- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amma abarttın, moninin melekleriAhaha çok güzeller
Yanındaki morluyla beraber anca 1 denizkızı ederim
Bi an beni anlatıyorsun sandimben eskiden çoğu zaman gergindim mükemmeliyetçiydim,herşey yolunda gitsin isterdim,herşeyi kendim yapmaya çalışırdım tabi değer bilen olmazdı,çok yıppattım kendimi,şimdi yaşanan onca şeyden sonra yarı yarıya değiştim diyelim daha tam atamadım eski alışkanlıkları huy işte,ama yaş ilerledikçe,tecrübe arttıkça bazı şeyleri daha iyi tolere edebiliyorum,şu duygusallığımı değiştirmeliyim önce
Ablam geçen hafta kaç tim unuttum Da
Regl den kaynaklı ödem gitmesi galiba.***10. Takım 591. ETAP ***
Moni(95,9///%)
zhre_ (94,6///% )
Ssy8491(85,0///%)
evinizinmimari(74,6///%)
Sara_28(91,9///%)
ya habibi(95,3/// %)
Gamze21(61,0///%)
Aylin42konya(70,0///%)
Antepia27 (104,7///%)
Sarayca (64,7///%)
Vorones(60,6///%)
Yasom7272(68,5///%)
Pamukprncess(64,7///%)
Divinity( ///%)Mezun olmak istiyor.
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Ozlemkartal(99,6/)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(73,0)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(84,2)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Hedef güncelleme: ?(b.kilosu:89,5. H:65)
Gitsinkilolar01(78,2)570. Etapta 79,3 kg ile izne ayrılan üye. Hedef gü celleme: 65(b.kilosu:81)
Obezzto( /)537. Etapta 73,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. (Bk:92 h: 68)takıma gk: h:
ooo harikasın bebeğimGunaydin güzeller cocuklari topla gel bırak anca yazıyorum
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 63.8
Fark -900 Gr ve ödem olduğu için öyle oldu bakalım eksi eksidir @Antepia27 tartildin mı tatlim
yüzde hesaplamaktan nefret ediyorum ve hep yanlış hesaplıyorumgeçen hafta kaçtı kilon canım kaç kilo vermişsin birde bildirimini şu şekilde yapacaksın
Geçen hafta :
Bugün :
Fark :
Yüzde :
Yüzde hesaplamasıda şöyle oluyor :
Geçen haftanın kilosundan bu haftanın kilosunu çıkarıyorsun çıkan rakamı 100 çarpıp geçen haftanın kilosuna bölüyosun
yüzde takım için önemli bir değer
insallah pamuşumÇok iyisinobeztomm ikimizde bu takımda mezun olacagiz tamam mi
oy oy oyy o nasıl bir bildirim.maasallah
hayırlı olsun.en güzelini yapmışsın.bende başlıycam ama ayak sürüyorum.açık havada yürümek daha cazip geliyo ama salonda iki katı kalori yakıyosunHerkeslere günaydın dün gidip spor salonuna yazıldım bugünden itibaren başlıyorum inşallah ekmeği de kesersem aldığım kilo çabuk gider ama ben vücudum fit olsun istiyorum :)
rabbim şifa versin.okuyunca bende hüzünlendim şimdiAllah razi olsun saracim.15 dk oldu gireli.Ayy cok zormus aglayarak ayrildik.Babam bile agladi.Ilk dafa agladigini gordum.Hic hasta olmaz,sekeri yok,tansiyonu yok,hst yle hic isi olmazdi.Simdi ameliyat onluguyle gorunce,sedyeye de yatirdilar.Cok agladim.Nolur dua edin arkadaslarAllahim yardim etsin,sag salim ciksin insallah
hayırlı olsun.en güzelini yapmışsın.bende başlıycam ama ayak sürüyorum.açık havada yürümek daha cazip geliyo ama salonda iki katı kalori yakıyosun
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar.Babamin yatisini yapmislar bugun ameliyat oluyor.Hst gidiyoruz.Aksama gorusuruz
Gecen hafta : 70
Bugun : 69.8
Fark : -200
Yuzde : 0.27
Atağı kirik hastamız bendeydi fiziğe gidip geliyo ablam ondan pek giremedim girsemde yazamadım
Tebrik ederim ablacım çok güzel kilo vermişsin
Allah razi olsun saracim.15 dk oldu gireli.Ayy cok zormus aglayarak ayrildik.Babam bile agladi.Ilk dafa agladigini gordum.Hic hasta olmaz,sekeri yok,tansiyonu yok,hst yle hic isi olmazdi.Simdi ameliyat onluguyle gorunce,sedyeye de yatirdilar.Cok agladim.Nolur dua edin arkadaslarAllahim yardim etsin,sag salim ciksin insallah
Sali günü: 91.5
Bugün:90.5
Fark: 1
Yüzde:1.092 ( yuvarlama nasil ypiliyodu unuttum :) )
Heyecandan seni tebrik etmeyi unuttum canim.Supersin canim kocaman MASALLAH sana
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.8
Fark:0.8
%1.07
ooo harikasın bebeğim
yüzde hesaplamaktan nefret ediyorum ve hep yanlış hesaplıyorum
insallah pamuşum
oy oy oyy o nasıl bir bildirim.maasallah
hayırlı olsun.en güzelini yapmışsın.bende başlıycam ama ayak sürüyorum.açık havada yürümek daha cazip geliyo ama salonda iki katı kalori yakıyosun
rabbim şifa versin.okuyunca bende hüzünlendim şimdi
Allah şifa versin inşallah Aylin ablaAllah razi olsun saracim.15 dk oldu gireli.Ayy cok zormus aglayarak ayrildik.Babam bile agladi.Ilk dafa agladigini gordum.Hic hasta olmaz,sekeri yok,tansiyonu yok,hst yle hic isi olmazdi.Simdi ameliyat onluguyle gorunce,sedyeye de yatirdilar.Cok agladim.Nolur dua edin arkadaslarAllahim yardim etsin,sag salim ciksin insallah
Maşallah enerjine hayranım azmine de hayranımöğlen arası yemek yedikten sonra yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldieve gidincede pump it up workout ve göbek eritme hareketleri yapacam sporsuz olmuyor
Teşekkür ederim saracım senin kilonu gördüm çok tebrik ederimTebrik ederim canım
Kolay gelsin kankimm
Kg da vermişin
Bana 2 tokat atta kendime geleyim
neden bebek defterini kapattın diviciğim, hakkınızda hayırlısı olsun, sakın kilo alma, mezun olursan da unutma burayıAllah şifa versin inşallah Aylin abla
Güzel haberlerle gel akşama inşallah
Maşallah enerjine hayranım azmine de hayranım
Ben diyete 3. Bebek için doktorum önerdiği için başlamıştım
Bebek defterini açılmamak üzere kapattım şimdi verdiğim kiloları geri alabilirim
şaka tabiki
İnşallah geri almam
tememkızlar bu gün cuma nasıl olsa bildirimleri de yaptık kurtulduk deyip sakın yemeğe saldırmayın her canınızın istediğini yemeyin suyunuzu sporunuzu ihmal etmeyin kilo vermek bir günlük bir iş değil uzun ve meşakkatli bir süreçtir ve bu süreyi uzatmakta kısaltmakta bizim elimizdedir kendinize bu kötülüğü yapmayın
Allah şifa versin inşallah Aylin abla
Güzel haberlerle gel akşama inşallah
Maşallah enerjine hayranım azmine de hayranım
Ben diyete 3. Bebek için doktorum önerdiği için başlamıştım
Bebek defterini açılmamak üzere kapattım şimdi verdiğim kiloları geri alabilirim
şaka tabiki
İnşallah geri almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?