saraycam geçmiş olsun okula gitmedilermi?
Çok sağol canım. Gitmedi 2 gün
saracım çok geçmiş olsun gripmi olacaksın acaba dikkat et
Sağol canimGeçmiş olsun canım
aeben yorum yapsın buna ben sana küstüm ikinciyide yemişmiş bence üçüncüde gitmiştir
Niyehahahhaha çok fena sinirlendim çokkk ama niye diye sormuyon
Dökük bakalım daha neler çıkacakŞeyyy beni de bir tane kesmemis olabilir belki dehatirlamiyor da olabilirim.
Bol bol oksa beni,teselli de et saram hakettim
Onun siniride güzelBana sinirlenmis
Olabilir, kayinvalidemde şeker vardı, onu doktora götüre getire biseyler duydum. Yinede çok bilgim yokYarin saglik ocaginda yaptirayim gezegenim.Birkac gundur de agzimda asiri derecede kuruluk var.Bu da sekerin belirtisi degil mi,yanlis mi biliyorum
Ahahaaaaeben yorum yapsın buna ben sana küstüm ikinciyide yemişmiş bence üçüncüde gitmiştir
Benim de ilk mezuniyet 56 kiloylaydi galiba ben 55.9 u görmüştüm tartıdaÖnce ki takımdan mezunlugum var 60 ile galiba . Sonra 58 i gördüm şu ara göremiom yaa . Mubah tabi bana o ayrı da . Şu an 60 kiloym galiba
biliyorsun özlemcim ben kıskanç tospağım duydumki benden güzelsin kıskançlık krizlerine girip sinirlendim akşam hastaneye kaldırdılar olamaz nayır diye bağırıyordum
biliyorsun özlemcim ben kıskanç tospağım duydumki benden güzelsin kıskançlık krizlerine girip sinirlendim akşam hastaneye kaldırdılar olamaz nayır diye bağırıyordum
aylinim saracım küsmüş haklı olarak yediklerine aebende rahatsızdı dün ben yapayım menüne yorumMenumu yazayim artik.Nasilss kurtulusum yok
Sabah : Bir tane elma.Sabah sabah buz gibi canim cekti
Ögle : 1 tane haslanmis yumurta
Yari sutlu bir fincan sekersiz nescafe
Saat : 15:30 da yuruyuse cikinca olan oldu
Yarim simit
1 tane Eti Karam gurme
Kesmedi yuruyus donusu 1 tane daha yedim
Aksam : Yok
2.karami yedikten sonra hicbirsey yemedim
Su : 2 lt Spor : 40 dk yuruyus.2 karamdan sonra bi kiymeti kalmadi tabii ki
6743 adim
aeben
çook teşekkür ederim güzel dileklerin için80 li sayılar gelmis .. Bu güzel . Yolun açık kilon düşük eksin bol olsun
senin derdin dert mi benim derdimin yanında diye bir şarkı var ya pamuş sizin kilonuz kilo mu benim kilomun yanındaBenim de ilk mezuniyet 56 kiloylaydi galiba ben 55.9 u görmüştüm tartıdainsallah yine görürüm ve sende gorursun
sen yeterki iste ben 3 sene evvel geldiğimde 85 kiloydum herkes 60lı 70li kilolarda diyodum 70 olsam hayal gibi geliyodu ama istersen oluyorsun obezim hadi burda bunu başaracağına inanıyorum yanlız dün unuttum mısır ekmeğini bende çok severim hemde karalahana ile ama yeme glisemik indeksi çok yüksek mısırın.çook teşekkür ederim güzel dileklerin içinhep birlikte görürüz inşallah
senin derdin dert mi benim derdimin yanında diye bir şarkı var ya pamuş sizin kilonuz kilo mu benim kilomun yanındadeğil ki 60 kilo 70 i görsem bile yeterdi
Günaydın 10.takımherkese mutlu ve keyifli bir gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?