ortadaki aeben sarılı gezegen turunculu ben kırmızılı sara mavi özlem mor sarayca pembelide moni
Afiyet olsun.Diyet Günlüğü - 11 Ekim 2018
Kahvaltı (07:08): sivribiber
yarim domates
salatalik
10 dal maydanoz
bir yumurtayla omlet
cay
Ara Öğün (10:11): yarim muz
Öğle Yemeği (12:11): misafire cay icmeye gittik
bir dilim kek
iki mucver 3 bardak sekersiz cay
Ara Öğün (15:13): sutlu kahve
İçecek (21:13): 2.5 litre su
15 dk kostum
Ay ne güldümmm
ortadaki aeben sarılı gezegen turunculu ben kırmızılı sara mavi özlem mor sarayca pembelide moni
menu. Maşallah sana. Bugün kacamakli şeyler önüme gelince hep senin yazdıkların geldi aklıma.Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak kefir
Bir tane muz
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
Ara
Üç dilim yeşil elma
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Akşam
Bir kase domates çorbası
6 tane köfte
Salata
Üç dört tane acı turşu biberi
Su 3 litre spor yok
aeben yasom7272 @Antepia27
iyi tatiller fulyacım moral kazan gel haydiiyi akşamlar kızlar. kaç gündür gelemiyorum. çok yoğunum ve bazı moral bozucu şeyler oldu. moralim dipte yani. yarın akşam da valiz hazırlayacağım. cumartesi şehir dışına çıkıyorum. azcık tatile ihtiyacım var.
2 hafta buralarda değilim. yeme düzenim normal olur muhtemelen ama yürüyüş bol olur ona şüphe yok.
yarın sabah inşallah tartılır yazarım. ama iki hafta tartı yazamam gibi. oradaki tartı farklı olur. ya da bilmiyom. seviliyorsunuz
hım resmi sen isimlendir aebenim tahlil sonuçların çıktımı?Ay ne güldümmm
Dimek beni kızıl belledin . Oysa ben yazını okumadan en kenardaki sarışın pembeliye odakladıydım kendimiortadaki zottirik gamze olsun
Cok guzel bir duygu yasemincim.Cookk eskiden istahim yok diyenlere imrenirdim.Simdide canım sıkkınken,bi de hasta falan olacaksam benim de istahim olmuyor.Rabbim bu duyguyu yasatti sukurler olsun.Ama 140 lardayken yemege saldirirdim.buda iyiymiş iştahsızlık nasıl bir duygu?
Saram dün yazdım canım , gözündenmi kaçtı acebaaeben canım sonuçların çıktımı gelde haber ver nasılsın merak ediyorum
Dün çıkmıştı yazmıştım bacımhım resmi sen isimlendir aebenim tahlil sonuçların çıktımı?
Cok sukur iyi diyelim iyi olalim yasemincim.Biraz vucudum da kirginlik var.Sen nasilsin bi tanemslm hayırlı akşamlar umarım herkes iyidir? perşembeniz güzel geçmiştir
İui tatiller fulyam . Kafanı dinle biraz iyi gelecek inşallahiyi akşamlar kızlar. kaç gündür gelemiyorum. çok yoğunum ve bazı moral bozucu şeyler oldu. moralim dipte yani. yarın akşam da valiz hazırlayacağım. cumartesi şehir dışına çıkıyorum. azcık tatile ihtiyacım var.
2 hafta buralarda değilim. yeme düzenim normal olur muhtemelen ama yürüyüş bol olur ona şüphe yok.
yarın sabah inşallah tartılır yazarım. ama iki hafta tartı yazamam gibi. oradaki tartı farklı olur. ya da bilmiyom. seviliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?