Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Doğru canım ya kusura bakma dün geçmiş olsun bile demişim bu ara iyice unutkan oldum aeben im b12 lerime baktırmam gerek

Sen kendine dikkat et

Menumu yaziyorum

Kalkinca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 yumurtali melemen
Yarim dilim kizarmis tb ekmegi

Ogle : kabak yemegi yogurt

Aksam : 80 gr lik ton baligi
Salata

Su 1.5 lt Spor 45 dk leslie + 200 ip atlama + 12157 adim
aeben

İyi tatiller dilerim canım

Süper

menu. Maşallah sana. Bugün kacamakli şeyler önüme gelince hep senin yazdıkların geldi aklıma.

Kaçamak yapmadın dimi

aeben sara_28 gezegenfeza siz niye menüleri yorumlamıyonuz

Çok uykum var canım bu gece yarın yorumlarım

Spor niye yok haa soyle bakiyim.Sen bir zamanlar kol sarkmasi icin aletliydi galiba egzersiz yapiyordun.Niye yapmiyorsun artik.Hatta kollarim sarkar mi diye baya kafaya taktiydin saram

Haklısın canım dizim ağrıyınca sporu salladım biraz başlayacam yine

Menumu yaziyorum

Kalkinca yarim lt limonlu su
Sabah : 1 yumurtali melemen
Yarim dilim kizarmis tb ekmegi

Ogle : kabak yemegi yogurt

Aksam : 80 gr lik ton baligi
Salata

Su 1.5 lt Spor 45 dk leslie + 200 ip atlama + 12157 adim
aeben

Menün sporun on numara suyun az olmuş yatana kadar yarım litre daha içsen iyi olur canım

Ay ne güldümmm

Dimek beni kızıl belledin . Oysa ben yazını okumadan en kenardaki sarışın pembeliye odakladıydım kendimi ortadaki zottirik gamze olsun

olurum tâbi ne var güzel hatun

Tövbe de caniiii masaallah sana

Allah şifa versin

Arada kaçamak yap şaşırt bizi arkadaş bu ne yaaa
Şaka şaka TT abii

Senin yapmış olduğunu görünce öyle sevindim ki çünkü cok faydasını gördüm umarım sende gorursün ve bırakmazsin. Kardeşim fitness yapıyor ama diyor ki bu kadar yorulmadim fitness te.

Senin yapmış olduğunu görünce öyle sevindim ki çünkü cok faydasını gördüm umarım sende gorursün ve bırakmazsin. Kardeşim fitness yapıyor ama diyor ki bu kadar yorulmadim fitness te.
Kesinlikle.fitnessda ara veriyosun ne bileyim bir su içiyorsun falan..bunlarda nefes alma yok.yarım saat dayanabildim hatta 27 dk :))

Bugün benim diyetisyen günüm kızlarkendi tartımda güzel bir rakam gördüm ama umarım hepsi su değildir de birazcıkta olsa yağdan verebilmişimdir

Bir de ben bugün kilo bildirimi yapacakmıyım bilmiyorum moni ye danışmadım ama fazla bildirim göz çıkarmaz değil mi? bugünkü kilom 88.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…