kutsal perşembe?? Persembenin takımlar için değerini belirten daha güzel bir tespit olamazdı :) cuk oturmuş bencegünaydın hayırlı sabahlar kutsal perşembeden
hadi inşallah bakalımbugün suları 3,5 litreye tamamlayalım sporumuzu yapalım ve yediklerimize azami dikkat edelim kızlar lütfen yarın takım olarak artık derece yapmalıyız
sen de yavaş yavaş git ki beni yarı yolda bırakma. Supermen olsam yetişemem hızınaYapacaksın sen obeztomm sana inanıyorum ben
Sagol aebenim anlayisin icin cok tsk ederim canimsin.Dun saram hep dovdu beni hala basim agriyo dayaktanYorumsuz
Aylinim arada hepimize oluyor uzaylı değilsin yani
Bugun toparlıycagına eminim
Sagol aebenim anlayisin icin cok tsk ederim canimsin.Dun saram hep dovdu beni hala basim agriyo dayaktan
Nuran ecel kurtulsa nda 8 hayalini kursam kim bu
hadi inşallah bakalım
Sagol aebenim anlayisin icin cok tsk ederim canimsin.Dun saram hep dovdu beni hala basim agriyo dayaktan
"Bir an evvel kurtulsam " o
Fatmanın telinin dilini çözdüm efenim
Saracim her zaman cenen duşsun arkadasim.Soyle dov ne istersen yap.Bunlar insani kendine getiriyor ve frenliyor.Kendi adima soyluyorum bana herseyi yuzume soyle.Kizmam asla,cunku benim icin soyluyorsun.Ama teselli teknigine hala guluyorumben seni çok seviyorum biliyosun böyle yapmana üzülüyorum ama insanlık hali hepimizin kendini kaybettiği zamanlar oluyor canın sıkıldığında yemek yemek istemeni o kadar iyi anlıyorumki çünkü bende aynısıyım ama bunu törpülemeye çalışıyorum artık canım yemek istediğinde gidip bir tabak sebzeli yağlı salçalı makarnayı turşuyla yemek yerine salatalığı soyup çok az tuzlayıp onu yiyiorum anlatabidimmi bitanem aslında sen bunları benden daha iyi biliyosun ya seni sevdiğimden kendine zararlı bişey yaptığında çenem düşüyor
dimi dört olmuşmudur yok canım olmamaıştır
ayyyy sabah sabah ne güldüm yaaaaa Allahta sizi güldürsün
günaydın canım benim
günaydın canım
seninde sabahın hayrolsun bitanem
işte geldim burdayım
Saracim her zaman cenen duşsun arkadasim.Soyle dov ne istersen yap.Bunlar insani kendine getiriyor ve frenliyor.Kendi adima soyluyorum bana herseyi yuzume soyle.Kizmam asla,cunku benim icin soyluyorsun.Ama teselli teknigine hala guluyorum
ahahahhh harikasın"Bir an evvel kurtulsam " o
Fatmanın telinin dilini çözdüm efenim
aa görmedim canım.ben degil eşim giresunlu.oradan biraz biliyorum bu fındık işlerinisende giresunlumusun dünde sormuştum ama görmedin sanırım canım
oil pulling için mi alıyorsunuz organik hindistancevizi yağını??moni kaptanım sana bir sorum olacak
ben hindistancevizi yağı kullanıyorum dediğimde yüzde yüz organik olması için bu amblemin olması gerek demiştin ya ben unuttum onu bir daha söyleyebilirmisin
Normal hayatlarımızda biri böyle söylese acaip bozuluruz ama deyilmiSaracim her zaman cenen duşsun arkadasim.Soyle dov ne istersen yap.Bunlar insani kendine getiriyor ve frenliyor.Kendi adima soyluyorum bana herseyi yuzume soyle.Kizmam asla,cunku benim icin soyluyorsun.Ama teselli teknigine hala guluyorum
Allahim iyi ki 10.takimi secmisim.Cok sansliyim burda oldugum icin.Hepinizi cok seviyom.bak bak kıyamam o kadanda sarılıp öpmüştüm gel yine öpem sarılam sana affettim gel hadi gel
Hemde nasil bozuluruz gezegenim.Cevabini verir bi daha da yuzune bakmam.Ama burda dovulmek hosumuza bile gidiyo,guluyoruz egleniyoruz.Normal hayatlarımızda biri böyle söylese acaip bozuluruz ama deyilmi
Burdaki arkadaşlarımız dövsede sövsede sevildiğimizi biliyoruz
Normal hayatlarımızda biri böyle söylese acaip bozuluruz ama deyilmi
Burdaki arkadaşlarımız dövsede sövsede sevildiğimizi biliyoruz
Allahim iyi ki 10.takimi secmisim.Cok sansliyim burda oldugum icin.Hepinizi cok seviyom.
Saraaaammm beni affettigine cok sevindim.Ohhh beee sonunda baristik
Isler gucler beni bekler kizlar.Once leslie mi yapayim,sonra temizlik.Aksama gorusuruz size iyi sohbetler
oil pulling için mi alıyorsunuz organik hindistancevizi yağını??
Geçmiş olsun canım, kısa sürede toparlarsın inşallahİyi akşamlar hanımlar
Yani pek iyi çıkmadı aslında , pro kaçagı 1110 olmuş rutini 800 civarıydı.
Aşırı kansız çıktım depoda boşmuş sen nasıl ayakta duruyon dedi dr kıZdı
Ayrıca şekerimde çok düşük 61 çıkmış sanırım aç da değildim.
Tuzu kesecen ,üzüntüden uzak duracan tansiyonunu yükseltmiycen dedi . Demir hapınıda sabah akşam verdi. 2 ay sonra gel geri dedi
Öyle işte yaşlandık bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?