Herkeslere günaydın dün gidip spor salonuna yazıldım bugünden itibaren başlıyorum inşallah ekmeği de kesersem aldığım kilo çabuk gider ama ben vücudum fit olsun istiyorum :)
sen kendini yırtsan da olacak oluyor herşeyi herkesi olduğu gibi kabul etmek kendine yetmek ve bununla mutlu olmak iyi güzel şeylere odaklanmak lazım başka çare yok,olduğu kadar olmadığı kader
Taze gelin hoşgeldin ama kilo alıp geldin
Aynen abla ya hiç söyleme e eşim geç geliyor gece 1e kadar ağzımız boş durmuyor bence o yemelere göre yine az aldımm ben şükürr o yüzden önlemimi erken almak istedim
Gunaydin kizlar.Babamin yatisini yapmislar bugun ameliyat oluyor.Hst gidiyoruz.Aksama gorusuruz
Gecen hafta : 70
Bugun : 69.8
Fark : -200
Yuzde : 0.27
Yine görürsün sen canım benimOzaman süper canim
Ooo iyi gitmiş azıcık kılon var zaten bide vermissinhih
Herhalde senin kiloyu en son lisede görmüştüm harikasın canim
Maşallah
Allah şifa versin aylinim, hayırlısıyla atlatıp çıksın inşallahGunaydin kizlar.Babamin yatisini yapmislar bugun ameliyat oluyor.Hst gidiyoruz.Aksama gorusuruz
Hoşgeldin taze gelinimizAynen abla ya hiç söyleme e eşim geç geliyor gece 1e kadar ağzımız boş durmuyor bence o yemelere göre yine az aldımm ben şükürr o yüzden önlemimi erken almak istedim
Canım çok geçmiş olsunGunaydin kizlar.Babamin yatisini yapmislar bugun ameliyat oluyor.Hst gidiyoruz.Aksama gorusuruz
Yine görürsün sen canım benimyeterki iste devam et bu yolda ne tatlılar börekleri es geçtim vakitsiz spor yaptım ama oluyor tum bunlara değiyor
günaydın hanımlar, Hayırlı cumalar
kusura bakmayın çok yoğunum . kilo bildirmeyi bile unutacaktım neredeyse
heçen hafta 64.7 kg
bu hafta 64.3 kg
fark 0,4 kg
% 0,62
moni
Herkeslere günaydın dün gidip spor salonuna yazıldım bugünden itibaren başlıyorum inşallah ekmeği de kesersem aldığım kilo çabuk gider ama ben vücudum fit olsun istiyorum :)
Gruba geldiğimden beri
cuma bildirimine artı geldim ilk defa
Üzgünüm spor yapmalıyım
Spor yapınca psikolojik daha diyet midunda oluyorumn
Geçen hafta 61
Bu hafta 61.7
Düzeltecem kendimi
günaydın hanımlar, Hayırlı cumalar
kusura bakmayın çok yoğunum . kilo bildirmeyi bile unutacaktım neredeyse
heçen hafta 64.7 kg
bu hafta 64.3 kg
fark 0,4 kg
% 0,62
moni
Kolay gelsin kankimm
Kg da vermişin
Bana 2 tokat atta kendime geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?