Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menüm
sabah 7.30
1yumurta maydonoz lor ve kırmızı biberle omlet 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen 12.30
türlü 3 kaşıkve yoğurt
ikindi
sütlü kahve
akşam 17.30
menemen çok az peynir
biraz öncede yaptığımız tadı kötü kakolu şeyden
2.5 lt su spor yok

Heeeee olabilir çikolata aşkına kılıf bul anca sporuda yapmayacakmışsın yarın telafi edersin inşallah
Cok afedersin saram da kusmaktan spor yapacak halim kalmadi,midem agriyor.Elim kirilaydi da almaz olaydim o karami.Esimle oglum yemek yerken yanlarinda bile duramadim.Cunku yiyecek gormeye tahammulum yok.Gordukce daha cok midem bulaniyo.Yuruyusumu yaptim ama neyse ki

Muz ve kuru üzüm şeker oranı yüksek meyveler canım öğlen yemeyip akşams yüklenmen bana sağlıksız geldi
Ben yasliyim tatlım hormonlarıma düzgün calismasi icin izin veriyorum alın size bol zaman işinizi yapın vakim diyorum inşallah doğru anlarlar Sağol kuzum yorumun için

Afiyet olsun canım menün çok güzel sende ben gibi spor yapmamışsın
Tadı kötümü canım ben daha yemedim yarınada bırakabilirim çayla yiyecektim va, geçtim zerdeçallı süt içecem

Afiyet olsun canım menün çok güzel sende ben gibi spor yapmamışsın
Tadı kötümü canım ben daha yemedim yarınada bırakabilirim çayla yiyecektim va, geçtim zerdeçallı süt içecem
ben onu 3 böldüm dediğin gibi ama hindistancevizini çok sevmem ben sorun o hem tatlıda değil bu arada

hiçbişey olmadı saracım bugün nedense pek keyfim yoktu bu bağırsaklarımda çalışmayınca canım sıkıldı alışkın değilim kabızlığa

İki üç tane günkurusu ye üzerine sıcak su iç inan çok iyi geliyor bunu yaptıktan bir saat sonrada bir bardak kefir iç yürüme bandında da yarım saat yürü hem spor yapmış olursun hemde kabızlık diye bişey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…