Sen de cok tatlisin canim.Cok guzel teselli teknigin var
bugün ne menü yazasım var nede spor yapasım var hiç keyfim yok
Yok canım ekmeğin süt yapmadığını en iyi ben bilirim çünkü ikinci kez emzirirken zayifliyorum
Geçmiş olsun canım ben kaçırmışim o kısmı
Cok afedersin saram da kusmaktan spor yapacak halim kalmadi,midem agriyor.Elim kirilaydi da almaz olaydim o karami.Esimle oglum yemek yerken yanlarinda bile duramadim.Cunku yiyecek gormeye tahammulum yok.Gordukce daha cok midem bulaniyo.Yuruyusumu yaptim ama neyse kiHeeeee olabilir çikolata aşkına kılıf bul ancasporuda yapmayacakmışsın yarın telafi edersin inşallah
Ben yasliyim tatlım hormonlarıma düzgün calismasi icin izin veriyorum alın size bol zaman işinizi yapın vakim diyorum inşallah doğru anlarlar Sağol kuzum yorumun içinMuz ve kuru üzüm şeker oranı yüksek meyveler canım öğlen yemeyip akşams yüklenmen bana sağlıksız geldi
menüm
sabah 7.30
1yumurta maydonoz lor ve kırmızı biberle omlet 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen 12.30
türlü 3 kaşıkve yoğurt
ikindi
sütlü kahve
akşam 17.30
menemen çok az peynir
biraz öncede yaptığımız tadı kötü kakolu şeyden
2.5 lt su spor yok
hiçbişey olmadı saracım bugün nedense pek keyfim yoktu bu bağırsaklarımda çalışmayınca canım sıkıldı alışkın değilim kabızlığaNiye bitanem ne olduki anlat rahatlarsın
Niye canım hayrolsunbugün ne menü yazasım var nede spor yapasım var hiç keyfim yok
ben onu 3 böldüm dediğin gibi ama hindistancevizini çok sevmem ben sorun o hem tatlıda değil bu aradaAfiyet olsun canım menün çok güzel sende ben gibi spor yapmamışsın
Tadı kötümü canım ben daha yemedim yarınada bırakabilirim çayla yiyecektim va, geçtim zerdeçallı süt içecem
Ben yasliyim tatlım hormonlarıma düzgün calismasi icin izin veriyorum alın size bol zaman işinizi yapın vakim diyorum inşallah doğru anlarlar Sağol kuzum yorumun için
sana çok sinirlendim özlemcim ondan canım sıkkınNiye canım hayrolsun
ben onu 3 böldüm dediğin gibi ama hindistancevizini çok sevmem ben sorun o hem tatlıda değil bu arada
spor yapasım yok aslında eve geldiğimde bir hevesle gelmiştim oturunca tadım kaçtı.Afiyet olsun canım menün çok güzel sende ben gibi spor yapmamışsın
Tadı kötümü canım ben daha yemedim yarınada bırakabilirim çayla yiyecektim va, geçtim zerdeçallı süt içecem
Eti karamli bir gun sonunda ben pek iyi olmasam da senin iyi olmana sevindim yasminimslm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir?
hiçbişey olmadı saracım bugün nedense pek keyfim yoktu bu bağırsaklarımda çalışmayınca canım sıkıldı alışkın değilim kabızlığa
Bugun baktım 64.0 ım canmKaç kilosun canım
Ellerinize saglik,ikinizede afiyet olsunAfiyet olsun canım
Niye eniştememi yakalandın
Yok yakalanmadim da yapamiyorum,ayaklarimi yaparsam eller kaliyor.Birbirlerine uyum saglatamadim.Leslie en guzeli.Yine yoruluyorum cok da terliyorum.Yeter bu bize
Miktarı dün yazmıştım canım bir çay bardağı süt iki yemek kaşığı hindistan cevizi iki yemek kaşığı kakao ve iki yemek kaşığı chia tohumu hepsi karışınca bir su bardağı kadar bir miktar oluyor buzdolabında bekleyince kıvam alıyor akşam çayın yanında yiyecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?