Kalbim sağlam hamdolsun özlemim fakat etrafındaki iki zar arasındaki sıvı artınca kalbe baskı yapıyor oda halsizlik ve nefesde darlık yapıyor lakin sıvı artınca normalde bişi yok hamdolsun .canım ya geçmiş olsun üzüldüm okuyunca,rabbim sana uzuuuuun bir raf ömrü versindoktora gitmeye korkuyorum,erteliyorum,biz annelere en son sıra geliyor galiba,son zamanlarda konuşurken nefesim yetmiyo,yemek yedikten sonra ses kısılmam oluyo reflüden şüpheleniyorum,detaylı kan tahlili yaptırmam da lazım,senin bu böbrek ve kalp günlük yaşamını çok etkiliyor mu,ilerlemesi önlenebiliyor mu kuzum
ben eskiden çoğu zaman gergindim mükemmeliyetçiydim,herşey yolunda gitsin isterdim,herşeyi kendim yapmaya çalışırdım tabi değer bilen olmazdı,çok yıppattım kendimi,şimdi yaşanan onca şeyden sonra yarı yarıya değiştim diyelim daha tam atamadım eski alışkanlıkları huy işte,ama yaş ilerledikçe,tecrübe arttıkça bazı şeyleri daha iyi tolere edebiliyorum,şu duygusallığımı değiştirmeliyim önce
maşallah canım tebrikler harikasın
Kalbim sağlam hamdolsun özlemim fakat etrafındaki iki zar arasındaki sıvı artınca kalbe baskı yapıyor oda halsizlik ve nefesde darlık yapıyor lakin sıvı artınca normalde bişi yok hamdolsun .
Böbreklerde normalde bana bir sorunu yok degerlerim gayet iyi, sadece bi kısmında süzme olmadıgı için kaçak oluyor proteinde vs. Ama ilerlememesi lazım . Dr dediğine göre takiple böyle giderse sorun yok ama kontrol altında olmazsam ve dikkat etmezsem ilersi böbrek yetmezliği Allah korusun .
İki durumumunda ne sebebi belli nede kesin tesavidi var canım . İlerlememesi için tedavi görüyorum
Maşallah tebrik ediyorumgünaydın hayırlı cumalar bol eksiler olsun hanımlar
geçen cuma 99.6
bugün 99.3 incelme var tartıda oynama yok
rabbim beterinden korusun aebenim iyi ki tedavi ile ilerleyemiyor,bende kalpte ritm bozukluğu var ilerlerse yetmezlik yapıyor ayakta çok duramam baygınlık gelir mesela tedavi için bişey vermemişti doktor,holter filan takılmıştı zamanında ben de son zamanlarda gitmedim ama koşu bandında güzel yürüyorum aayy bugün hastalıklarını sıralayan yaşlı ninelere döndüm öf buğaldum kendimden bi kahve içip işlere bakayım geçmişi tam okuyamadım akşama gelirimKalbim sağlam hamdolsun özlemim fakat etrafındaki iki zar arasındaki sıvı artınca kalbe baskı yapıyor oda halsizlik ve nefesde darlık yapıyor lakin sıvı artınca normalde bişi yok hamdolsun .
Böbreklerde normalde bana bir sorunu yok degerlerim gayet iyi, sadece bi kısmında süzme olmadıgı için kaçak oluyor proteinde vs. Ama ilerlememesi lazım . Dr dediğine göre takiple böyle giderse sorun yok ama kontrol altında olmazsam ve dikkat etmezsem ilersi böbrek yetmezliği Allah korusun .
İki durumumunda ne sebebi belli nede kesin tesavidi var canım . İlerlememesi için tedavi görüyorum
Ben de bildirim yapayım
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 79.2
Fark +1
Gecen hafta eksi 3300 ike gelen biri okarak bugun boyle oldu.Hafta içi hep demgesizlikler sonuç bu oldu malesef. Gerçi bugunde adet olmuşum onun da etkisi olabilir. Ama dün dayanabildim bundan sonra da yapıcam inşallah. Ben de bi bagimliliktan kurtuluyorum.
rabbim beterinden korusun aebenim iyi ki tedavi ile ilerleyemiyor,bende kalpte ritm bozukluğu var ilerlerse yetmezlik yapıyor ayakta çok duramam baygınlık gelir mesela tedavi için bişey vermemişti doktor,holter filan takılmıştı zamanında ben de son zamanlarda gitmedim ama koşu bandında güzel yürüyorum aayy bugün hastalıklarını sıralayan yaşlı ninelere döndüm öf buğaldum kendimden bi kahve içip işlere bakayım geçmişi tam okuyamadım akşama gelirim
Böbreklerim tesadüf eseri fark edildi rutin sağlık ocagı tahlillerinde orotein kaçagı olunca dr bi baktır demişti. Ya değilse görünürde bi problem teşkil etmiyor şimdilik hamdolsun. Sebebide belli Olmayınca sürekli kontrol altında oluyorum ve bol bol 24 saatlik çi.. taşıyorumAllah yardımcın olsun canım önceden bilmen ve kontrol altında olmanda çok iyi olmuş
Böbreklerim tesadüf eseri fark edildi rutin sağlık ocagı tahlillerinde orotein kaçagı olunca dr bi baktır demişti. Ya değilse görünürde bi problem teşkil etmiyor şimdilik hamdolsun. Sebebide belli Olmayınca sürekli kontrol altında oluyorum ve bol bol 24 saatlik çi.. taşıyorum
sen kendini yırtsan da olacak oluyor herşeyi herkesi olduğu gibi kabul etmek kendine yetmek ve bununla mutlu olmak iyi güzel şeylere odaklanmak lazım başka çare yok,olduğu kadar olmadığı kaderokurken kendimi gördüm sanki bende öyleydim halende öyle sayılırım özellikle duygusallık konusunda ama olaylara pozitif bakmayı öğrendim öyle olmazsa kafayı sıyırma noktasına geliyor insan bırak bazı şeyler dağınık kalsın bazen akışına bırakmak işe yarıyor bazen hayata müdahale etmemek gerekiyor özlemim böyle yapınca herşey daha iyi oluyor sanki
Teşekkür ederim bitanem
Maşallah tebrik ediyorum
yaşlı nineye filan benzemiyosun kendine haksızlık etme bizler 40 lık çıtırlarız
bende kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 91,9
Bugün :89,5
Fark : -2,4
Yüzde :2,61
Maşallah sarammm
Diyetteki duruşunu hiç bozmadın
moni
Kilolarınızada bakamadım çıkmam kazım öperim yanacıklarınızdan . Akşama görüşürüz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?