Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun , kalıcı bir dedavidi yokmuki?

vealeyküm selam.
Aferim vildan kızıma
Şifa olsun inşallah sanada

Bende bugun yangel yapacaktım ama nerde
Şu meşhur 24 saatlik çiş... biriktiyorum
İyi değilim hastalıklarım hortladı sanırım
Dikkat et götürürken dökme
Geçmiş olsun

vealeyküm selam.
Aferim vildan kızıma
Şifa olsun inşallah sanada

Bende bugun yangel yapacaktım ama nerde
Şu meşhur 24 saatlik çiş... biriktiyorum
İyi değilim hastalıklarım hortladı sanırım
Geçmiş olsun hemşom RABBIM şifa nasip etsin INŞAALLAH sıkıntı ne hemşom i.... biriktirme seramonisi ayyy baya sıkıntılı bi durum çok utandım ben götürürken pazartesi sonucum çıkacak benim

Geçmiş olsun hemşom RABBIM şifa nasip etsin INŞAALLAH sıkıntı ne hemşom i.... biriktirme seramonisi ayyy baya sıkıntılı bi durum çok utandım ben götürürken pazartesi sonucum çıkacak benim
Ben alışkınım rutin yani

Böbreklerimde sorun var canım kendi kendine saldırmışım bagışıklık sistemi saldırmiş berger hastalıgı diyorlar böbreklerin küçük bir bölümü çalışmıyor ordanda protein kaçagı oluyor . Şu sıralar tansiyonum biraz yüksek buda bu hastalık için iyi değil bi baktırıcam.
Birde kalp zarında iltihabım vardı oda hırtladı sanırım birkaç gündür hafif agrı oluyor
Hamdolsun.
Rabbım başka dert vermesin lütfuda hoş kahrıda . Sonuçların iyi çıkar inşallah

Senin nasıl gidiyor bakim cumaya yaklaşıyoruz

İyi canım dün biraz sıkıntı li idi bugün iyi gidiyor

Hoşgeldin canım
Tanışalım Fatma Antepli 46 yaşında
4 oğlan anası 100kilo üzeri bı hatunum

Ya ilaç içecem, ya iğne vurduracam. Ev dr. Iğne vurdurma dedi
Iltihabin oldugunu okudum ,mittel meer fieber ( akdeniz atesi) böyle bir hastalik var normal testlerde cikmiyir gen testi gerekiyor pahali oldugu icin doktorlar yapmak istemiyor ,benim esimde var sürekli bi ilac kullanmasi gerekli hergün ibu nereye kadar iceceksinki

Geçmiş olsun ablaa.

Allah şifa versin

Bende öyle düşündüğüm için hacamat ve sülük yaptırdım. Ben 2 defa röntgen çektirdim, irda çıktı, birde kemik dr. El muayenesi yaptı. Allah başka dert vermesin deyip şükrediyorum

İyi canım dün biraz sıkıntı li idi bugün iyi gidiyor

Hoşgeldin canım
Tanışalım Fatma Antepli 46 yaşında
4 oğlan anası 100kilo üzeri bı hatunum
Aman dikkat et bitanem cuma üzülmeyesin ( hoş korkuyorum ben geçen hafta ya ödemin olduysa ondan + geldiysen diye )

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…