- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Kiyamaaamm ben sana.3gun ac mi kaldin.Daha ne kadar yanliz yasayacaksin canim.iştahsızlık nasıl bir duygu heç bilmiyom ancak kriptik tonsilit olursam yiyemembide 3gün aç kalmışlığım var hasta olmuştum yataktan kalkamadım evdedee kimse yok yemek yapacak mecbur aç kaldım
Saram dün yazdım canım , gözündenmi kaçtı aceba
Hamdolsun diyim
Tansiyon artışından dolayı Degerlerim yükselmiş dikkatli olmam gerekiyor böbreklerim sorunlu biraz . Tuzdan ve stresden uzak duracan dedi bende oldu dedim
Hipogilisemiyim zaten şekerimde çok düşük çıktı tokdum halbuki 61 çıkmış.
Birde demir depolarım boşalmış nasıl ayakta duruyon sen dedi bide ona kızdı .
He birde kalp çevremde perikatditim yani zar aralarında su toplamam var oda rahatsız ediyor halsizlik nefes darlıgı yapıyor birde kardiyolojiye gidecegim .
Ay bir sor bin ah işit oldu kusura bakma
Ama bunlar yeni değil bende kronik bilmediğim bişi değildi yani artışı iyi olmadı..
Kısada raf ömrüm doluyor zannımmca
Ya ben sarı rengi sevmem, başka renk ver.
Hatta füzesi en büyük ben olayım
İyi geceler canimcanlar hayırlı geceler yarın bol eksili bir gün olur hepimiz için iyi geceler.
iyi akşamlar kızlar. kaç gündür gelemiyorum. çok yoğunum ve bazı moral bozucu şeyler oldu. moralim dipte yani. yarın akşam da valiz hazırlayacağım. cumartesi şehir dışına çıkıyorum. azcık tatile ihtiyacım var.
2 hafta buralarda değilim. yeme düzenim normal olur muhtemelen ama yürüyüş bol olur ona şüphe yok.
yarın sabah inşallah tartılır yazarım. ama iki hafta tartı yazamam gibi. oradaki tartı farklı olur. ya da bilmiyom. seviliyorsunuz
Süper
menu. Maşallah sana. Bugün kacamakli şeyler önüme gelince hep senin yazdıkların geldi aklıma.
Spor niye yok haa soyle bakiyim.Sen bir zamanlar kol sarkmasi icin aletliydi galiba egzersiz yapiyordun.Niye yapmiyorsun artik.Hatta kollarim sarkar mi diye baya kafaya taktiydin saram
Menumu yaziyorum
Kalkinca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 yumurtali melemen
Yarim dilim kizarmis tb ekmegi
Ogle : kabak yemegi yogurt
Aksam : 80 gr lik ton baligi
Salata
Su 1.5 lt Spor 45 dk leslie + 200 ip atlama + 12157 adim
aeben
Saracim bugun kimsenin tadi yok degil mi?Dizin nasil biraz daha iyi mi?Hadi iyi geceler bir tanemİyi tatiller dilerim canım
Kaçamak yapmadın dimi
Çok uykum var canım bu gece yarın yorumlarım
Haklısın canım dizim ağrıyınca sporu salladım biraz başlayacam yine
Valla ben hepsini tek tek okuyamıyorum , üstünkörü okuyup geçiyorum.
Iyi geceler, diviyle çeneye daldık, bu saat olducanlar hayırlı geceler yarın bol eksili bir gün olur hepimiz için iyi geceler.
Saracim bugun kimsenin tadi yok degil mi?Dizin nasil biraz daha iyi mi?Hadi iyi geceler bir tanem
Ay ne güldümmm
Dimek beni kızıl belledin . Oysa ben yazını okumadan en kenardaki sarışın pembeliye odakladıydım kendimiortadaki zottirik gamze olsun
Saram dün yazdım canım , gözündenmi kaçtı aceba
Hamdolsun diyim
Tansiyon artışından dolayı Degerlerim yükselmiş dikkatli olmam gerekiyor böbreklerim sorunlu biraz . Tuzdan ve stresden uzak duracan dedi bende oldu dedim
Hipogilisemiyim zaten şekerimde çok düşük çıktı tokdum halbuki 61 çıkmış.
Birde demir depolarım boşalmış nasıl ayakta duruyon sen dedi bide ona kızdı .
He birde kalp çevremde perikatditim yani zar aralarında su toplamam var oda rahatsız ediyor halsizlik nefes darlıgı yapıyor birde kardiyolojiye gidecegim .
Ay bir sor bin ah işit oldu kusura bakma
Ama bunlar yeni değil bende kronik bilmediğim bişi değildi yani artışı iyi olmadı..
Kısada raf ömrüm doluyor zannımmca
menüm
saba7.30
1kuru incir 2 kayısı 4 badem ve 1 bardak kefir 1 kaşık yulaf 1 çay kaşıgı keten tohumu
öğlen12.45
ezogelin çorba 2 patlıcan 1 biber kızartması dilim küçük ayran
akşam17.30
mücver ve yogurt
2.5 dan biraz fazla su 30 dakka yürüyüş 15 dakka bisiklet
Senin yapmış olduğunu görünce öyle sevindim kipamuşum şu sporu 30 dk yapmak bir saat tempolu yürüyüşe bedel.yaptım ama nasıl yaptım, kalbim ağzımdaablalarda da nasıl bir bünye varsa nefes bile almadılar.yapa yapa gram yağ kalmamış vücutlarında
Kesinlikle.fitnessda ara veriyosun ne bileyim bir su içiyorsun falan..bunlarda nefes alma yok.yarım saat dayanabildim hatta 27 dk :))Senin yapmış olduğunu görünce öyle sevindim kiçünkü cok faydasını gördüm umarım sende gorursün ve bırakmazsin. Kardeşim fitness yapıyor ama diyor ki bu kadar yorulmadim fitness te.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?