Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli aksamlar , takimda resmi olarak yer var mi acaba ? Böyle kiyidan köseden olmuyor
Mumum takıma listeye girmek oat diye olmuyor, senin elinde yani
Düzenli menü paylaşımı ve kilo verimin önemli .2 hafta deneme süren oluyor tüm takımlar için kural bu . Listeye girdiğindede 1-2 ay izin alamıyorsun.
Kaybolmak gibi bir seçenek yok
Zaten deneyeme başladınmı takımdasın 2. Cuma listedede yer olursa alıyor zaten monim..

Pamugun şu çerezi geceye bırakmayın vede miktarı 10/15 tn geçmesin
Çok tereyağ derken?
Öğlenin agır olmuş biraz .

Puanın 8,5 canım

hoşgeldin o vakit

Düzenli menü paylasimi ni yaparim insallah ama sürekli burda olup muhabbete dahil olamayabilirim kaybolmak gibi bir lüksüm yok beni saklayabilecek bi köse kalmadi

Düzenli menü paylasimi ni yaparim insallah ama sürekli burda olup muhabbete dahil olamayabilirim kaybolmak gibi bir lüksüm yok beni saklayabilecek bi köse kalmadi
Sürekli burda olmak kriter değil mumum
Düzenli menü paylaş, diyetini yap kilonu ver, elinden geldiğincede yazarsın, zaten bi süre sonra bağımlılık yapıyoruz

Dr. Dizimde iltihap olduğunu söyledi. Ağrı şiddetli olduğunda sabah akşam 1 tane ibuf... al dedi. Ağrı azalınca ben sabah 1 almaya başladım. Tamamen geçince bıraktım. 2 ay sonra tekrar ağrımaya başlıyor. 5 aydır her sabah 400 lük alıyordum, bırakınca 2 gün sonra tekrar ağrıyordu. Bu ilacın böbreklere zarar verdiğini duydum onun için başka tedavi varsa onlarida denemek istiyorum

Kayıp divinity aranıyor yoksa kurabemi yiyor
Selamün aleyküm ortim
Bugün hacamat yaptırmaya gidiyorum
Bir gün önceden kendimi yormamam gerekiyormuş
Akşama kadar oturdum örgü ördüm
Bugün de hacamttan gelip yatacam çok uykusuzum geçen haftadan
Kurabiyeleri vildoş ebelere götürecek yidirmiyor

vealeyküm selam.
Aferim vildan kızıma
Şifa olsun inşallah sanada

Bende bugun yangel yapacaktım ama nerde
Şu meşhur 24 saatlik çiş... biriktiyorum
İyi değilim hastalıklarım hortladı sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…