Gruba geldiğimden beri
cuma bildirimine artı geldim ilk defa
Üzgünüm spor yapmalıyım
Spor yapınca psikolojik daha diyet midunda oluyorumn
Geçen hafta 61
Bu hafta 61.7
Düzeltecem kendimi
efferim güveniyorum sana yani güvenmek istiyorum
öğlen arası yemek yedikten sonra yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldieve gidincede pump it up workout ve göbek eritme hareketleri yapacam sporsuz olmuyor
Heee hakketim canımhaketmedinmi
İnşallah daha sık gelmeye çalışırım canımneden bebek defterini kapattın diviciğim, hakkınızda hayırlısı olsun, sakın kilo alma, mezun olursan da unutma burayı
Bioenerjistler iyi şeyler söylemedisağol canım teşekkür ederim güzel sözlerin için
bebek defterini niye kapattın ki
İnşallah daha sık gelmeye çalışırım canım
Sanada hakkıyla ortilik yapamadım
Salı günü hacamat yaptırmıştım orda güzel şeyler söylemediler bana gözüm korktu
Olmaması olmasından hayırlı galiba
O kadar tedaviye, kürlere, dualara ,hatimlere ve herşeyin 4 4'lük olmasına rağmen rabbim vermediyse artık ısrarcı olmanın bir manası yok
Erkek bebek isteyenler topigimde başımdan geçenleri yazdım ordan bakabilirsin
Bu arada erkek bebek istemiyorum grubun enerjisi hoşuma gitti o yüzden o gruptaydim
3. Bebeğimin adını bile koymuştum
Rabbim verseydi Nesibe koyacaktım
Bioenerjistler iyi şeyler söylemedi
Çocuğun olursa çok büyük ihtimalle sakat olacak ve sen doğumdan sonra rahim kanseri olursun dediler
Mesajlarimdan arayıp erkek bebek topiginde okuyabilirsiniz
Salidan beri kafam üstümde yok
Kafaya takmıyor gibi görünsem de çok kafaya taktım
Duyduklarimdan çok korktum amaAllah aşkına niye böyle şeylere inanıyorsunuz nerden biliyorlar müneccimmi olmuşlar çok biliyorlarsa bu bilgilerini yararlı şeylerde kullansalarya daha hamile bile değilsin hamile kalırsan bebeğin sakat olacak sende rahim kanseri olacaksın falmı bakmışlarnasıl bir özgüvendir bu ve sizde nasıl inanıyorsunuz ilim çağındayız millet aya gidiyor yapmayın Allah aşkına herşey Allahın takdiridir gaybı Allahtan başkası bilmez kimin ne zaman ne olacağınıda Allahtan başkası bilmez Allah böylelerini ıslah etsin
Duyduklarimdan çok korktum ama
Birdaha asla cesaret edemem
Eşim de biraz kızdı bana
Şimdi onuda ikna ettim götürüp tanıştıracam
Birde kendi doktoruma 6 ayda bir rutin kontrollere gidecem başka bişey yapmiycam
Canım hoşgeldinselam kızlarmoni cim burdamısın canımm bişey danışmam gerek sehir dışında bir üyem tartısını alamadı yanına ve eczanede kıyafetle tartılmak zorunda kaldı ne yapıcam ben
Gidince diycemsen bilirsin canım hakkında hayırlısı olsun ama böyle şeylere inanarak kendini üzme Allah nasip ederse hiç kimse hiçbirşey karşı koyamaz sadece Allaha inanıp O na güven çünkü dertte O ndan dermanda O ndan ve yine söylüyorum Allahtan başkası gaybı bilmez bilemez yapmayın nolur ya
doktoruna git kontrolleri tahlilleri yap birde bana bioenerjist böyle dedi de bakayım doktorun ne diyecek bunlara inanılacaksa doktorlara ne gerek var töbe töbe
3 hafta bulunması gerek gittiği yerde olmadı bir kilo çıkarıcam tartısından ayakkabı kıyafetCanım hoşgeldin
eğer kendi tartısı değişseydi veya diyetisyen tratısını artık baz alacak olsaydı, kilo farkını kilosuna yansıtacaktınız ama anladığım kadarıyla tartı farkı tek seferlik . Bu durumda tartı farkı yansıtmak doğru olmaz çünkü haftaya kendi tartısında tartılacağı için tekrar tartı farkı gerekcek.
Geçen hafta bir üyem işyerinde tartılıp artı çıkmıştı o kiloyu yazmıştım listeye sana örnek olacaksa.
İstersen sabit yazabilirsin, ya da kaç çıktıysa o kiloyu. Bilemedim bende kuzum.
selam kızlarmoni cim burdamısın canımm bişey danışmam gerek sehir dışında bir üyem tartısını alamadı yanına ve eczanede kıyafetle tartılmak zorunda kaldı ne yapıcam ben
Geçen hafta 54,6
Bu hafta 56,0
+1,400
Eczanede tartıldım. Kılık kıyafet, anne faktörü, hava değişimi, kabızlık, adet öncesi şişkinlik ve benim iradesizliğim dahil
3 hafta uzun bir süre ve 3 hafta o tartı sebebiyle yanlış bildirime sebep olursun. Nasıl olacak3 hafta bulunması gerek gittiği yerde olmadı bir kilo çıkarıcam tartısından ayakkabı kıyafet
Offf bilemedim işte ondan sana sordum3 hafta uzun bir süre ve 3 hafta o tartı sebebiyle yanlış bildirime sebep olursun. Nasıl olacak
Tamam alsın alsın 500 gram alsın 4 gündede 1 buçuk kilo alınır mı artık olduğu gibi yazıcam napayımKuzum şimdi üyenin mesajını okudum net cevap verebilmek için. Gördüğüm kadarıyla sadece tratı farkı değil, üye biraz salmış annesinde kendini mesajına istinaden diyorum.
Bu durumda bildirdiği kiloyu yazman gerekir diye düşünüyorum. Bu hafta takıma zarar vereceği gibi haftaya da faydası olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?