Antepia27 yarına hazır mısın ben kendimden -800 Gr bekliyorum sanırım şimdilik insallah daha fazla olur normalde 1 kilo veriyordum da bu hafta ödem oluştu hissediyorum inşallah yanilirim
Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak kefir
Bir tane muz
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
Ara
Üç dilim yeşil elma
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Akşam
Bir kase domates çorbası
6 tane köfte
Salata
Üç dört tane acı turşu biberi
Su 3 litre spor yok
@aeben @yasom7272Antepia27
Saram dün yazdım canım , gözündenmi kaçtı aceba
Hamdolsun diyim
Tansiyon artışından dolayı Degerlerim yükselmiş dikkatli olmam gerekiyor böbreklerim sorunlu biraz . Tuzdan ve stresden uzak duracan dedi bende oldu dedim
Hipogilisemiyim zaten şekerimde çok düşük çıktı tokdum halbuki 61 çıkmış.
Birde demir depolarım boşalmış nasıl ayakta duruyon sen dedi bide ona kızdı .
He birde kalp çevremde perikatditim yani zar aralarında su toplamam var oda rahatsız ediyor halsizlik nefes darlıgı yapıyor birde kardiyolojiye gidecegim .
Ay bir sor bin ah işit oldu kusura bakma
Ama bunlar yeni değil bende kronik bilmediğim bişi değildi yani artışı iyi olmadı..
Kısada raf ömrüm doluyor zannımmca
Günaydın 10.takım
Herkese bol eksili ama ondan önce mutlu ve sağlıklı bir bildirim günü olsun inşallah
Günaydın kızlar
günaydın hayırlı cumalar hayırlı sabahlarınız olsun arkadaşlar.............
Geçmiş olsun canım, olur aradaIyi geceler kizlar, Allah rahatlik versin. 2 gundur yazamiyorum kusura bakmayin, bi kirginlik halsizlik var ustumde, canim sıkkın bi toparlayamiyorum
Tabiki yapacaksın canımBugün benim diyetisyen günüm kızlarkendi tartımda güzel bir rakam gördüm ama umarım hepsi su değildir de birazcıkta olsa yağdan verebilmişimdir
Bir de ben bugün kilo bildirimi yapacakmıyım bilmiyorummoni ye danışmadım ama fazla bildirim göz çıkarmaz değil mi? bugünkü kilom 88.1
Eki Görüntüle 2197176
Bugün benim diyetisyen günüm kızlarkendi tartımda güzel bir rakam gördüm ama umarım hepsi su değildir de birazcıkta olsa yağdan verebilmişimdir
Bir de ben bugün kilo bildirimi yapacakmıyım bilmiyorummoni ye danışmadım ama fazla bildirim göz çıkarmaz değil mi? bugünkü kilom 88.1
Eki Görüntüle 2197176
Günaydın güzel takımım bu gün güne güzel başladım tartıda artı görürüm sanıyodum ama eksi çiktim
Geçen hafta 85
Bu hafta 84.5
Fark 500
moni
Gram gram gidiyo ama olsun kaldı mezun olmaya 4.5 kg
Tam 10 gün önce 90.7 di kilomKaç kilo ile başladın canim
Bugün benim diyetisyen günüm kızlarkendi tartımda güzel bir rakam gördüm ama umarım hepsi su değildir de birazcıkta olsa yağdan verebilmişimdir
Eki Görüntüle 2197176
Gunaydin güzeller cocuklari topla gel bırak anca yazıyorum
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 63.8
Fark -900 Gr ve ödem olduğu için öyle oldu bakalım eksi eksidirAntepia27 tartildin mı tatlim
Çok iyisinBugün benim diyetisyen günüm kızlarkendi tartımda güzel bir rakam gördüm ama umarım hepsi su değildir de birazcıkta olsa yağdan verebilmişimdir
Eki Görüntüle 2197176
Günaydın güzel takımım bu gün güne güzel başladım tartıda artı görürüm sanıyodum ama eksi çiktim
Geçen hafta 85
Bu hafta 84.5
Fark 500
moni
Gram gram gidiyo ama olsun kaldı mezun olmaya 4.5 kg
Ahaha çok güzeller
ortadaki aeben sarılı gezegen turunculu ben kırmızılı sara mavi özlem mor sarayca pembelide moni
İyi tatiller canım, rabbim gönlüne ferahlık versin.iyi akşamlar kızlar. kaç gündür gelemiyorum. çok yoğunum ve bazı moral bozucu şeyler oldu. moralim dipte yani. yarın akşam da valiz hazırlayacağım. cumartesi şehir dışına çıkıyorum. azcık tatile ihtiyacım var.
2 hafta buralarda değilim. yeme düzenim normal olur muhtemelen ama yürüyüş bol olur ona şüphe yok.
yarın sabah inşallah tartılır yazarım. ama iki hafta tartı yazamam gibi. oradaki tartı farklı olur. ya da bilmiyom. seviliyorsunuz
Bende neler var kimbilir ah ah öğrenmiyim diye gitmiyorumSaram dün yazdım canım , gözündenmi kaçtı aceba
Hamdolsun diyim
Tansiyon artışından dolayı Degerlerim yükselmiş dikkatli olmam gerekiyor böbreklerim sorunlu biraz . Tuzdan ve stresden uzak duracan dedi bende oldu dedim
Hipogilisemiyim zaten şekerimde çok düşük çıktı tokdum halbuki 61 çıkmış.
Birde demir depolarım boşalmış nasıl ayakta duruyon sen dedi bide ona kızdı .
He birde kalp çevremde perikatditim yani zar aralarında su toplamam var oda rahatsız ediyor halsizlik nefes darlıgı yapıyor birde kardiyolojiye gidecegim .
Ay bir sor bin ah işit oldu kusura bakma
Ama bunlar yeni değil bende kronik bilmediğim bişi değildi yani artışı iyi olmadı..
Kısada raf ömrüm doluyor zannımmca
iyi tatiller fulya moral motivasyon depola gelince sıkı başla,yarış filan bişeyler yapalım verelim şu kiloları yaza kadariyi akşamlar kızlar. kaç gündür gelemiyorum. çok yoğunum ve bazı moral bozucu şeyler oldu. moralim dipte yani. yarın akşam da valiz hazırlayacağım. cumartesi şehir dışına çıkıyorum. azcık tatile ihtiyacım var.
2 hafta buralarda değilim. yeme düzenim normal olur muhtemelen ama yürüyüş bol olur ona şüphe yok.
yarın sabah inşallah tartılır yazarım. ama iki hafta tartı yazamam gibi. oradaki tartı farklı olur. ya da bilmiyom. seviliyorsunuz
8gunaydin
Hayırlı cumalar
Bende kalkıp camiye gidecem, lahmacun yapacaz. Haber alamazsanız ortalığı ayağa kaldırmayın
günaydın hayırlı cumalar bol eksiler olsun hanımlar
geçen cuma 99.6
bugün 99.3 incelme var tartıda oynama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?