- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Nutellanın içinde yüzde 13 fındık var. Demekki fazlasını yiyorlaroo harikabenim vkı 33 ama türkiye de parasıni verdikten sonra her yerde olursun, vkı çok ta önemli degil yani.ama o zaman burada ne isin var, kilo mu aldın??
evet aynen öyle gezegencim. Makbul fındık uzunu degil tombiğidir ki tad olarakta arasında büyük fark vardır.tombik olan yağlıdır.karadeniz de sadece giresunda yetişiyor bu yaglı fındık.onu da gelip nutellacılar alıp gidiyor
Yalnız fındığın bile yağlısı makbulken reva mı bize bu yağsız yemekler
Kızın ogretmen mi abla. Neden sanmıyorum dedinöğlen gelirim dedim de mesai bitene kadar başımı kaldıramadım,hoş artık insan da göremiyorum odamda yapayalnızım,zorunlu antisosyalrabbim herkesin gönlüne göre versin
bak bak cevaba bak,dalga mı geçmiş yoksa şaka yapmış sanki,benim kızım da öğretmenlikte ama yapacağını sanmıyorum kısmet kader
sağol canım,ben koptum bile mecburiyetten
Ellerinize saglik,ikinizede afiyet olsun
Bugunkü menüm kızlar
Sabah 10.00
Bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, roka,iki cherry, iki dilim tb ekmek
Ara: yok
Öğle 14.00
iki kepçekaralahana yemeği, bir küçük parça mısır ekmeği ( normalde öğlen protein aksam sebze yemem gerekiyo ama bugun olmadı)
Ara: bitki çayi, 6-7 adet kaju
Akşam 17.30
Bir kepçe mercimek çorbası, üc köfte, salata, bir dilim ekmek
Ara: yok
Su: 2.5 litre
Spor: yok .diete başladım başlayalı ilk defa bugün spor yapamadım.sabah disçiye gittim ve ondan sonrası bildiğin kabus
Ayy saraaamm bende gulmekten yazamiyorum.Ne cok gulduk bugun yaa.Allah bozmasin Sen yine okşa okşa canim benim, senin teknigin bu zaten.Alisirim zamanla
Kiyamadin mi banae hadi sarilalim opuselim
Yorucu ni gün olmuş ya.iyi akşamlar kızlar bugün eve ilk defa otobüsle geleyim dedim,durağa gittim 1 saat bekledim gelmedi otobüs sanırım yanlış duraktı,eşim gelip aldı arabayla sonra yanlış yola saptı yarım saat daha dolaştık boş yere eve geldim bişeyler yedim yorgunum menü vereyim
08.00 2 haşlanmış yumurta ve maydonoz
zeytin peynir
1 muz
19.00 1 tabak ıspanak
1 bardak ayran
2 köfte
15 çiğ fındık bi o kadar da üzüm
su 2 litre spor
Allah kolaylık versinİyi akşamlar kızlar
Tüm gün dışarıdaydım anca bakabildim. Sabah 6 dan beri sokaklardayım
15000 adım atmışım
Biz senin bu haline aliskin degiliz yasemincim benim de keyfim kacti simdi.Insallah yarin eski yaseminimiz gelirsana çok sinirlendim özlemcim ondan canım sıkkınçok şükür bir sıkıntım yok canım sadece yoruldum bugün galiba
Kuzum mezun olabilmen için en az 58,6 kg olman gerekiyor.
İyiki birbirinizi kaybetmemişsiniziyi akşamlar kızlar bugün eve ilk defa otobüsle geleyim dedim,durağa gittim 1 saat bekledim gelmedi otobüs sanırım yanlış duraktı,eşim gelip aldı arabayla sonra yanlış yola saptı yarım saat daha dolaştık boş yere eve geldim bişeyler yedim yorgunum menü vereyim
08.00 2 haşlanmış yumurta ve maydonoz
zeytin peynir
1 muz
19.00 1 tabak ıspanak
1 bardak ayran
2 köfte
15 çiğ fındık bi o kadar da üzüm
su 2 litre spor
80 li sayılar gelmis .. Bu güzel . Yolun açık kilon düşük eksin bol olsunaynen öyle, zor yetişiyorum
nerelisin canım?28 ve fındık konusundaki bilgin bana pek uzak gelmedi :))
mhhakkak tutarsın. "herkes nasıl yapıyorsa bende yaparım, benim neyim eksik" de başla.burada oldukça işin daha kolay olur
afiyet olsun
89 kiloyum. Hosbuldum canım
pamuss neden?? Niçin??muhakkak yap sporunu
mide ameliyatinı bende çok düşündüm ama arkadaşlarım sağolsun illa dietle devam et, riski var dediler.onları dinledim olmadım
İngilizce Öğretmenliği ne girdi canim bu sene ama çok da hevesli degil mat fen agirlikli bir bölüm tutmayinca bosta kalmamak için girdi ilk 5000 deydi dilde. Ya üniversitede kariyer yapar ya dil ogrenimini baska alanda kullanır yurt dışı çok istiyor eskiden beri ..uygun bir is ne olursa artik rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahKızın ogretmen mi abla. Neden sanmıyorum dedin
O ne kadar hastalık kız, oku oku bitiremedim.İyi akşamlar hanımlar
Yani pek iyi çıkmadı aslında , pro kaçagı 1110 olmuş rutini 800 civarıydı.
Aşırı kansız çıktım depoda boşmuş sen nasıl ayakta duruyon dedi dr kıZdı
Ayrıca şekerimde çok düşük 61 çıkmış sanırım aç da değildim.
Tuzu kesecen ,üzüntüden uzak duracan tansiyonunu yükseltmiycen dedi . Demir hapınıda sabah akşam verdi. 2 ay sonra gel geri dedi
Öyle işte yaşlandık bacım
Aslinda birkac tane misket kadar isvec koftesiydi toplamı iki kofte eder bana az gelmiyo iki öğün bol bol yemek psikolojime de iyi geliyorYorucu ni gün olmuş ya.
Sadece 2 köfte mi. ..
Insallah ablam Bahtı açık olsun. En büyük kızın mi. Ne güzel yavrular in tahsilini görmeniz . Darısı benim minnos lara. Bugün benim oğlan 5 ten 9 a kadar saydı resmen gözlerim doldu sevinçtenİngilizce Öğretmenliği ne girdi canim bu sene ama çok da hevesli degil mat fen agirlikli bir bölüm tutmayinca bosta kalmamak için girdi ilk 5000 deydi dilde. Ya üniversitede kariyer yapar ya dil ogrenimini baska alanda kullanır yurt dışı çok istiyor eskiden beri ..uygun bir is ne olursa artik rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah
Bazen bendede oluyor, acilen tatlı bişeyler yiyorum, beni 1 tane kesmiyor maalesef sonra dediğin gibi rahatsız oluyorumOlabilir mi bilmiyorum ki.Aylardir boyle bisey yasamadim.Hala midem bulaniyor,kendime gelemedim.Leslie yapamicam galiba
En iyisi. . Psikolojik yönü.de önemli tanı diyetinAslinda birkac tane misket kadar isvec koftesiydi toplamı iki kofte eder bana az gelmiyo iki öğün bol bol yemek psikolojime de iyi geliyor
Amiinn.Rabbim gonlune gore versin insallah.Sevdigi ve istedigi seyleri hayatina gecirir.İngilizce Öğretmenliği ne girdi canim bu sene ama çok da hevesli degil mat fen agirlikli bir bölüm tutmayinca bosta kalmamak için girdi ilk 5000 deydi dilde. Ya üniversitede kariyer yapar ya dil ogrenimini baska alanda kullanır yurt dışı çok istiyor eskiden beri ..uygun bir is ne olursa artik rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah
Asıl o bilmediğin kötüO ne kadar hastalık kız, oku oku bitiremedim.
Şeker düşük, tansiyon yüksek. Tansiyona dair Bilgim yok, şekeri Karatayla düzeltebilirsin sanki.
Kansızlık bendede var, bizim dr, sabah 1 avuç kuru üzüm ye demişti, yapmadım.
Diğerini hiç bilmiyor. Geçmiş olsun
Nooldu, niye keyfin yokbugün ne menü yazasım var nede spor yapasım var hiç keyfim yok
Önce ki takımdan mezunlugum var 60 ile galiba . Sonra 58 i gördüm şu ara göremiom yaa . Mubah tabi bana o ayrı da . Şu an 60 kiloym galibaYa bende sen gibi iki oğlan anasiortak noktamiz çok desene sen mezun musun kaç kilosun peki teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?