olmadı ama gamzecim önce kendine sonra takıma bunu yapmamalısın gülüm azıcık dikkat etsen abur cuburu kessen olacak sende biliyosun bu hafta daha dikkatli ol tamam mı bitanem
kendine geleceksen ben okşarım seni
al sanahaftaya en az iki kilo vermiş olarak geleceksin tamam mı
Ahh saram ahh irade sıfır
Ya diyet yapacam yada yiycem
Arası Yok bende
İstediğim kg gelsem bile
Bu şekilde bu iş yurumez biliyorum
Sinir oluyorum bu durumuma
çok dayak istedim dimi ama
Tamam canım gerçekten dikkat etcem
P.tesi artilarimdan kurtulmuş olucam inşaalah.
Ben bu hafta sabitim
95.35
Kilo vermem durdu niye bilmiyorum
Hergün düzenli ağırlık çalışıyorum
Vücudum sıkilasti ama kilo vemem durdu ne yapsamki
Geçen hafta 104 .7
Bu hafta 104.3
Fark 400 Gr
Yüzde 0.38
yeni alınan kilolar daha çabuk gider canım sen halledersin güzel gelinim benim
En guzelu canım fazla kg verirsin hemencik zaten
Vücudun da sıkılaşır
80 ablacımAyyy canım tebrikler harikasın
Mezuniyet kılon kaç
Atağı kirik hastamız bendeydi fiziğe gidip geliyo ablam ondan pek giremedim girsemde yazamadımTebrik ederim canım nasılsın gelmiyosun hiç merak ediyorum seni
Tebrik ederim ablacım çok güzel kilo vermişsin
Allah razi olsun saracim.15 dk oldu gireli.Ayy cok zormus aglayarak ayrildik.Babam bile agladi.Ilk dafa agladigini gordum.Hic hasta olmaz,sekeri yok,tansiyonu yok,hst yle hic isi olmazdi.Simdi ameliyat onluguyle gorunce,sedyeye de yatirdilar.Cok agladim.Nolur dua edin arkadaslartam aklımdan geçiyodun seni etiketleyip soracaktım biliyomusun kalp kalbe karşıymış
baban için çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde girer ve çıkar ameliyattan dualarım seninle olacak canım arkadaşım
kilona gelince tebrik ederim verdiğin rakamı hiç kümseme özlemede aynısını dedim bir paket sana yağını eritmişsin bu hiçde az değil
Amiinn canim Allah razi olsun.Allah şifa versin aylinim, hayırlısıyla atlatıp çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?