Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

fatmacım kaç gündür menü yazmıyorsun sohbete katılmıyorsun seni bende merak ediyorum canım nasılsın neler yapıyorsun niye gelmiyorsun dargınmısın bize

Canım bir kaçırıyor um bir yapıyorum saçma sapan bir beslenme deyim bu yüzden menü yazacak yüzüm de olmuyor ödevini yapmayan öğrenci gibi sınıftan kaçıyorum kendimden baskulde n kacamiyorum ana
Dün uzun zamandır yapmadığım bir güzellik yapıp parkta 40 dk yürüdüm 2 milde lesli yaptım
Sporumu yaparsam daha başarılı olucam inşallah
Yaa 3 kez bu 99 104 aralığında yım ve yine sıkıştım çıkmak zor oluyor anlamıyorum bu kilolarda menim kafayami vücudundami bişey oluyor
Birde 111 109 aralığı haftalarca sürünüyorum
Nuran ecel kurtulsa nda 8 hayalini kursam

Nuran ecel kurtulsa nda 8 hayalini kursam kim bu

Yok valla dokulecek baska birsey yok.Daha hala bisey yemedim.Limonlu sodali yesilcayli suyumu iciyorum.Cok sukur ki arti cikmadim hatta azicik da olsa eksim var

hemen artı çıkmazsın zaten öyle her yediğimiz anında kiloya dönüşse balon gibi oluruz kız ama şekerli şeyler evet çok güzeller ama çokda zararlılar sağlıktan önemlisi yok Aylinim

Yapacaksın sen obeztomm sana inanıyorum ben

Canım benim böyle düzensiz olursa amacına daha da geç ulasirsin ama sporsuz olmaz ve sağlıklı beslen (aç kalmana gerek yok) gerisi gelir :) ben zayiflarken aç kalmaya karşıyım 6 ogun sağlık li beslenme ve spor olmazsa olmazim

moni kaptanım sana bir sorum olacak

ben hindistancevizi yağı kullanıyorum dediğimde yüzde yüz organik olması için bu amblemin olması gerek demiştin ya ben unuttum onu bir daha söyleyebilirmisin

Yok aslinda herseyi o kadar kafaya takan biri degilimdir.O anliktir,sonra unuturum.Duygusal bir sıkıntım da yoktu aslinda.Sekerim mi dustu ne oldu bilmiyorum Az once kan verdim,dur bakalim yarin sonuclar nasil cikicak.Demir,B12 vs. hepsine bakilmasini istedim Bi de ben sinirlenince yada birseye canim sıkılırsa hicbirsey yiyemem,istahim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…