yok yemedim dolaba koydum canım evt gördüm resmi aynısı oldu.
Leslie yapicam ama pump it up workout yapmam bi daha
Miktar görünmüyor
Eğer o çorba kasesiyse ben onun 2 katını yapmalıyımanca yeter.
Afiyet olsun
afiyet olsun saracım domates çorbayı beğendinmi yulaf kepekli?Menümü yazayım
Sabah
Muzlu yulaf kepekli tarçınlı fındıklı kefir
Öğle
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Üç kaşık salata
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
Akşam
Bir tabak tek peynirli yulaf kepekli domates çorbası
Siyah fasulyeli salata
Ara
Kakaolu hindistan cevizli tatlı ve çay
Su 3 litre spor yok
aeben
yasom7272
Antepia27
afiyet olsun saracım domates çorbayı beğendinmi yulaf kepekli?
bugünki görümce muhabbetine koptumAylin42Konya bacım abi parası baba parası tatlıdır niye çok görüyonki?
ben eve gidince babam para verirdi bana baba derdim benim param var ne parası olsun al al baba parası tatlıdır derdi. zorla cebime koyardı şimdi bana vermiyor torunu olduktan sonrageçen sene oğlan arabayı okula götürdü para yollamış senin annen cimridir benzin parası yollamaz diye
evet bende öyle yapıyorum ya hep yazıyom ya unuttunmu?Evet canım güzel oldu tavsiye ederim normal un koymaktansa yulaf kepeğini deneyeyim dedim iyiki yapmışım
evet bende öyle yapıyorum ya hep yazıyom ya unuttunmu?ama ben domates çorbasını közleyip yapıyom kırmızı biberide közlüyom domateside soganıda sarımsakta koyuyorum.
Kuzum mezun olabilmen için en az 58,6 kg olman gerekiyor.Öyle valla ablam.her dedgin de haklısın. Ya ben bazlama gözleme yapmasam gene vercem. Kaç la mezun olabilir m ki acaba bu cuma regl neyin çözülmüş olur da belki listeden çıkmak için yeter .moni abla bana bi hesap yapsan . Kaç olmam lazım mezun iyet için
Canım benim ya sabah annemde kahvaltı yapıp öğlen iş yerinde yedim evde çok iyiyim de beni dışarısı bozuyoraynen öyle, zor yetişiyorum
nerelisin canım?28 ve fındık konusundaki bilgin bana pek uzak gelmedi :))
mhhakkak tutarsın. "herkes nasıl yapıyorsa bende yaparım, benim neyim eksik" de başla.burada oldukça işin daha kolay olur
afiyet olsun
89 kiloyum. Hosbuldum canım
pamuss neden?? Niçin??muhakkak yap sporunu
mide ameliyatinı bende çok düşündüm ama arkadaşlarım sağolsun illa dietle devam et, riski var dediler.onları dinledim olmadım
Çok güzel menü ama sporsuz olunca yazık oluyor o kadar dikkat etmeyeEvet canım güzel oldu tavsiye ederim normal un koymaktansa yulaf kepeğini deneyeyim dedim iyiki yapmışım
öğlen gelirim dedim de mesai bitene kadar başımı kaldıramadım,hoş artık insan da göremiyorum odamda yapayalnızım,zorunlu antisosyalkeşke canım daha sık gelsen evet burası sanalda olsa insan o sıcaklığı samimiyeti hissediyor birinin yazdığı yazıyı iyi niyetlemi art niyetlemi yazdığını anlayabiliyoruz bir müddet sonra tuhaf ama gerçek
tamam canım kolay gelsin
bak bak cevaba bak,dalga mı geçmiş yoksa şaka yapmış sanki,benim kızım da öğretmenlikte ama yapacağını sanmıyorum kısmet kaderÖyle ya . Burası çok güzel. Öğretmenler Odası m3sela . Kadina diom ki hocam hoşgeldin nerden geldiniz . Hani yeni başlamış. Evden canım. . Dedi. Meğer ücretli öğretmen mis. . Hayır yani . Kaldım öyle . Ne bilem ben
Küçük kızınada geçmiş olsun özlemcim
sağol canım,ben koptum bile mecburiyettenBenim gerçek hayattan kopmama az kaldı. Banada burası daha samimi geliyor
Çok güzel menü ama sporsuz olunca yazık oluyor o kadar dikkat etmeyekeşke yapabilsen
Yazayım bari
Sabah yarım ekmektatlı kaşığı yağ ve t.k bal peynir kbrt. Kutusu omlet
Ara türk kahvesi bir ısırık (az) kek
Öğlen patlıcan Tava ve pilav 5 kaşık
Akşam bir kase cacık bir kaşık makarna bir kase hoşaf (şekersiz)
Spor 45 dj pump it up su 2.5 lt
Yarım ekmek derken bir tam ekmeğin yarısı mı??Yazayım bari
Sabah yarım ekmektatlı kaşığı yağ ve t.k bal peynir kbrt. Kutusu omlet
Ara türk kahvesi bir ısırık (az) kek
Öğlen patlıcan Tava ve pilav 5 kaşık
Akşam bir kase cacık bir kaşık makarna bir kase hoşaf (şekersiz)
Spor 45 dj pump it up su 2.5 lt
iyi akşamlar kızlar bugün eve ilk defa otobüsle geleyim dedim,durağa gittim 1 saat bekledim gelmedi otobüs sanırım yanlış duraktı,eşim gelip aldı arabayla sonra yanlış yola saptı yarım saat daha dolaştık boş yere eve geldim bişeyler yedim yorgunum menü vereyim
08.00 2 haşlanmış yumurta ve maydonoz
zeytin peynir
1 muz
19.00 1 tabak ıspanak
1 bardak ayran
2 köfte
15 çiğ fındık bi o kadar da üzüm
su 2 litre spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?