Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kalbim sağlam hamdolsun özlemim fakat etrafındaki iki zar arasındaki sıvı artınca kalbe baskı yapıyor oda halsizlik ve nefesde darlık yapıyor lakin sıvı artınca normalde bişi yok hamdolsun .
Böbreklerde normalde bana bir sorunu yok degerlerim gayet iyi, sadece bi kısmında süzme olmadıgı için kaçak oluyor proteinde vs. Ama ilerlememesi lazım . Dr dediğine göre takiple böyle giderse sorun yok ama kontrol altında olmazsam ve dikkat etmezsem ilersi böbrek yetmezliği Allah korusun .
İki durumumunda ne sebebi belli nede kesin tesavidi var canım . İlerlememesi için tedavi görüyorum

okurken kendimi gördüm sanki bende öyleydim halende öyle sayılırım özellikle duygusallık konusunda ama olaylara pozitif bakmayı öğrendim öyle olmazsa kafayı sıyırma noktasına geliyor insan bırak bazı şeyler dağınık kalsın bazen akışına bırakmak işe yarıyor bazen hayata müdahale etmemek gerekiyor özlemim böyle yapınca herşey daha iyi oluyor sanki

Ben de bildirim yapayım
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 79.2
Fark +1
Gecen hafta eksi 3300 ike gelen biri okarak bugun boyle oldu.Hafta içi hep demgesizlikler sonuç bu oldu malesef. Gerçi bugunde adet olmuşum onun da etkisi olabilir. Ama dün dayanabildim bundan sonra da yapıcam inşallah. Ben de bi bagimliliktan kurtuluyorum.

Allah yardımcın olsun canım önceden bilmen ve kontrol altında olmanda çok iyi olmuş

rabbim beterinden korusun aebenim iyi ki tedavi ile ilerleyemiyor,bende kalpte ritm bozukluğu var ilerlerse yetmezlik yapıyor ayakta çok duramam baygınlık gelir mesela tedavi için bişey vermemişti doktor,holter filan takılmıştı zamanında ben de son zamanlarda gitmedim ama koşu bandında güzel yürüyorum aayy bugün hastalıklarını sıralayan yaşlı ninelere döndüm öf buğaldum kendimden bi kahve içip işlere bakayım geçmişi tam okuyamadım akşama gelirim

tatlım regl olmuşsun muhtemelen ödemdir o kafana takma haftaya güzel bir eksiyle gelirsin hem daha dikkatli olup sporunuda yapacaksın söz verdin unutma

yaşlı nineye filan benzemiyosun kendine haksızlık etme bizler 40 lık çıtırlarız

Allah yardımcın olsun canım önceden bilmen ve kontrol altında olmanda çok iyi olmuş
Böbreklerim tesadüf eseri fark edildi rutin sağlık ocagı tahlillerinde orotein kaçagı olunca dr bi baktır demişti. Ya değilse görünürde bi problem teşkil etmiyor şimdilik hamdolsun. Sebebide belli Olmayınca sürekli kontrol altında oluyorum ve bol bol 24 saatlik çi.. taşıyorum

olsun sen iyi olda çi... taşı bişey olmaz

sen kendini yırtsan da olacak oluyor herşeyi herkesi olduğu gibi kabul etmek kendine yetmek ve bununla mutlu olmak iyi güzel şeylere odaklanmak lazım başka çare yok,olduğu kadar olmadığı kader
Teşekkür ederim bitanem

Maşallah tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…