- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Cinsi oyle canim.Teyzem yillardir Bolu Akcakocada yasarlar.Findik uzmani olmus.Yuvarlak olanlar en makbulu ve kalitelisiymis.Burda yassi olanin pek yuzune bakmazlar diyor.Findik mi findik sonucdaHerzaman olsa alırdım, bidaha ne zaman gidipde bu kadar toplarım belli olmaz. Benim topladiklarim yassı, acaba cinsimi öyle? Yoksa ağaç bakımsız diyemi
öyle ama yedikten sonra aradaki farkı anlıyorsun canım yassı olan ham fındık asıl olan giresun fındığı lezzetli olanı kaliteli olanıCinsi oyle canim.Teyzem yillardir Bolu Akcakocada yasarlar.Findik uzmani olmus.Yuvarlak olanlar en makbulu ve kalitelisiymis.Burda yassi olanin pek yuzune bakmazlar diyor.Findik mi findik sonucda
Hatirlamam mi?Abowwww basimizin etini yediydin.Şöyle saram boyle saram olur o kadar sen de insansin saram da saram....ne yaptın ne yaptın hele bi daha de bakamdaha marketten çıkmadan yedin birde heeee hiç böyle gözüm dönmez biliyomusun en son gözüm biber dolmasını gördüğümde döndü bir tane yemiştim hatırlarsan burda da kafanızı şişirmiştim dolma yedim diye
dün eve gittim baktım yine biber dolması pişmiş taaa kokusu bahçe kapısından duyuluyodu ama yemedim kalktım siyah fasulyemi pişirdim yaptım salatamı pırasam vardı yedim ohhh mis ha bide onlar yerken ben eşimi bekleyecem onunla yerim dedim içerde oturdum onlar yedi sonra ben yedim çünkü benim yanımda ağızlarını tatlandıra tatlandıra yemeleri var ister istemez insanın canı çekiyor ama kendime bunu yaptırmadım
Hatirlamam mi?Abowwww basimizin etini yediydin.Şöyle saram boyle saram olur o kadar sen de insansin saram da saram....
Cok iyi yapmisin.Hicbir zaman onlarla yeme,hep esini bekle.
ben sana ne diyeyim Aylinim burda boşuna konuşuyoruz heralde bunu kendine niye yapıyosun senki mide ameliyatı olmuşsun bu uğurda değdimi o yediklerine
Iıı degmedi tabii ki de.Nasil yaptim bilmiyom valla.O anda dunyayla baglantim koptu sanki.Taa ki karam bitince kendime geldim.Aman Allahim ben ne yaptim dedim.Ama iş işten geçmişti.Midem bulaniyooo
Beni teselli et derken sara hanim da habire beni dovermis.Sen dolma yediginde ben seni dovmediydim amma
Cezami cekmeliyim.Herseyin bir bedeli var.Leslie 1 saat yapicam.500 de ip atlicam.Yoksa kendimi affetmicem
Az yemek öz yemek gercekten mutluluk.Herhalde pamuk yazmisti yukarida.Bugun cok mutsuzuuumm.Yemiyeydim karamiiii.
Kiz sara deminden beri kendimi yirtiyorum teselli etsene gii.
Beni teselli et derken sara hanim da habire beni dovermis.Sen dolma yediginde ben seni dovmediydim amma
Olmaz ossun oyle teselli.Kafama vura vura teselli ediyormusediyom ya kafana kafana vuruyom
ama gel sarılayım öpeyim sende bi daha yapma bir anlık gafletle yaptın kuzum yapmaz benim aylinim
Diviii, bi resim ataydinya hacamatın yeriniSağol canım Allah razı olsun
Sende hoşgeldin takıma İnşallah istediğin kiloya ulaşıp mezun olursun
ben kırk yılın başı bir dolma yemişim kız çokmu
sen git eti karam gurme ye bide dünyadan kop yetmedi yarım simit ye heeehadi spora
Miktar görünmüyorEki Görüntüle 2196673 meşhur sütlü hindistan cevizli kakaolu ve chia tohumlu tatlım buyurun afiyet olsunmuhallebi kıvamında oldu
öğlende yapıp buzdolabına attım akşam tadına bakacam inşallah severim
aynen öyle, zor yetişiyorumFazla biriktirme, yoksa yakalayamazsın
nerelisin canım?28 ve fındık konusundaki bilgin bana pek uzak gelmedi :))İnşallah değerlerin yükselmez ve iyi haberlerle gelirsin canım
ben kırmıyom ki
pestilleri löpür löpür götüren gezegenime o kadarcık tatlıyı bide üçe bölmek çok ağır geldi
tamam obezcim anlaştık
teşekkür ederim bulgurlu ıspanağım lokum gibi olmuştu valla ellerime sağlıksende yap bu akşama çabucak pişiyor zaten
ham fındık olabilir canım
Giresun fındığı öyle olmaz yuvarlak içi dolu ve yağlı lezzetli olur ooohhhh mis
mhhakkak tutarsın. "herkes nasıl yapıyorsa bende yaparım, benim neyim eksik" de başla.burada oldukça işin daha kolay olurYaa ne güzel maşallah diyeyim ya ben böyleyim malesef. Ama kendime söyle diyorum bugun Farzet ki bir çeşit oruç tutuyorsun ve sana bunlar yasak. Şimdilik iyi bakalım inşallah ben de bi 10 gün yapabilsem devamı gelecek de bakalım.
afiyet olsunEki Görüntüle 2196673 meşhur sütlü hindistan cevizli kakaolu ve chia tohumlu tatlım buyurun afiyet olsunmuhallebi kıvamında oldu
öğlende yapıp buzdolabına attım akşam tadına bakacam inşallah severim
89 kiloyum. Hosbuldum canımHoşgeldin obezto cankaç kilosun ki. Obez dedirtion kendine . Gerçi obezite çok kiloya bağlı bişi değil bence ben de bir obezim bence . Yeme ayarım yok
pamuss neden?? Niçin??muhakkak yap sporunuBugün kötü geçti ya akşam gunahlari dokerim ortayakendimi de kötü hissediyorum ne güzel mutlulukmuş az ve öz yemek
mide ameliyatinı bende çok düşündüm ama arkadaşlarım sağolsun illa dietle devam et, riski var dediler.onları dinledim olmadım
Iıı degmedi tabii ki de.Nasil yaptim bilmiyom valla.O anda dunyayla baglantim koptu sanki.Taa ki karam bitince kendime geldim.Aman Allahim ben ne yaptim dedim.Ama iş işten geçmişti.Midem bulaniyooo
Taze gelin, napıyon nasılsınHerkese selamlar nasıl gidiyor :)
Amin inşallahAynen oyle gezegenim.Esim veriyor niue calissin 65 yasinda,esimin ablasi.Ama disari orgu orebilir.Bebek yelegi isteyen oluyormus da parasiyla.Oremem artik eskisi gibi oremiyom diyo.Hazir yemek varken niye ugrassin ki.Bide kayinvalidemden bir ev 3 tane de büro kaldi.5 kardes sirayla kiralarini aliyorlar.Hani kendi parasi var bi de.Bir insanda gurur yoksa herseyi yapar.
Esiyle ogli birlikte calosiyorlar,ayrica esinin emekli maasi da var daha ne olsun.1800 liraya buyuk başa girdi.Dedim ki 1000 liraya koyun kes kalani sana harclik olur.Allah buyuk parasiz kalmam ablasi diyo.Bende lafi yapostirdim.Veysel oldugu surece sen parasiz kalman dedim.Gı kı cikmadi.
Iyi bari senin ki akillanmis.Benim kine de Allah akil fikir versin
Topladığım yerdede yüzüne bakmıyorlardı, görünce kıyamadım, çocukların ayaklarının altında heba olmalarınaCinsi oyle canim.Teyzem yillardir Bolu Akcakocada yasarlar.Findik uzmani olmus.Yuvarlak olanlar en makbulu ve kalitelisiymis.Burda yassi olanin pek yuzune bakmazlar diyor.Findik mi findik sonucda
Canim sen en fazla 110 kiloyu gormusun.Ben 140 kilo ile oldum.Vki 54 du.Boy da kisa 1.60.Toplam 10 ayda 80 kilo verdim.aynen öyle, zor yetişiyorum
nerelisin canım?28 ve fındık konusundaki bilgin bana pek uzak gelmedi :))
mhhakkak tutarsın. "herkes nasıl yapıyorsa bende yaparım, benim neyim eksik" de başla.burada oldukça işin daha kolay olur
afiyet olsun
89 kiloyum. Hosbuldum canım
pamuss neden?? Niçin??muhakkak yap sporunu
mide ameliyatinı bende çok düşündüm ama arkadaşlarım sağolsun illa dietle devam et, riski var dediler.onları dinledim olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?