Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bi an beni anlatıyorsun sandim

***10. Takım 591. ETAP ***

Moni(95,9///%)
zhre_ (94,6///% )
Ssy8491(85,0///%)
evinizinmimari(74,6///%)
Sara_28(91,9///%)
ya habibi(95,3/// %)
Gamze21(61,0///%)
Aylin42konya(70,0///%)
Antepia27 (104,7///%)
Sarayca (64,7///%)
Vorones(60,6///%)
Yasom7272(68,5///%)
Pamukprncess(64,7///%)
Divinity( ///%)Mezun olmak istiyor.

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Ozlemkartal(99,6/)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(73,0)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(84,2)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Hedef güncelleme: ?(b.kilosu:89,5. H:65)
Gitsinkilolar01(78,2)570. Etapta 79,3 kg ile izne ayrılan üye. Hedef gü celleme: 65(b.kilosu:81)

Obezzto( /)537. Etapta 73,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. (Bk:92 h: 68)takıma gk: h:

Regl den kaynaklı ödem gitmesi galiba.
Geçen hafta 60.6
bu hafta 59.8 fark eksi 800 gr

Gunaydin güzeller cocuklari topla gel bırak anca yazıyorum
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 63.8
Fark -900 Gr ve ödem olduğu için öyle oldu bakalım eksi eksidir @Antepia27 tartildin mı tatlim
ooo harikasın bebeğim

yüzde hesaplamaktan nefret ediyorum ve hep yanlış hesaplıyorum

Çok iyisin obeztomm ikimizde bu takımda mezun olacagiz tamam mi
insallah pamuşum

bende kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 91,9
Bugün :89,5
Fark : -2,4
Yüzde :2,61

moni
oy oy oyy o nasıl bir bildirim.maasallah

Herkeslere günaydın dün gidip spor salonuna yazıldım bugünden itibaren başlıyorum inşallah ekmeği de kesersem aldığım kilo çabuk gider ama ben vücudum fit olsun istiyorum :)
hayırlı olsun.en güzelini yapmışsın.bende başlıycam ama ayak sürüyorum.açık havada yürümek daha cazip geliyo ama salonda iki katı kalori yakıyosun

rabbim şifa versin.okuyunca bende hüzünlendim şimdi

hayırlı olsun.en güzelini yapmışsın.bende başlıycam ama ayak sürüyorum.açık havada yürümek daha cazip geliyo ama salonda iki katı kalori yakıyosun

Teşekkür ederim önceden hep kendi çabamla yapmıştım ama şimdi içimde isteksizlik var belki spor salonu ön ayak olur bugün yediğime içtiğime de dikkat etmeye başladım

Atağı kirik hastamız bendeydi fiziğe gidip geliyo ablam ondan pek giremedim girsemde yazamadım

anladım canım

Tebrik ederim ablacım çok güzel kilo vermişsin

sağol bitanem

Allah yardımcısı olsun canım inşallah sağlık haberleriyle geleceksin

Sali günü: 91.5
Bugün:90.5
Fark: 1
Yüzde:1.092 ( yuvarlama nasil ypiliyodu unuttum :) )

Tebrik ederim canım

Heyecandan seni tebrik etmeyi unuttum canim.Supersin canim kocaman MASALLAH sana

kimi tebrik ettin

Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.8
Fark:0.8
%1.07

Tebrik ederim canım

Teşekkür ederim canım

kızlar bu gün cuma nasıl olsa bildirimleri de yaptık kurtulduk deyip sakın yemeğe saldırmayın her canınızın istediğini yemeyin suyunuzu sporunuzu ihmal etmeyin kilo vermek bir günlük bir iş değil uzun ve meşakkatli bir süreçtir ve bu süreyi uzatmakta kısaltmakta bizim elimizdedir kendinize bu kötülüğü yapmayın

Allah şifa versin inşallah Aylin abla
Güzel haberlerle gel akşama inşallah
öğlen arası yemek yedikten sonra yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi eve gidincede pump it up workout ve göbek eritme hareketleri yapacam sporsuz olmuyor
Maşallah enerjine hayranım azmine de hayranım
Ben diyete 3. Bebek için doktorum önerdiği için başlamıştım
Bebek defterini açılmamak üzere kapattım şimdi verdiğim kiloları geri alabilirim
şaka tabiki
İnşallah geri almam

neden bebek defterini kapattın diviciğim, hakkınızda hayırlısı olsun, sakın kilo alma, mezun olursan da unutma burayı

temem

sağol canım teşekkür ederim güzel sözlerin için
bebek defterini niye kapattın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…