biliyorsun özlemcim ben kıskanç tospağım duydumki benden güzelsin kıskançlık krizlerine girip sinirlendim akşam hastaneye kaldırdılar olamaz nayır diye bağırıyordum
İyi olacam inş verom sağolaeben ablam nasilsin . Doktora gittin die okumuştum
YorumsuzMenumu yazayim artik.Nasilss kurtulusum yok
Sabah : Bir tane elma.Sabah sabah buz gibi canim cekti
Ögle : 1 tane haslanmis yumurta
Yari sutlu bir fincan sekersiz nescafe
Saat : 15:30 da yuruyuse cikinca olan oldu
Yarim simit
1 tane Eti Karam gurme
Kesmedi yuruyus donusu 1 tane daha yedim
Aksam : Yok
2.karami yedikten sonra hicbirsey yemedim
Su : 2 lt Spor : 40 dk yuruyus.2 karamdan sonra bi kiymeti kalmadi tabii ki
6743 adim
aeben
Evet öylesen yeterki iste ben 3 sene evvel geldiğimde 85 kiloydum herkes 60lı 70li kilolarda diyodum 70 olsam hayal gibi geliyodu ama istersen oluyorsun obezim hadi burda bunu başaracağına inanıyorum yanlız dün unuttum mısır ekmeğini bende çok severim hemde karalahana ile ama yeme glisemik indeksi çok yüksek mısırın.
biliyorsun özlemcim ben kıskanç tospağım duydumki benden güzelsin kıskançlık krizlerine girip sinirlendim akşam hastaneye kaldırdılar olamaz nayır diye bağırıyordum
bana da oluyo bu aralar hiç olmaz normalde,çok hareketsiz kalıyorum hafta içi suyu da az içiyorum belki ondan ama şartlarım öyle
Günaydın bacım . Armut önerdiydim sana kabızlık için
Yaaa kusme seni seviyom ben.Kusersen uyku da tutmaz beni.Napiyim utandim soyleyemedim.İcime seytan kacmis saraamGezegenim bir tane beni kesmiyor diyince,tam soylemenin zamani dedim.Ama menume yazacaktim.Gezegen bacim seker tahlili yaptirmanda fayda var dedi sagolsun.Yarin yaptiricam.Baristik mi saracim.Soz bir dahs olmayacak.Zaten cok mutsuz ve huzursuz bir gun gecirdim.Bu da bana ders oldu
Hepinize iyi geceler 10. Takimin guzel hanimlari
Hepiniz seviliyorsunuz
Dökük bakalım daha neler çıkacak
Ahahaaaaz daha bastırsak 3. Gelir
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel bir perşembe geçirmeniz dileğiylelütfen kaçamak yapmayınnn
Günaydın 10.takımherkese mutlu ve keyifli bir gün dilerim
Sabahınız hayrolsun efenim
Sara yok bugun nerde kalmış acep?
bugün suları 3,5 litreye tamamlayalım sporumuzu yapalım ve yediklerimize azami dikkat edelim kızlar lütfen yarın takım olarak artık derece yapmalıyız
bugün suları 3,5 litreye tamamlayalım sporumuzu yapalım ve yediklerimize azami dikkat edelim kızlar lütfen yarın takım olarak artık derece yapmalıyız
Burdayım canım iyiyim çok şükür
Sen nasılsın
Anladığım kadarıyla evine gitmene az kalmış çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?