Hayırdır kuzumbugün ne menü yazasım var nede spor yapasım var hiç keyfim yok
kutsal perşembe?? Persembenin takımlar için değerini belirten daha güzel bir tespit olamazdı :) cuk oturmuş bence
hadi inşallah bakalım
sen de yavaş yavaş git ki beni yarı yolda bırakma. Supermen olsam yetişemem hızına
He tamam. Bugün perşembe dimi . Ablam gi aç yatınca benim oğlan gece beni iligim i cekio sanki . Dayanamiom. Çay saatinde abartmimİyi olacam inş verom sağol
Bugun az ye akşam aç yat !
Tamam ablam öperim. Bu hafta yi kaybettim sanki. Ama haftaya cuma söz eksiyle gelecemvorones o küçük etipufları çok merak ediyom senin gibi afacanlardır eminim. benim yerime öp kuzuları gelelim diyete 2 kilocuk verecen 2gün aç kalsan mezun olacan azcık dikkat et güzelim hadi sen bunu başarırsın biliyom
Görürsun goreceksin yeterki pes etme. Takımdan ayrilmaçook teşekkür ederim güzel dileklerin içinhep birlikte görürüz inşallah
senin derdin dert mi benim derdimin yanında diye bir şarkı var ya pamuş sizin kilonuz kilo mu benim kilomun yanındadeğil ki 60 kilo 70 i görsem bile yeterdi
Benim de en ilk mezuniyet. Hamile olmadan ki 56 yi görmüştüm. 55 i ömrümde görme dim kızBenim de ilk mezuniyet 56 kiloylaydi galiba ben 55.9 u görmüştüm tartıdainsallah yine görürüm ve sende gorursun
Ben iyiyimde canım, bi düzen oturtamadım. Ne evin işi bitti, ne diyete başlayabildim
Nuran ecel kurtulsa nda 8 hayalini kursam kim bu
çok korktum yarın ola hayrola sen bekle bakım adım hafizana yarın kazinacak
Canım benim böyle düzensiz olursa amacına daha da geç ulasirsin ama sporsuz olmaz ve sağlıklı beslen (aç kalmana gerek yok) gerisi gelir :) ben zayiflarken aç kalmaya karşıyım 6 ogun sağlık li beslenme ve spor olmazsa olmazim
"Bir an evvel kurtulsam " o
Fatmanın telinin dilini çözdüm efenim
anladım canım ama isim soyisim gibi çıkınca bu ne dedim
Ayy yazdıktan sonra fark ettim TLF isleri
Hadi bakalm m
Çok haklısın canım inşallah duzelticem canım p.tesi salı büyük temizliğini bitip düzenim tam olur umarım
Bak nasilda anlarmis
Haaa haaa he isim soyisim isimli 8 hayali kurdum çok tatlısın ya
69 ü görünce yazacam, 70 in başlarındayımHemde nasil bozuluruz gezegenim.Cevabini verir bi daha da yuzune bakmam.Ama burda dovulmek hosumuza bile gidiyo,guluyoruz egleniyoruz.
Bu arada sen kac kilosun,hic yazmiyon bu aralar
Kolay gelsin, dün fındıkları kırdım bitirdim, bugün bisürü iş beni bekliyor. Birde çarşaf böreği yapacam.Isler gucler beni bekler kizlar.Once leslie mi yapayim,sonra temizlik.Aksama gorusuruz size iyi sohbetler
Kolay gelsin, dün fındıkları kırdım bitirdim, bugün bisürü iş beni bekliyor. Birde çarşaf böreği yapacam.banada kolay gelsin
Inşallah canım. Aman sende dikkat et tatlimİnşallah koyarsın ablacım ya Allah kolaylık versin :)
Bende yavaş yavaş koyuyorum düzene spora yazılıcam daha ilk aydan kilo aldım
O yüzden dikkat şart :)
Vakti zamanında, yıllar yıllar önce çok yaptım, yerdimde. Ama artık bıkmışım hiç canım çekmiyor, yani tadına bile bakmıyorumkolay gelsin canım o börekleri yapıp yapıp yemiyosun değilmi
Vakti zamanında, yıllar yıllar önce çok yaptım, yerdimde. Ama artık bıkmışım hiç canım çekmiyor, yani tadına bile bakmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?