Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun.benimde demir depolarım boş olduğu için kan hapı verdi dr fakat illaki süt ürünleriyle birlikte tüketmemek gerekiyor.e onu da ben yapamıyorum.o yüzddn bir gün alıyorum hapı üç gün almıyorum.bir işe de yaramıyor doğal olarak

sabit kalamamak tüp midelilerde de oluyormuş yani.üzüldüm ben eğer dietle kilo verip sabit kalamazsam kesinlikle tüp mide olmayi düşünüyordum.ne diyeyim inşallah beraber öğreniriz sabit kalmayı

başka sorum yok sayın pamuş

hiçbişey olmadı saracım bugün nedense pek keyfim yoktu bu bağırsaklarımda çalışmayınca canım sıkıldı alışkın değilim kabızlığa
maalesef bende de iki gündür başladı ki normalde hiç olmayan bir durum cuma diyetisyen kontrolum var, gidince anlatıcam durumu, bakalım az mı yiyormuşum

evet benimde öyle bir problem oldu hiç yaşamam ben böyle şeyler sebzede yiyorum ama

Bugunkü menüm kızlar

Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, roka,iki cherry, iki dilim tb ekmek

Ara: yok

Öğle 14.00
iki kepçekaralahana yemeği, bir küçük parça mısır ekmeği ( normalde öğlen protein aksam sebze yemem gerekiyo ama bugun olmadı)

Ara: bitki çayi, 6-7 adet kaju

Akşam 17.30
Bir kepçe mercimek çorbası, üc köfte, salata, bir dilim ekmek

Ara: yok
Su: 2.5 litre
Spor: yok .diete başladım başlayalı ilk defa bugün spor yapamadım.sabah disçiye gittim ve ondan sonrası bildiğin kabus

Ayyy gülmekten yazamıyom canım benim diyetteyken markette kendini kaybedene ne yapılır kafası okşanır
Kıyamam ya gel sarılayımda teselli edeyim 
Ayy saraaamm bende gulmekten yazamiyorum.Ne cok gulduk bugun yaa.Allah bozmasin Sen yine okşa okşa canim benim, senin teknigin bu zaten.Alisirim zamanla
Kiyamadin mi bana e hadi sarilalim opuselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…