Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok guzel bir duygu yasemincim.Cookk eskiden istahim yok diyenlere imrenirdim.Simdide canım sıkkınken,bi de hasta falan olacaksam benim de istahim olmuyor.Rabbim bu duyguyu yasatti sukurler olsun.Ama 140 lardayken yemege saldirirdim.
iştahsızlık nasıl bir duygu heç bilmiyom ancak kriptik tonsilit olursam yiyemem bide 3gün aç kalmışlığım var hasta olmuştum yataktan kalkamadım evdedee kimse yok yemek yapacak mecbur aç kaldım

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım

Ben aşık olunca yiyememistim. Hatta biri yemek yiyince benim midem bulanirdi.

Iyi aksamlar hanımlar
08.00 2 yumurtalı kırmızı ve Yeşil biber soteli omlet
Peynir zeytin

19.00 1 kepce nohut 1 kepce yesil mercimek yemeği
Bol salata
Üç beş üzüm
Su 2 litre
Ozlemcim uzun suredir dikkatimi cekiyor.11 saat birsey yememişsin.Genelde de hep boyle 10-11 saat birsey yemiyorsun.Acikmiyor musun arkadasim,metabolizmanin calismasi icin arada yemen gerekmiyor mu?

pamuşum şu sporu 30 dk yapmak bir saat tempolu yürüyüşe bedel.yaptım ama nasıl yaptım, kalbim ağzımdaablalarda da nasıl bir bünye varsa nefes bile almadılar.yapa yapa gram yağ kalmamış vücutlarında

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Spor niye yok haa soyle bakiyim.Sen bir zamanlar kol sarkmasi icin aletliydi galiba egzersiz yapiyordun.Niye yapmiyorsun artik.Hatta kollarim sarkar mi diye baya kafaya taktiydin saram

Allah korusun deme oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…