Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın hayırlı sabahlar kutsal perşembeden
kutsal perşembe?? Persembenin takımlar için değerini belirten daha güzel bir tespit olamazdı :) cuk oturmuş bence

bugün suları 3,5 litreye tamamlayalım sporumuzu yapalım ve yediklerimize azami dikkat edelim kızlar lütfen yarın takım olarak artık derece yapmalıyız
hadi inşallah bakalım

Yapacaksın sen obeztomm sana inanıyorum ben
sen de yavaş yavaş git ki beni yarı yolda bırakma. Supermen olsam yetişemem hızına

Saracim her zaman cenen duşsun arkadasim.Soyle dov ne istersen yap.Bunlar insani kendine getiriyor ve frenliyor.Kendi adima soyluyorum bana herseyi yuzume soyle.Kizmam asla,cunku benim icin soyluyorsun.Ama teselli teknigine hala guluyorum

Saracim her zaman cenen duşsun arkadasim.Soyle dov ne istersen yap.Bunlar insani kendine getiriyor ve frenliyor.Kendi adima soyluyorum bana herseyi yuzume soyle.Kizmam asla,cunku benim icin soyluyorsun.Ama teselli teknigine hala guluyorum
Normal hayatlarımızda biri böyle söylese acaip bozuluruz ama deyilmi
Burdaki arkadaşlarımız dövsede sövsede sevildiğimizi biliyoruz

Normal hayatlarımızda biri böyle söylese acaip bozuluruz ama deyilmi
Burdaki arkadaşlarımız dövsede sövsede sevildiğimizi biliyoruz
Hemde nasil bozuluruz gezegenim.Cevabini verir bi daha da yuzune bakmam.Ama burda dovulmek hosumuza bile gidiyo,guluyoruz egleniyoruz.
Bu arada sen kac kilosun,hic yazmiyon bu aralar

Geçmiş olsun canım, kısa sürede toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…