Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nutellanın içinde yüzde 13 fındık var. Demekki fazlasını yiyorlar

Kızın ogretmen mi abla. Neden sanmıyorum dedin

Ellerinize saglik,ikinizede afiyet olsun

Sağol canım

Menün güzel ama akşam ekmek yemesen daha iyi olur çünkü mercimek çorbası içmişsin bir kase çorba iki dilim ekmek demek

Bu arada sendemi giresunlusun canım

Ayy saraaamm bende gulmekten yazamiyorum.Ne cok gulduk bugun yaa.Allah bozmasin Sen yine okşa okşa canim benim, senin teknigin bu zaten.Alisirim zamanla
Kiyamadin mi bana e hadi sarilalim opuselim

Canımsın

Yorucu ni gün olmuş ya.
Sadece 2 köfte mi. ..

İyiki birbirinizi kaybetmemişsiniz

80 li sayılar gelmis .. Bu güzel . Yolun açık kilon düşük eksin bol olsun

Kızın ogretmen mi abla. Neden sanmıyorum dedin
İngilizce Öğretmenliği ne girdi canim bu sene ama çok da hevesli degil mat fen agirlikli bir bölüm tutmayinca bosta kalmamak için girdi ilk 5000 deydi dilde. Ya üniversitede kariyer yapar ya dil ogrenimini baska alanda kullanır yurt dışı çok istiyor eskiden beri ..uygun bir is ne olursa artik rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah

O ne kadar hastalık kız, oku oku bitiremedim.
Şeker düşük, tansiyon yüksek. Tansiyona dair Bilgim yok, şekeri Karatayla düzeltebilirsin sanki.
Kansızlık bendede var, bizim dr, sabah 1 avuç kuru üzüm ye demişti, yapmadım.
Diğerini hiç bilmiyor. Geçmiş olsun

Insallah ablam Bahtı açık olsun. En büyük kızın mi. Ne güzel yavrular in tahsilini görmeniz . Darısı benim minnos lara. Bugün benim oğlan 5 ten 9 a kadar saydı resmen gözlerim doldu sevinçten

Amiinn.Rabbim gonlune gore versin insallah.Sevdigi ve istedigi seyleri hayatina gecirir.

Asıl o bilmediğin kötü
Birde Hepsini yazmadım zannımca
Bugunki günümüze hamdolsun diyelim yeni değil hepsi kronik . sadece o bilgin olmayan böbrek rahatsızlıgı önemli . Allah korusun böbrekler gidebilir

Ya bende sen gibi iki oğlan anasi ortak noktamiz çok desene sen mezun musun kaç kilosun peki teşekkürler canım
Önce ki takımdan mezunlugum var 60 ile galiba . Sonra 58 i gördüm şu ara göremiom yaa . Mubah tabi bana o ayrı da . Şu an 60 kiloym galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…