- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sağol canım. Işin garibi o zamanlar tepsinin en az 3 te birini yerdim ve kilo almazdimen güzeli canım yedik yedikte ne oldu şimdi ceremesini çekiyoruz bu arada ellerine sağlık
Yaa nerdeeOoo sen bir vermeye başladın mı beni 3 e 5 e katlarsin valla
Sağol canım. Işin garibi o zamanlar tepsinin en az 3 te birini yerdim ve kilo almazdim
Çarşaf böreği mi?? Yeme de yaninda yat, öyle bişeyKolay gelsin, dün fındıkları kırdım bitirdim, bugün bisürü iş beni bekliyor. Birde çarşaf böreği yapacam.banada kolay gelsin
Ooo gelin hanım hadi özletme gel canım aramiza
Inşallah canım. Aman sende dikkat et tatlim
Aynen öyle mecbur etmek zorundayım napim az yiyorum aslında ama genelde geç saatlerde yediğim için aldım
yani o profilden anladım akşam o yüzden sinirlendim kıskançlık krızleri yaşadım 112 geldi zorla götürdüler beni bayılmışım sinirdenne alemsin kız sen evet zaten profil fotosu da bana ait manken gibiyim
hep gül saracımben seni çok seviyorum biliyosun böyle yapmana üzülüyorum ama insanlık hali hepimizin kendini kaybettiği zamanlar oluyor canın sıkıldığında yemek yemek istemeni o kadar iyi anlıyorumki çünkü bende aynısıyım ama bunu törpülemeye çalışıyorum artık canım yemek istediğinde gidip bir tabak sebzeli yağlı salçalı makarnayı turşuyla yemek yerine salatalığı soyup çok az tuzlayıp onu yiyiorum anlatabidimmi bitanem aslında sen bunları benden daha iyi biliyosun ya seni sevdiğimden kendine zararlı bişey yaptığında çenem düşüyor
dimi dört olmuşmudur yok canım olmamaıştır
ayyyy sabah sabah ne güldüm yaaaaa Allahta sizi güldürsün
günaydın canım benim
günaydın canım
seninde sabahın hayrolsun bitanem
işte geldim burdayım
buda iyiymiş iştahsızlık nasıl bir duygu?Yok aslinda herseyi o kadar kafaya takan biri degilimdir.O anliktir,sonra unuturum.Duygusal bir sıkıntım da yoktu aslinda.Sekerim mi dustu ne oldu bilmiyorum Az once kan verdim,dur bakalim yarin sonuclar nasil cikicak.Demir,B12 vs. hepsine bakilmasini istedimBi de ben sinirlenince yada birseye canim sıkılırsa hicbirsey yiyemem,istahim olmaz
kaçakkkkİyi akşamlar hanımlar
slm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir? perşembeniz güzel geçmiştir
kaçakkkknerdesin?
hım hım dövmek gerekmiyor sen bunu başaracağına inannıyorum ben yeterki iste senYüzüm yok ki gelim yasoo
Tam dayaklık oldum
Sen yapmazsın gezegen bacı beni
İyce bı dövse
Ben usandım, mis gibi kokuyor ve hiç canım istemiyorÇarşaf böreği mi?? Yeme de yaninda yat, öyle bişeyçok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?