- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yaşlılığı kabul etmiyorum ben hepimiz genciz güzeliz yaşlanmıyoruz sadece yaş alıyoruz o kadar
Şeyyy beni de bir tane kesmemis olabilir belki deBazen bendede oluyor, acilen tatlı bişeyler yiyorum, beni 1 tane kesmiyor maalesef sonra dediğin gibi rahatsız oluyorum
Sagol kuzum evet büyük kızım darısı sizlerin de başına inşallah oyy yerim onu maşallah biz de ne mutlu olurduk minicik halleriyle basardiklari şeyler icin rabbim hepsinin şansını güzel eylesinInsallah ablam Bahtı açık olsun. En büyük kızın mi. Ne güzel yavrular in tahsilini görmeniz . Darısı benim minnos lara. Bugün benim oğlan 5 ten 9 a kadar saydı resmen gözlerim doldu sevinçten
İnşallah canım gençlerin hayatı istedikleri mutlu olduklari sekilde olsun inşallah biz de mutlu oluruzAmiinn.Rabbim gonlune gore versin insallah.Sevdigi ve istedigi seyleri hayatina gecirir.
En iyisi. . Psikolojik yönü.de önemli tanı diyetin
Allah korusun, önlemini al, ilaçlarını ihmal etmeAsıl o bilmediğin kötü
Birde Hepsini yazmadım zannımca
Bugunki günümüze hamdolsun diyelim yeni değil hepsi kronik . sadece o bilgin olmayan böbrek rahatsızlıgı önemli . Allah korusun böbrekler gidebilir
Öyleyse bi şeker testi yaptırmakta fayda varŞeyyy beni de bir tane kesmemis olabilir belki dehatirlamiyor da olabilirim.
Bol bol oksa beni,teselli de et saram hakettim
Evet ablam amin. 10 aylık olan kuzum da kanepeye tutanarak ayağa kalkabilio. Bu onun için çok büyük başarı . Bi de buna bayılıyor m şu araSagol kuzum evet büyük kızım darısı sizlerin de başına inşallah oyy yerim onu maşallah biz de ne mutlu olurduk minicik halleriyle basardiklari şeyler icin rabbim hepsinin şansını güzel eylesin
Bana sinirlenmisNooldu, niye keyfin yok
Keyfini çıkar canim en güzel halleri öp kokla benim.icin deEvet ablam amin. 10 aylık olan kuzum da kanepeye tutanarak ayağa kalkabilio. Bu onun için çok büyük başarı . Bi de buna bayılıyor m şu ara
hahahhaha çok fena sinirlendim çokkk ama niye diye sormuyonBana sinirlenmis
Yarin saglik ocaginda yaptirayim gezegenim.Birkac gundur de agzimda asiri derecede kuruluk var.Bu da sekerin belirtisi degil mi,yanlis mi biliyorumÖyleyse bi şeker testi yaptırmakta fayda var
Menumu yazayim artik.Nasilss kurtulusum yok
Sabah : Bir tane elma.Sabah sabah buz gibi canim cekti
Ögle : 1 tane haslanmis yumurta
Yari sutlu bir fincan sekersiz nescafe
Saat : 15:30 da yuruyuse cikinca olan oldu
Yarim simit
1 tane Eti Karam gurme
Kesmedi yuruyus donusu 1 tane daha yedim
Aksam : Yok
2.karami yedikten sonra hicbirsey yemedim
Su : 2 lt Spor : 40 dk yuruyus.2 karamdan sonra bi kiymeti kalmadi tabii ki
6743 adim
aeben
Canım iş yoğun ev yoğun. Ancak girebildim. Çocuklar 2 gündür okula gitmiyor. Hamdolsun iyiler. Akşam kapya biber kozledim oyaladı baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?