Hadi yaa, bana bu kadar bağlandığını bilmiyordum
Geçmiş olsun , kalıcı bir dedavidi yokmuki?Dr. Dizimde iltihap olduğunu söyledi. Ağrı şiddetli olduğunda sabah akşam 1 tane ibuf... al dedi. Ağrı azalınca ben sabah 1 almaya başladım. Tamamen geçince bıraktım. 2 ay sonra tekrar ağrımaya başlıyor. 5 aydır her sabah 400 lük alıyordum, bırakınca 2 gün sonra tekrar ağrıyordu. Bu ilacın böbreklere zarar verdiğini duydum onun için başka tedavi varsa onlarida denemek istiyorum
Dikkat et götürürken dökmevealeyküm selam.
Aferim vildan kızıma
Şifa olsun inşallah sanada
Bende bugun yangel yapacaktım ama nerde
Şu meşhur 24 saatlik çiş... biriktiyorum
İyi değilim hastalıklarım hortladı sanırım
Seeenkim demiş sana bağlandıgımı
Ya ilaç içecem, ya iğne vurduracam. Ev dr. Iğne vurdurma dediGeçmiş olsun , kalıcı bir dedavidi yokmuki?
Geçmiş olsun hemşom RABBIM şifa nasip etsin INŞAALLAH sıkıntı ne hemşomvealeyküm selam.
Aferim vildan kızıma
Şifa olsun inşallah sanada
Bende bugun yangel yapacaktım ama nerde
Şu meşhur 24 saatlik çiş... biriktiyorum
İyi değilim hastalıklarım hortladı sanırım
Ben alışkınım rutin yaniGeçmiş olsun hemşom RABBIM şifa nasip etsin INŞAALLAH sıkıntı ne hemşomi.... biriktirme seramonisi ayyy baya sıkıntılı bi durum çok utandım ben götürürken pazartesi sonucum çıkacak benim
Senin nasıl gidiyor bakim cumaya yaklaşıyoruz
hoşbuldum pamuss.inşallah kalıcı olurum
hoşbuldum.şimdilik hiç bir takımda yarışmıyorum( daha önce 13.takımdaydım ve izne ayrılmıştım ki izne ayrılalı da bayağı oldu.dönünce yine kendi takımıma gideyim dedim ama eskilerden kimse yok.burada da eski arkadaşlarımdan pamuk var.burada yer varsa bu takımla devam etmek istiyorum
Iltihabin oldugunu okudum ,mittel meer fieber ( akdeniz atesi) böyle bir hastalik var normal testlerde cikmiyir gen testi gerekiyor pahali oldugu icin doktorlar yapmak istemiyor ,benim esimde var sürekli bi ilac kullanmasi gerekli hergün ibu nereye kadar iceceksinkiYa ilaç içecem, ya iğne vurduracam. Ev dr. Iğne vurdurma dedi
Dr. Dizimde iltihap olduğunu söyledi. Ağrı şiddetli olduğunda sabah akşam 1 tane ibuf... al dedi. Ağrı azalınca ben sabah 1 almaya başladım. Tamamen geçince bıraktım. 2 ay sonra tekrar ağrımaya başlıyor. 5 aydır her sabah 400 lük alıyordum, bırakınca 2 gün sonra tekrar ağrıyordu. Bu ilacın böbreklere zarar verdiğini duydum onun için başka tedavi varsa onlarida denemek istiyorum
Allah şifa versinBen alışkınım rutin yani
Böbreklerimde sorun var canım kendi kendine saldırmışımbagışıklık sistemi saldırmiş berger hastalıgı diyorlar böbreklerin küçük bir bölümü çalışmıyor ordanda protein kaçagı oluyor . Şu sıralar tansiyonum biraz yüksek buda bu hastalık için iyi değil bi baktırıcam.
Birde kalp zarında iltihabım vardı oda hırtladı sanırım birkaç gündür hafif agrı oluyor
Hamdolsun.
Rabbım başka dert vermesin lütfuda hoş kahrıda. Sonuçların iyi çıkar inşallah
Bende öyle düşündüğüm için hacamat ve sülük yaptırdım. Ben 2 defa röntgen çektirdim, irda çıktı, birde kemik dr. El muayenesi yaptı. Allah başka dert vermesin deyip şükrediyorumIltihabin oldugunu okudum ,mittel meer fieber ( akdeniz atesi) böyle bir hastalik var normal testlerde cikmiyir gen testi gerekiyor pahali oldugu icin doktorlar yapmak istemiyor ,benim esimde var sürekli bi ilac kullanmasi gerekli hergün ibu nereye kadar iceceksinki
Sağol canım, gene kayıplardasın. Seni saklayacak köşe çok heralde
Geçmiş olsun ablaa.
Sağol canım, gene kayıplardasın. Seni saklayacak köşe çok heralde
Aman dikkat et bitanem cuma üzülmeyesin ( hoş korkuyorum ben geçen hafta ya ödemin olduysa ondan + geldiysen diyeİyi canım dün biraz sıkıntı li idi bugün iyi gidiyor
Hoşgeldin canım
Tanışalım Fatma Antepli 46 yaşında
4 oğlan anası 100kilo üzeri bı hatunum
Geçmiş olsun canımBen alışkınım rutin yani
Böbreklerimde sorun var canım kendi kendine saldırmışımbagışıklık sistemi saldırmiş berger hastalıgı diyorlar böbreklerin küçük bir bölümü çalışmıyor ordanda protein kaçagı oluyor . Şu sıralar tansiyonum biraz yüksek buda bu hastalık için iyi değil bi baktırıcam.
Birde kalp zarında iltihabım vardı oda hırtladı sanırım birkaç gündür hafif agrı oluyor
Hamdolsun.
Rabbım başka dert vermesin lütfuda hoş kahrıda. Sonuçların iyi çıkar inşallah
Geçmiş olsun canımBende öyle düşündüğüm için hacamat ve sülük yaptırdım. Ben 2 defa röntgen çektirdim, irda çıktı, birde kemik dr. El muayenesi yaptı. Allah başka dert vermesin deyip şükrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?