Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar hanımlar

aeben aldınmı tahililerini canım ?

Yani pek iyi çıkmadı aslında , pro kaçagı 1110 olmuş rutini 800 civarıydı.
Aşırı kansız çıktım depoda boşmuş sen nasıl ayakta duruyon dedi dr kıZdı
Ayrıca şekerimde çok düşük 61 çıkmış sanırım aç da değildim.
Tuzu kesecen ,üzüntüden uzak duracan tansiyonunu yükseltmiycen dedi . Demir hapınıda sabah akşam verdi. 2 ay sonra gel geri dedi

Öyle işte yaşlandık bacım

Uzuldum aebenim.Dedigin gibi yas ilerledi.Sagligimiza daha cok dikkat etmeliyiz.Allah beterinden esirgesin,bununla gecmis olsun cnm.Ilacini da duzenli kullanirsan insallah hersey yoluna girecek

Uzuldum aebenim.Dedigin gibi yas ilerledi.Sagligimiza daha cok dikkat etmeliyiz.Allah beterinden esirgesin,bununla gecmis olsun cnm.Ilacini da duzenli kullanirsan insallah hersey yoluna girecek
İnşAllah aylinim . eş , çoçuklar derken kendimizi ihmal ediyoruz işte

Geçmiş olsun canım ya neyse ki tedbirleri zor değil düzelir inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allahım Şafi ismi hürmetine şifa versin sana
Yaşlanmayla ilgisi yok bitanem yaşın kaç daha sadece yılların birikmişliği zamanı gelince ortaya hastalık olarak çıkıyor hepsi bu
İlaçlarını düzenli kullan sebze ağırlıklı beslen ama kırmızı etide ihmal etme canım

hım hiç iyi olmamış bu protein kaçğıda çok zor çok dikkat etmen gerekiyor benimde kansızlığım var aslında ama bütün metobolik hastalıkları olanlarda anemi oluyor rabbim şifa versin versin bacım dikkat et kendine düzgün beslen

hım hiç iyi olmamış bu protein kaçğıda çok zor çok dikkat etmen gerekiyor benimde kansızlığım var aslında ama bütün metobolik hastalıkları olanlarda anemi oluyor rabbim şifa versin versin bacım dikkat et kendine düzgün beslen

Evet canim maalesef aldim.60 kiloda cok fazla kalmadim.10-15 gun ancak kaldim.63-64 kilo da sabit kaldim yillarca.Ameliyat olali 8 sene oldu.Ve son iki yilda 82 kiloya ciktim.Midem hala kucuk ama abur cuburlar ve az yedigim icin sık sık yemem,hareketsizlik,spor da yok.Bunlar kilo almama sebep oldu.Buraya geleli 12 kilo verdim.Su anda 70 kiloyum.Insallah 7 kilo daha verince estetik olucam.Fazla deriler ve sarkmalar gercekten cok rahatsiz ediyor

Yok canım ekmeğin süt yapmadığını en iyi ben bilirim çünkü ikinci kez emzirirken zayifliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…