Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aeben yorum yapsın buna ben sana küstüm ikinciyide yemişmiş bence üçüncüde gitmiştir

Yaaa kusme seni seviyom ben.Kusersen uyku da tutmaz beni.Napiyim utandim soyleyemedim.İcime seytan kacmis saraam Gezegenim bir tane beni kesmiyor diyince,tam soylemenin zamani dedim.Ama menume yazacaktim.Gezegen bacim seker tahlili yaptirmanda fayda var dedi sagolsun.Yarin yaptiricam.Baristik mi saracim.Soz bir dahs olmayacak.Zaten cok mutsuz ve huzursuz bir gun gecirdim.Bu da bana ders oldu
Hepinize iyi geceler 10. Takimin guzel hanimlari
Hepiniz seviliyorsunuz

Önce ki takımdan mezunlugum var 60 ile galiba . Sonra 58 i gördüm şu ara göremiom yaa . Mubah tabi bana o ayrı da . Şu an 60 kiloym galiba
Benim de ilk mezuniyet 56 kiloylaydi galiba ben 55.9 u görmüştüm tartıda insallah yine görürüm ve sende gorursun

aylinim saracım küsmüş haklı olarak yediklerine aebende rahatsızdı dün ben yapayım menüne yorum görümce muhabetine kızdın galiba mutsuzmu oldun yada başka bir sebep neyse bilmiyorumm ama duygusal sıkıntılardan dolayı yemek yemeyi bırakmak zorundasın canın sıkıldığında at kendini dışarı ama markete uğrama sonra görümce 26 27 senelik görümce değişecekmi değişmeyecek onu öyle kabul et onunla zihnini meşgül etme gerek yok hırsını yemeklerden çıkarmaya değmeyecek senin sağlığın mutluluğun daha önemli .bidaha canın sıkıldığında gel bize bağır çağır tatlı krizin oluyosada bak şöyle yap ben yapıyodum eskiden bitter cukulatayı ağzına at ama yeme em eriyene kadar ağzında bayağı kalsın..

80 li sayılar gelmis .. Bu güzel . Yolun açık kilon düşük eksin bol olsun
çook teşekkür ederim güzel dileklerin içinhep birlikte görürüz inşallah

Benim de ilk mezuniyet 56 kiloylaydi galiba ben 55.9 u görmüştüm tartıda insallah yine görürüm ve sende gorursun
senin derdin dert mi benim derdimin yanında diye bir şarkı var ya pamuş sizin kilonuz kilo mu benim kilomun yanındadeğil ki 60 kilo 70 i görsem bile yeterdi

sen yeterki iste ben 3 sene evvel geldiğimde 85 kiloydum herkes 60lı 70li kilolarda diyodum 70 olsam hayal gibi geliyodu ama istersen oluyorsun obezim hadi burda bunu başaracağına inanıyorum yanlız dün unuttum mısır ekmeğini bende çok severim hemde karalahana ile ama yeme glisemik indeksi çok yüksek mısırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…