Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yorumsuz

Aylinim arada hepimize oluyor uzaylı değilsin yani
Bugun toparlıycagına eminim

Evet öyle dayanamadım kenarından yedim.diet listemde de yok..
Motivasyonun için sağol canım.inşallah görücem 70 li rakamları, daha önce çok yaklasmıştım bıraktim.ama benim korkum sabit kalamamak.hatta onun için mide küçültme yapıp toptan kurtulayım istiyordum ama onda da hem ben cesaret edemedim hem de onun da çözüm olmadıgını burada gördüm.yine tek çare şu çeneyi tutmak gibi geliyor

ben seni çok seviyorum biliyosun böyle yapmana üzülüyorum ama insanlık hali hepimizin kendini kaybettiği zamanlar oluyor canın sıkıldığında yemek yemek istemeni o kadar iyi anlıyorumki çünkü bende aynısıyım ama bunu törpülemeye çalışıyorum artık canım yemek istediğinde gidip bir tabak sebzeli yağlı salçalı makarnayı turşuyla yemek yerine salatalığı soyup çok az tuzlayıp onu yiyiorum anlatabidimmi bitanem aslında sen bunları benden daha iyi biliyosun ya seni sevdiğimden kendine zararlı bişey yaptığında çenem düşüyor

Dökük bakalım daha neler çıkacak

dimi dört olmuşmudur yok canım olmamaıştır

Ahahaaa az daha bastırsak 3. Gelir

biliyorsun özlemcim ben kıskanç tospağım duydumki benden güzelsin kıskançlık krizlerine girip sinirlendim akşam hastaneye kaldırdılar olamaz nayır diye bağırıyordum
ayyyy sabah sabah ne güldüm yaaaaa Allahta sizi güldürsün

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel bir perşembe geçirmeniz dileğiyle lütfen kaçamak yapmayınnn

günaydın canım benim

Günaydın 10.takımherkese mutlu ve keyifli bir gün dilerim

günaydın canım

Sabahınız hayrolsun efenim

seninde sabahın hayrolsun bitanem

Sara yok bugun nerde kalmış acep?

işte geldim burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…