- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Yaşlılığı kabul etmiyorum ben hepimiz genciz güzeliz yaşlanmıyoruz sadece yaş alıyoruz o kadar
bugünki görümce muhabbetine koptumAylin42Konya bacım abi parası baba parası tatlıdır niye çok görüyonki?
ben eve gidince babam para verirdi bana baba derdim benim param var ne parası olsun al al baba parası tatlıdır derdi. zorla cebime koyardı şimdi bana vermiyor torunu olduktan sonrageçen sene oğlan arabayı okula götürdü para yollamış senin annen cimridir benzin parası yollamaz diye
Bugun baktım 64.0 ım canm
sabah kahvaltıyı öyle yapayım bariİki üç tane günkurusu ye üzerine sıcak su iç inan çok iyi geliyor bunu yaptıktan bir saat sonrada bir bardak kefir iç yürüme bandında da yarım saat yürü hem spor yapmış olursun hemde kabızlık diye bişey kalmaz
Evine ne zaman gecicen?Daha cok mu uzun surecek saramO şekilde evimde yapıyorum canımevime geçince bende öyle yaparım böylede güzel oluyor
sana çok sinirlendim özlemcim ondan canım sıkkınçok şükür bir sıkıntım yok canım sadece yoruldum bugün galiba
Evine ne zaman gecicen?Daha cok mu uzun surecek saram
Aynen benim de yok.Amaaan bosver bugun yazmiyak yasombugün ne menü yazasım var nede spor yapasım var hiç keyfim yok
bacım sabah 6.30 da hastaneye gittim gün içindede yoruldum ayakta çok kaldımÇokmu yordular seni yaseminim
Aynen benim de yok.Amaaan bosver bugun yazmiyak yasom
geçmiş olsun.benimde demir depolarım boş olduğu için kan hapı verdi dr fakat illaki süt ürünleriyle birlikte tüketmemek gerekiyor.e onu da ben yapamıyorum.o yüzddn bir gün alıyorum hapı üç gün almıyorum.bir işe de yaramıyor doğal olarakİyi akşamlar hanımlar
Yani pek iyi çıkmadı aslında , pro kaçagı 1110 olmuş rutini 800 civarıydı.
Aşırı kansız çıktım depoda boşmuş sen nasıl ayakta duruyon dedi dr kıZdı
Ayrıca şekerimde çok düşük 61 çıkmış sanırım aç da değildim.
Tuzu kesecen ,üzüntüden uzak duracan tansiyonunu yükseltmiycen dedi . Demir hapınıda sabah akşam verdi. 2 ay sonra gel geri dedi
Öyle işte yaşlandık bacım
Evet canim maalesef aldim.60 kiloda cok fazla kalmadim.10-15 gun ancak kaldim.63-64 kilo da sabit kaldim yillarca.Ameliyat olali 8 sene oldu.Ve son iki yilda 82 kiloya ciktim.Midem hala kucuk ama abur cuburlar ve az yedigim icin sık sık yemem,hareketsizlik,spor da yok.Bunlar kilo almama sebep oldu.Buraya geleli 12 kilo verdim.Su anda 70 kiloyum.Insallah 7 kilo daha verince estetik olucam.Fazla deriler ve sarkmalar gercekten cok rahatsiz ediyor
başka sorum yok sayın pamuşYes bebeğim
maalesef bende de iki gündür başladı ki normalde hiç olmayan bir durumhiçbişey olmadı saracım bugün nedense pek keyfim yoktu bu bağırsaklarımda çalışmayınca canım sıkıldı alışkın değilim kabızlığa
evet benimde öyle bir problem oldu hiç yaşamam ben böyle şeyler sebzede yiyorum amageçmiş olsun.benimde demir depolarım boş olduğu için kan hapı verdi dr fakat illaki süt ürünleriyle birlikte tüketmemek gerekiyor.e onu da ben yapamıyorum.o yüzddn bir gün alıyorum hapı üç gün almıyorum.bir işe de yaramıyor doğal olarak
sabit kalamamak tüp midelilerde de oluyormuş yani.üzüldüm ben eğer dietle kilo verip sabit kalamazsam kesinlikle tüp mide olmayi düşünüyordum.ne diyeyim inşallah beraber öğreniriz sabit kalmayı
başka sorum yok sayın pamuş
maalesef bende de iki gündür başladı ki normalde hiç olmayan bir durumcuma diyetisyen kontrolum var, gidince anlatıcam durumu, bakalım az mı yiyormuşum
Yok yok inşallah 10 15 güne bitecek tadilat az kaldı çok şükür[/QUOT
Oleeeeyyyy
Cooook sevindim.Ben salak miyim neyim yawwsanki tadilat bitince ben oturucam.
Ama birbirimize oyle alismis ve baglanmisiz ki senin kadar ben de seviniyorum
Ayy saraaamm bende gulmekten yazamiyorum.Ne cok gulduk bugun yaa.Allah bozmasin Sen yine okşa okşa canim benim, senin teknigin bu zaten.Alisirim zamanla Ayyy gülmekten yazamıyom canım benim diyetteyken markette kendini kaybedene ne yapılır kafası okşanır
Kıyamam ya gel sarılayımda teselli edeyim 
Ben iyiyimde canım, bi düzen oturtamadım. Ne evin işi bitti, ne diyete başlayabildimUyukluyorum valla abla sen nasılsın ne var ne yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?