- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Canim az gelmiyor inan ki bana kız protein sebze meyve süt ürünü kuruyemis hep var niyeki meyveler gi yuksek biraz amaMenün çok az ve dengesiz olmuş özlemcim sende biliyorsun daha dikkatli olsan
aeben aldınmı tahililerini canım ?
Valla iyi yapmişsin canim.Ben de olsam toplardim.Topladığım yerdede yüzüne bakmıyorlardı, görünce kıyamadım, çocukların ayaklarının altında heba olmalarına
Uzuldum aebenim.Dedigin gibi yas ilerledi.Sagligimiza daha cok dikkat etmeliyiz.Allah beterinden esirgesin,bununla gecmis olsun cnm.Ilacini da duzenli kullanirsan insallah hersey yoluna girecekİyi akşamlar hanımlar
Yani pek iyi çıkmadı aslında , pro kaçagı 1110 olmuş rutini 800 civarıydı.
Aşırı kansız çıktım depoda boşmuş sen nasıl ayakta duruyon dedi dr kıZdı
Ayrıca şekerimde çok düşük 61 çıkmış sanırım aç da değildim.
Tuzu kesecen ,üzüntüden uzak duracan tansiyonunu yükseltmiycen dedi . Demir hapınıda sabah akşam verdi. 2 ay sonra gel geri dedi
Öyle işte yaşlandık bacım
Olabilir mi bilmiyorum ki.Aylardir boyle bisey yasamadim.Hala midem bulaniyor,kendime gelemedim.Leslie yapamicam galibaŞekerin düşmüş olabilirmi
İnşAllah aylinim . eş , çoçuklar derken kendimizi ihmal ediyoruz işteUzuldum aebenim.Dedigin gibi yas ilerledi.Sagligimiza daha cok dikkat etmeliyiz.Allah beterinden esirgesin,bununla gecmis olsun cnm.Ilacini da duzenli kullanirsan insallah hersey yoluna girecek
Geçmiş olsun canım ya neyse ki tedbirleri zor değil düzelir inşallahİyi akşamlar hanımlar
Tuzu kesecen ,üzüntüden uzak duracan tansiyonunu yükseltmiycen dedi . Demir hapınıda sabah akşam verdi. 2 ay sonra gel geri dedi
İyi akşamlar hanımlar
İşte bunda çok haklısınİnşAllah aylinim . eş , çoçuklar derken kendimizi ihmal ediyoruz işte
hımİyi akşamlar hanımlar
hımİyi akşamlar hanımlar
Olabilir mi bilmiyorum ki.Aylardir boyle bisey yasamadim.Hala midem bulaniyor,kendime gelemedim.Leslie yapamicam galiba
Evet canim maalesef aldim.60 kiloda cok fazla kalmadim.10-15 gun ancak kaldim.63-64 kilo da sabit kaldim yillarca.Ameliyat olali 8 sene oldu.Ve son iki yilda 82 kiloya ciktim.Midem hala kucuk ama abur cuburlar ve az yedigim icin sık sık yemem,hareketsizlik,spor da yok.Bunlar kilo almama sebep oldu.Buraya geleli 12 kilo verdim.Su anda 70 kiloyum.Insallah 7 kilo daha verince estetik olucam.Fazla deriler ve sarkmalar gercekten cok rahatsiz ediyoroo harikabenim vkı 33 ama türkiye de parasıni verdikten sonra her yerde olursun, vkı çok ta önemli degil yani.ama o zaman burada ne isin var, kilo mu aldın??
evet aynen öyle gezegencim. Makbul fındık uzunu degil tombiğidir ki tad olarakta arasında büyük fark vardır.tombik olan yağlıdır.karadeniz de sadece giresunda yetişiyor bu yaglı fındık.onu da gelip nutellacılar alıp gidiyor
Yalnız fındığın bile yağlısı makbulken reva mı bize bu yağsız yemekler
Canim az gelmiyor inan ki bana kız protein sebze meyve süt ürünü kuruyemis hep var niyeki meyveler gi yuksek biraz ama
Yes bebeğimYarım ekmek derken bir tam ekmeğin yarısı mı??kafam karıştı su an
Sen de cok tatlisin canim.Cok da guzel teselli teknigin varkız çok tatlısın sen ya öpecem seni
Yok canım ekmeğin süt yapmadığını en iyi ben bilirim çünkü ikinci kez emzirirken zayifliyorumMenün diyet menüsü değil canım ama emziriyosun diye böyle yiyorsan oda yanlış en azından makarnayı pilavı aynı gün yemesen her sabah bal tereyağ yemesen bunların yerine yumurta haşlasan bol yeşillikle domates salatalık peynir zeytinle kahvaltı yapsan daha sağlıklı olur yarım ekmek yemek zorunda değilsin kusura bakma ama iyiliğin için eleştirmek zorundayım
Geçmiş olsun canım ben kaçırmışim o kısmıÜç gündür dizimi incittim canım o yüzden spor yapamıyorum bugün daha iyiydi yarında iyi olursa yavaş yavaş başlayacam spora
Çokmu yordular seni yaseminimbugün ne menü yazasım var nede spor yapasım var hiç keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?