Geçmiş olsun zhram, rabbim gönlüne ferahlık versinIyi geceler kizlar, Allah rahatlik versin. 2 gundur yazamiyorum kusura bakmayin, bi kirginlik halsizlik var ustumde, canim sıkkın bi toparlayamiyorum
Bakalım canım bugün gorelim
Çok güzel canım umarım turşu bugün ödem olarak gostermez
Geçmiş olsun canım
Günaydın hayırlı sabahlar
günaydın hayırlı cumalar hayırlı sabahlarınız olsun arkadaşlar.............
bu hafta takıma bir katkım olamadı malesef rahatsızlıklarımdan dolayı
geçen hafta 68.500
bu hafta sabit
canım ya geçmiş olsun üzüldüm okuyunca,rabbim sana uzuuuuun bir raf ömrü versinSaram dün yazdım canım , gözündenmi kaçtı aceba
Hamdolsun diyim
Tansiyon artışından dolayı Degerlerim yükselmiş dikkatli olmam gerekiyor böbreklerim sorunlu biraz . Tuzdan ve stresden uzak duracan dedi bende oldu dedim
Hipogilisemiyim zaten şekerimde çok düşük çıktı tokdum halbuki 61 çıkmış.
Birde demir depolarım boşalmış nasıl ayakta duruyon sen dedi bide ona kızdı .
He birde kalp çevremde perikatditim yani zar aralarında su toplamam var oda rahatsız ediyor halsizlik nefes darlıgı yapıyor birde kardiyolojiye gidecegim .
Ay bir sor bin ah işit oldu kusura bakma
Ama bunlar yeni değil bende kronik bilmediğim bişi değildi yani artışı iyi olmadı..
Kısada raf ömrüm doluyor zannımmca
Tam 10 gün önce 90.7 di kilom
Takıma 89 ile geldim
Gunaydin güzeller cocuklari topla gel bırak anca yazıyorum
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 63.8
Fark -900 Gr ve ödem olduğu için öyle oldu bakalım eksi eksidirAntepia27 tartildin mı tatlim
canım ya geçmiş olsun üzüldüm okuyunca,rabbim sana uzuuuuun bir raf ömrü versindoktora gitmeye korkuyorum,erteliyorum,biz annelere en son sıra geliyor galiba,son zamanlarda konuşurken nefesim yetmiyo,yemek yedikten sonra ses kısılmam oluyo reflüden şüpheleniyorum,detaylı kan tahlili yaptırmam da lazım,senin bu böbrek ve kalp günlük yaşamını çok etkiliyor mu,ilerlemesi önlenebiliyor mu kuzum
bak hiç böyle düşünmemiştimolsun canım 300 gr da iyidir bir paket sana yağından fazlasını eritmişsin demektir böyle düşün
bak hiç böyle düşünmemiştim
ortadaki aeben sarılı gezegen turunculu ben kırmızılı sara mavi özlem mor sarayca pembelide moni
Wuuu maşallah sana.senin adına çok sevindim canım süper sin.bende kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 91,9
Bugün :89,5
Fark : -2,4
Yüzde :2,61
Wuuu maşallah sana.senin adına çok sevindim canım süper sin.
Cumanız hayrolsun
Evdekileri yolladım sağsolu toplayıp kursa kaçayım
ben eskiden çoğu zaman gergindim mükemmeliyetçiydim,herşey yolunda gitsin isterdim,herşeyi kendim yapmaya çalışırdım tabi değer bilen olmazdı,çok yıppattım kendimi,şimdi yaşanan onca şeyden sonra yarı yarıya değiştim diyelim daha tam atamadım eski alışkanlıkları huy işte,ama yaş ilerledikçe,tecrübe arttıkça bazı şeyleri daha iyi tolere edebiliyorum,şu duygusallığımı değiştirmeliyim öncehep bardağın olumlu tarafından bakacaksın ara ara karamsarlığa düşsemde herşeye pozitif bakan biriyim ben sende öyle yap tatlım benim
maşallah canım tebrikler harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?