fatmacım kaç gündür menü yazmıyorsun sohbete katılmıyorsun seni bende merak ediyorum canım nasılsın neler yapıyorsun niye gelmiyorsun dargınmısın bize
Canım bir kaçırıyor um bir yapıyorum saçma sapan bir beslenme deyim bu yüzden menü yazacak yüzüm de olmuyor ödevini yapmayan öğrenci gibi sınıftan kaçıyorum kendimden baskulde n kacamiyorum ana
Dün uzun zamandır yapmadığım bir güzellik yapıp parkta 40 dk yürüdüm 2 milde lesli yaptım
Sporumu yaparsam daha başarılı olucam inşallah
Yaa 3 kez bu 99 104 aralığında yım ve yine sıkıştım çıkmak zor oluyor anlamıyorum bu kilolarda menim kafayami vücudundami bişey oluyor
Birde 111 109 aralığı haftalarca sürünüyorum
Nuran ecel kurtulsa nda 8 hayalini kursam
Gunaydin hekese.Gezegenim simdi kan verdim geldim.Yarin cikicak sonuclar.Hatirlattigin ocin sagol canim.Srn soylemeseydin hic aklimda yoktu test yaptirmakÖyleyse bi şeker testi yaptırmakta fayda var
Gunaydin hekese.Gezegenim simdi kan verdim geldim.Yarin cikicak sonuclar.Hatirlattigin ocin sagol canim.Srn soylemeseydin hic aklimda yoktu test yaptirmak
Yok valla dokulecek baska birsey yok.Daha hala bisey yemedim.Limonlu sodali yesilcayli suyumu iciyorum.Cok sukur ki arti cikmadim hatta azicik da olsa eksim varDökük bakalım daha neler çıkacak
Yok valla dokulecek baska birsey yok.Daha hala bisey yemedim.Limonlu sodali yesilcayli suyumu iciyorum.Cok sukur ki arti cikmadim hatta azicik da olsa eksim var
3. Yu de yeseydim kesin hst lik okurdum.Aman Allah korusun.Dunya tatlisindan da cikolatasindan da tiksindim.Ahahaaaaz daha bastırsak 3. Gelir
Evet ac karnina canim.Dunku karamdan su saate kadar birsey yemedim.Saglik ocaginda sonuclar ertesi gun cikiyor saramGünaydın canım
şeker tahlili hemen çıkar niye yarına kaldı Aylinim bide aç karnına kan verdin değilmi
Yapacaksın sen obeztomm sana inanıyorum bençook teşekkür ederim güzel dileklerin içinhep birlikte görürüz inşallah
senin derdin dert mi benim derdimin yanında diye bir şarkı var ya pamuş sizin kilonuz kilo mu benim kilomun yanındadeğil ki 60 kilo 70 i görsem bile yeterdi
Prenses hanımın nickini unuttum yarışta olduğumuzu unutmadım ama
Dogru diyorsun canim,en onemli saglik.Hele bu yastan sonra daha da dikkat etmeliyizhemen artı çıkmazsın zaten öyle her yediğimiz anında kiloya dönüşse balon gibi oluruz kız ama şekerli şeyler evet çok güzeller ama çokda zararlılar sağlıktan önemlisi yok Aylinim
Gunaydin yasemincim.Keyfin yerine gelmis MASALLAH.günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel bir perşembe geçirmeniz dileğiylelütfen kaçamak yapmayınnn
Yoookkk töbeeee bi dahagünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar güzel bir perşembe geçirmeniz dileğiylelütfen kaçamak yapmayınnn
Bence biran önce yazmak istediNuran ecel kurtulsa nda 8 hayalini kursam kim bu
Hadi hayırlısı. Inşallah bişey çıkmazGunaydin hekese.Gezegenim simdi kan verdim geldim.Yarin cikicak sonuclar.Hatirlattigin ocin sagol canim.Srn soylemeseydin hic aklimda yoktu test yaptirmak
Canım benim böyle düzensiz olursa amacına daha da geç ulasirsin ama sporsuz olmaz ve sağlıklı beslen (aç kalmana gerek yok) gerisi gelir :) ben zayiflarken aç kalmaya karşıyım 6 ogun sağlık li beslenme ve spor olmazsa olmazimCanım bir kaçırıyor um bir yapıyorum saçma sapan bir beslenme deyim bu yüzden menü yazacak yüzüm de olmuyor ödevini yapmayan öğrenci gibi sınıftan kaçıyorum kendimden baskulde n kacamiyorum ana
Dün uzun zamandır yapmadığım bir güzellik yapıp parkta 40 dk yürüdüm 2 milde lesli yaptım
Sporumu yaparsam daha başarılı olucam inşallah
Yaa 3 kez bu 99 104 aralığında yım ve yine sıkıştım çıkmak zor oluyor anlamıyorum bu kilolarda menim kafayami vücudundami bişey oluyor
Birde 111 109 aralığı haftalarca sürünüyorum
Nuran ecel kurtulsa nda 8 hayalini kursam
Yok aslinda herseyi o kadar kafaya takan biri degilimdir.O anliktir,sonra unuturum.Duygusal bir sıkıntım da yoktu aslinda.Sekerim mi dustu ne oldu bilmiyorum Az once kan verdim,dur bakalim yarin sonuclar nasil cikicak.Demir,B12 vs. hepsine bakilmasini istedimaylinim saracım küsmüş haklı olarak yediklerine aebende rahatsızdı dün ben yapayım menüne yorumgörümce muhabetine kızdın galiba mutsuzmu oldun yada başka bir sebep neyse bilmiyorumm ama duygusal sıkıntılardan dolayı yemek yemeyi bırakmak zorundasın canın sıkıldığında at kendini dışarı ama markete uğrama sonra görümce 26 27 senelik görümce değişecekmi değişmeyecek onu öyle kabul et onunla zihnini meşgül etme gerek yok hırsını yemeklerden çıkarmaya değmeyecek senin sağlığın mutluluğun daha önemli .bidaha canın sıkıldığında gel bize bağır çağır tatlı krizin oluyosada bak şöyle yap ben yapıyodum eskiden bitter cukulatayı ağzına at ama yeme em eriyene kadar ağzında bayağı kalsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?