Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin kizlar.Babamin yatisini yapmislar bugun ameliyat oluyor.Hst gidiyoruz.Aksama gorusuruz

Gecen hafta : 70
Bugun : 69.8
Fark : -200
Yuzde : 0.27

tam aklımdan geçiyodun seni etiketleyip soracaktım biliyomusun kalp kalbe karşıymış

baban için çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde girer ve çıkar ameliyattan dualarım seninle olacak canım arkadaşım

kilona gelince tebrik ederim verdiğin rakamı hiç kümseme özlemede aynısını dedim bir paket sana yağını eritmişsin bu hiçde az değil

Ozaman süper canim

Ooo iyi gitmiş azıcık kılon var zaten bide vermissinhih
Herhalde senin kiloyu en son lisede görmüştüm harikasın canim
Maşallah
Yine görürsün sen canım benim yeterki iste devam et bu yolda ne tatlılar börekleri es geçtim vakitsiz spor yaptım ama oluyor tum bunlara değiyor

Yine görürsün sen canım benim yeterki iste devam et bu yolda ne tatlılar börekleri es geçtim vakitsiz spor yaptım ama oluyor tum bunlara değiyor

Fatmaya bende inanıyorum bizim ona inandığımız gibi oda kendisine inansa daha kolay verecek bu kiloları Antepia27 nerdesin kuzuuuuum gelde kilondan haber ver

Gruba geldiğimden beri
cuma bildirimine artı geldim ilk defa
Üzgünüm spor yapmalıyım
Spor yapınca psikolojik daha diyet midunda oluyorumn

Geçen hafta 61

Bu hafta 61.7

Düzeltecem kendimi

olmadı ama gamzecim önce kendine sonra takıma bunu yapmamalısın gülüm azıcık dikkat etsen abur cuburu kessen olacak sende biliyosun bu hafta daha dikkatli ol tamam mı bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…