Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bakalım canım bugün gorelim

Çok güzel canım umarım turşu bugün ödem olarak gostermez

Geçmiş olsun canım

Günaydın hayırlı sabahlar

yok canım bugün ödem olmadı birde yediğim şu küşük acı turşu biberleri varya ondan kilo verdiriyor diyor diyetisyenim o yüzden yiyorum çokda seviyorum laf aramızda

canım ya geçmiş olsun üzüldüm okuyunca,rabbim sana uzuuuuun bir raf ömrü versin doktora gitmeye korkuyorum,erteliyorum,biz annelere en son sıra geliyor galiba,son zamanlarda konuşurken nefesim yetmiyo,yemek yedikten sonra ses kısılmam oluyo reflüden şüpheleniyorum,detaylı kan tahlili yaptırmam da lazım,senin bu böbrek ve kalp günlük yaşamını çok etkiliyor mu,ilerlemesi önlenebiliyor mu kuzum

Tam 10 gün önce 90.7 di kilom
Takıma 89 ile geldim

Ozaman süper canim

Gunaydin güzeller cocuklari topla gel bırak anca yazıyorum
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 63.8
Fark -900 Gr ve ödem olduğu için öyle oldu bakalım eksi eksidir Antepia27 tartildin mı tatlim

Ooo iyi gitmiş azıcık kılon var zaten bide vermissinhih
Herhalde senin kiloyu en son lisede görmüştüm harikasın canim
Maşallah

Geçmiş olsun canım sağlığını ihmal etme önce sağlık bitanem

hep bardağın olumlu tarafından bakacaksın ara ara karamsarlığa düşsemde herşeye pozitif bakan biriyim ben sende öyle yap tatlım benim
ben eskiden çoğu zaman gergindim mükemmeliyetçiydim,herşey yolunda gitsin isterdim,herşeyi kendim yapmaya çalışırdım tabi değer bilen olmazdı,çok yıppattım kendimi,şimdi yaşanan onca şeyden sonra yarı yarıya değiştim diyelim daha tam atamadım eski alışkanlıkları huy işte,ama yaş ilerledikçe,tecrübe arttıkça bazı şeyleri daha iyi tolere edebiliyorum,şu duygusallığımı değiştirmeliyim önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…