiniz var, dünden beri bayağı sayfa birikmiş.yarısını okuyamadım
ben yürüyüş dışında pek bişey yapamıyorum sen iyi yapıyorsun maşallah kaşı bitarafıYaptim aylinim ama 15 dakka koptu bacaklarım 46 yaşında kadın anca okadar bide kalassana helal olsun masallah 20 dakka yapmissin.
kolay gelsin aylincimYatmak guzelde isler beni bekliyor.Kalkayim da baslayim baari.Bi de pazar var bugun.Aksama gorusuruz kizlar
günaydın saracım dizin nasıl?
Mumum takıma listeye girmek oat diye olmuyor, senin elinde yaniHayirli aksamlar , takimda resmi olarak yer var mi acaba ? Böyle kiyidan köseden olmuyor
Eh bizlerin hayatı diyet olunca bıkkınlık normal mumumTakip ettigim kadariyla cok benziyoruz beraber biseYler yapsak bide @60kiloyum uda kendime benzetiyorum :)
Pamugun şu çerezi geceye bırakmayın vede miktarı 10/15 tn geçmesinSabah iki dilim ekmek domates peynir kb.kutusu, 3 zeytin yarım omlet çok tereyağ TK bal
Öğlen kuru fasulye kase 4-5 kaşık pilav
Ara ikisi bir arada kahve
Akşam kabaklı yoğurt çorbası
Ara bir avuç çerez
Şu 2.5 lt spor pump it upaeben
hoşgeldin o vakithoşbuldum pamuss.inşallah kalıcı olurum
hoşbuldum.şimdilik hiç bir takımda yarışmıyorum( daha önce 13.takımdaydım ve izne ayrılmıştım ki izne ayrılalı da bayağı oldu.dönünce yine kendi takımıma gideyim dedim ama eskilerden kimse yok.burada da eski arkadaşlarımdan pamuk var.burada yer varsa bu takımla devam etmek istiyorum
Düzenli menü paylasimi ni yaparim insallah ama sürekli burda olup muhabbete dahil olamayabilirimMumum takıma listeye girmek oat diye olmuyor, senin elinde yani
Düzenli menü paylaşımı ve kilo verimin önemli .2 hafta deneme süren oluyor tüm takımlar için kural bu . Listeye girdiğindede 1-2 ay izin alamıyorsun.
Kaybolmak gibi bir seçenek yok
Zaten deneyeme başladınmı takımdasın 2. Cuma listedede yer olursa alıyor zaten monim..
Sürekli burda olmak kriter değil mumumDüzenli menü paylasimi ni yaparim insallah ama sürekli burda olup muhabbete dahil olamayabilirimkaybolmak gibi bir lüksüm yok beni saklayabilecek bi köse kalmadi
Çay kasığı demek istedim canım :)Pamugun şu çerezi geceye bırakmayın vede miktarı 10/15 tn geçmesin
Çok tereyağ derken?
Öğlenin agır olmuş biraz .
Puanın 8,5 canım
Dr. Dizimde iltihap olduğunu söyledi. Ağrı şiddetli olduğunda sabah akşam 1 tane ibuf... al dedi. Ağrı azalınca ben sabah 1 almaya başladım. Tamamen geçince bıraktım. 2 ay sonra tekrar ağrımaya başlıyor. 5 aydır her sabah 400 lük alıyordum, bırakınca 2 gün sonra tekrar ağrıyordu. Bu ilacın böbreklere zarar verdiğini duydum onun için başka tedavi varsa onlarida denemek istiyorumevet birkaç seans yaptırmak gerekiyor ama tavsiyem dr ne dedi önce onu de dizinde ne var . bu arada dize uygulanan basit burkulmalara çok iyi geliyor kendim çok denedim bir ara şişmanlıktan habire ayağım dönüyor düşüyordum denedim çok zonkluyor ilk bağladığında ama sabaha agrısı kalmıyor.
Amaan napıyım aebene takılmak, gamzeyi tokatlamak hoşuma gidiyorgezegenle benim içime kıskançlık perileri kaçmışaha gezegen sana kupa
Amin canımaman o kadar da vermek istemem, pek sağlıklı görünmuyor de hani biraz incelmenin kimseye zararı olmaz
Allah herkese sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin
Valla ben 1 tane canlısını görüyorum. Onu görünce ben böyle iyiyim deyip gerçekten zayiflamaktan vazgeçiyorum.Hoşgeldin ben Büşra. Amanin o profil fotoğrafı ne zayıflama ktan vazgececem neredeyse
Selamün aleyküm ortim
Hadi yaa, bana bu kadar bağlandığını bilmiyordumSürekli burda olmak kriter değil mumum
Düzenli menü paylaş, diyetini yap kilonu ver, elinden geldiğincede yazarsın, zaten bi süre sonra bağımlılık yapıyoruz
vealeyküm selam.Selamün aleyküm ortim
Bugün hacamat yaptırmaya gidiyorum
Bir gün önceden kendimi yormamam gerekiyormuş
Akşama kadar oturdum örgü ördüm
Bugün de hacamttan gelip yatacam çok uykusuzum geçen haftadan
Kurabiyeleri vildoş ebelere götürecek yidirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?