Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herzaman olsa alırdım, bidaha ne zaman gidipde bu kadar toplarım belli olmaz. Benim topladiklarim yassı, acaba cinsimi öyle? Yoksa ağaç bakımsız diyemi
Cinsi oyle canim.Teyzem yillardir Bolu Akcakocada yasarlar.Findik uzmani olmus.Yuvarlak olanlar en makbulu ve kalitelisiymis.Burda yassi olanin pek yuzune bakmazlar diyor.Findik mi findik sonucda

Cinsi oyle canim.Teyzem yillardir Bolu Akcakocada yasarlar.Findik uzmani olmus.Yuvarlak olanlar en makbulu ve kalitelisiymis.Burda yassi olanin pek yuzune bakmazlar diyor.Findik mi findik sonucda
öyle ama yedikten sonra aradaki farkı anlıyorsun canım yassı olan ham fındık asıl olan giresun fındığı lezzetli olanı kaliteli olanı

Hatirlamam mi?Abowwww basimizin etini yediydin.Şöyle saram boyle saram olur o kadar sen de insansin saram da saram....
Cok iyi yapmisin.Hicbir zaman onlarla yeme,hep esini bekle.

ben sana ne diyeyim Aylinim burda boşuna konuşuyoruz heralde bunu kendine niye yapıyosun senki mide ameliyatı olmuşsun bu uğurda değdimi o yediklerine

Iıı degmedi tabii ki de.Nasil yaptim bilmiyom valla.O anda dunyayla baglantim koptu sanki.Taa ki karam bitince kendime geldim.Aman Allahim ben ne yaptim dedim.Ama iş işten geçmişti.Midem bulaniyooo

Cezami cekmeliyim.Herseyin bir bedeli var.Leslie 1 saat yapicam.500 de ip atlicam.Yoksa kendimi affetmicem
Az yemek öz yemek gercekten mutluluk.Herhalde pamuk yazmisti yukarida.Bugun cok mutsuzuuumm.Yemiyeydim karamiiii.
Kiz sara deminden beri kendimi yirtiyorum teselli etsene gii.

ediyom ya kafana kafana vuruyom

ama gel sarılayım öpeyim sende bi daha yapma bir anlık gafletle yaptın kuzum yapmaz benim aylinim

ediyom ya kafana kafana vuruyom

ama gel sarılayım öpeyim sende bi daha yapma bir anlık gafletle yaptın kuzum yapmaz benim aylinim
Olmaz ossun oyle teselli.Kafama vura vura teselli ediyormus
Hahh sarilinca ne guzel okdu.Bir anlik gafletti ivet.Töbeeeeee yapmam bi daha

Galiba o anda seytan kacti icime

Miktar görünmüyor
Eğer o çorba kasesiyse ben onun 2 katını yapmalıyım anca yeter.
Afiyet olsun

Fazla biriktirme, yoksa yakalayamazsın
aynen öyle, zor yetişiyorum

nerelisin canım?28 ve fındık konusundaki bilgin bana pek uzak gelmedi :))

mhhakkak tutarsın. "herkes nasıl yapıyorsa bende yaparım, benim neyim eksik" de başla.burada oldukça işin daha kolay olur

afiyet olsun

Hoşgeldin obezto can kaç kilosun ki. Obez dedirtion kendine . Gerçi obezite çok kiloya bağlı bişi değil bence ben de bir obezim bence . Yeme ayarım yok
89 kiloyum. Hosbuldum canım

Bugün kötü geçti ya akşam gunahlari dokerim ortaya kendimi de kötü hissediyorum ne güzel mutlulukmuş az ve öz yemek
pamuss neden?? Niçin??muhakkak yap sporunu

Iıı degmedi tabii ki de.Nasil yaptim bilmiyom valla.O anda dunyayla baglantim koptu sanki.Taa ki karam bitince kendime geldim.Aman Allahim ben ne yaptim dedim.Ama iş işten geçmişti.Midem bulaniyooo
mide ameliyatinı bende çok düşündüm ama arkadaşlarım sağolsun illa dietle devam et, riski var dediler.onları dinledim olmadım

Amin inşallah

Topladığım yerdede yüzüne bakmıyorlardı, görünce kıyamadım, çocukların ayaklarının altında heba olmalarına

Canim sen en fazla 110 kiloyu gormusun.Ben 140 kilo ile oldum.Vki 54 du.Boy da kisa 1.60.Toplam 10 ayda 80 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…