- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kesin öyledir, 200 gr fındık 2,5 euro.öyle ama yedikten sonra aradaki farkı anlıyorsun canım yassı olan ham fındık asıl olan giresun fındığı lezzetli olanı kaliteli olanı
Şekerin düşmüş olabilirmi
Iıı degmedi tabii ki de.Nasil yaptim bilmiyom valla.O anda dunyayla baglantim koptu sanki.Taa ki karam bitince kendime geldim.Aman Allahim ben ne yaptim dedim.Ama iş işten geçmişti.Midem bulaniyooo
Öyle maalesef.Bu sene geçiç yapmayı düşünüyorum.Dönem içi böyle bir durum var mı araştırıyorum.Eğer yoksa okulu dondurmayı planlıyorum.Gerçekten aileden uzak tek yaşamak çok zorokula gidiyor galibatek öğün yiyor
AtiyimDiviii, bi resim ataydinya hacamatın yerini
Taze gelin, napıyon nasılsın
saracım sabah kalktım acil sezaryan telefonuyla hastaneye koştum o yüzden yazamadım ve gündüzde yogunduk.
oo harikaCanim sen en fazla 110 kiloyu gormusun.Ben 140 kilo ile oldum.Vki 54 du.Boy da kisa 1.60.Toplam 10 ayda 80 kilo verdim.
evet aynen öyle gezegencim. Makbul fındık uzunu degil tombiğidir ki tad olarakta arasında büyük fark vardır.tombik olan yağlıdır.karadeniz de sadece giresunda yetişiyor bu yaglı fındık.onu da gelip nutellacılar alıp gidiyorKesin öyledir, 200 gr fındık 2,5 euro.
Bu doğal ve sadece işçilik istiyor, para istemiyor. Zahmetine değdi bence
saracım sabah kalktım acil sezaryan telefonuyla hastaneye koştum o yüzden yazamadım ve gündüzde yogunduk.
Olmaz ossun oyle teselli.Kafama vura vura teselli ediyormus
Hahh sarilinca ne guzel okdu.Bir anlik gafletti ivet.Töbeeeeee yapmam bi daha
Galiba o anda seytan kacti icime
teşekkürler canım benimİyi olmana sevindim canım senin günaydın yazmana alıştığımdan merak ettim
teşekkürler canım benimhamdolsun iyiyim senin dizin ne alemde?
slm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
sara_28 canım tatlıyı yaptım 3 böldüm ama gelgörki resmi buraya atamıyom bir sıkıntı var telefonumda anlayamadım.
yok yemedim dolaba koydum canım evt gördüm resmi aynısı oldu.Benim resmimi gördünmü ona benziyormu bu arada afiyet olsun ben tadına bakmadım henüz
Teşekkür ederim canım giresun geliniyimaynen öyle, zor yetişiyorum
nerelisin canım?28 ve fındık konusundaki bilgin bana pek uzak gelmedi :))
mhhakkak tutarsın. "herkes nasıl yapıyorsa bende yaparım, benim neyim eksik" de başla.burada oldukça işin daha kolay olur
afiyet olsun
89 kiloyum. Hosbuldum canım
pamuss neden?? Niçin??muhakkak yap sporunu
mide ameliyatinı bende çok düşündüm ama arkadaşlarım sağolsun illa dietle devam et, riski var dediler.onları dinledim olmadım
telefonu fırlatıp atasım geldi dandik telefonumda bile yapıyodum bunda olmuyor hey allahım bir ayarmı gerekiyor bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?