Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Leslie yapicam ama pump it up workout yapmam bi daha

Niye eniştememi yakalandın

Miktar görünmüyor
Eğer o çorba kasesiyse ben onun 2 katını yapmalıyım anca yeter.
Afiyet olsun

Miktarı dün yazmıştım canım bir çay bardağı süt iki yemek kaşığı hindistan cevizi iki yemek kaşığı kakao ve iki yemek kaşığı chia tohumu hepsi karışınca bir su bardağı kadar bir miktar oluyor buzdolabında bekleyince kıvam alıyor akşam çayın yanında yiyecem bakalım

Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir

Öğle
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Üç kaşık salata

Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Akşam
Bir tabak tek peynirli yulaf kepekli domates çorbası
Siyah fasulyeli salata

Ara
Kakaolu hindistan cevizli tatlı ve çay

Su 3 litre spor yok

aeben
yasom7272
Antepia27

bugünki görümce muhabbetine koptum Aylin42Konya bacım abi parası baba parası tatlıdır niye çok görüyonki?
ben eve gidince babam para verirdi bana baba derdim benim param var ne parası olsun al al baba parası tatlıdır derdi. zorla cebime koyardı şimdi bana vermiyor torunu olduktan sonrageçen sene oğlan arabayı okula götürdü para yollamış senin annen cimridir benzin parası yollamaz diye

afiyet olsun saracım domates çorbayı beğendinmi yulaf kepekli?

Evet canım güzel oldu tavsiye ederim normal un koymaktansa yulaf kepeğini deneyeyim dedim iyiki yapmışım
evet bende öyle yapıyorum ya hep yazıyom ya unuttunmu?ama ben domates çorbasını közleyip yapıyom kırmızı biberide közlüyom domateside soganıda sarımsakta koyuyorum.

Kuzum mezun olabilmen için en az 58,6 kg olman gerekiyor.

Canım benim ya sabah annemde kahvaltı yapıp öğlen iş yerinde yedim evde çok iyiyim de beni dışarısı bozuyor

Yazayım bari
Sabah yarım ekmek tatlı kaşığı yağ ve t.k bal peynir kbrt. Kutusu omlet
Ara türk kahvesi bir ısırık (az) kek
Öğlen patlıcan Tava ve pilav 5 kaşık
Akşam bir kase cacık bir kaşık makarna bir kase hoşaf (şekersiz)
Spor 45 dj pump it up su 2.5 lt

öğlen gelirim dedim de mesai bitene kadar başımı kaldıramadım,hoş artık insan da göremiyorum odamda yapayalnızım,zorunlu antisosyalrabbim herkesin gönlüne göre versin
tamam canım kolay gelsin

bak bak cevaba bak,dalga mı geçmiş yoksa şaka yapmış sanki,benim kızım da öğretmenlikte ama yapacağını sanmıyorum kısmet kader

Küçük kızınada geçmiş olsun özlemcim

Benim gerçek hayattan kopmama az kaldı. Banada burası daha samimi geliyor
sağol canım,ben koptum bile mecburiyetten

iyi akşamlar kızlar bugün eve ilk defa otobüsle geleyim dedim,durağa gittim 1 saat bekledim gelmedi otobüs sanırım yanlış duraktı,eşim gelip aldı arabayla sonra yanlış yola saptı yarım saat daha dolaştık boş yere eve geldim bişeyler yedim yorgunum menü vereyim

08.00 2 haşlanmış yumurta ve maydonoz
zeytin peynir
1 muz

19.00 1 tabak ıspanak
1 bardak ayran
2 köfte
15 çiğ fındık bi o kadar da üzüm
su 2 litre spor

Menün diyet menüsü değil canım ama emziriyosun diye böyle yiyorsan oda yanlış en azından makarnayı pilavı aynı gün yemesen her sabah bal tereyağ yemesen bunların yerine yumurta haşlasan bol yeşillikle domates salatalık peynir zeytinle kahvaltı yapsan daha sağlıklı olur yarım ekmek yemek zorunda değilsin kusura bakma ama iyiliğin için eleştirmek zorundayım

Yarım ekmek derken bir tam ekmeğin yarısı mı??kafam karıştı su an

Menün çok az ve dengesiz olmuş özlemcim sende biliyorsun daha dikkatli olsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…