Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 91,9
Bugün :89,5
Fark : -2,4
Yüzde :2,61

moni

Çok tebrikler canım harikasın

Gunaydin kizlar.Babamin yatisini yapmislar bugun ameliyat oluyor.Hst gidiyoruz.Aksama gorusuruz

Gecen hafta : 70
Bugun : 69.8
Fark : -200
Yuzde : 0.27
Ayy canım Rabbim şifa versin inşallah
Çıkınca bize haber ver kuzum

Tebrik ederim canım bu hafta çok fazla menüde vermedin menü versen buraya daha sık gelsen belki daha fazla vereceksin fatmam

Ayyy teşekkürler canım benim

Dualarımız sizinle kuzum

Antepia27 özledim seni dostum çok öpüyorum

Ayy canım mende özledim hadi fabrika ayarlarımiza dönelim canim

Tebrikler bak az ugrassan bile veriyorsun bir de uğraştığını dusun eee 1. Benim bu durumda tebrik etmen lazım

Tebrikler canimm
Zayıflayamasamda rakubime faydanın olmuşsa ne mutlu 2.;rauntu yapalimmi

Sagol obezztom.Cok sukur ameliyattan cikti.Cok basarili guzel bir ameliyat olmus.Dualariniz icin tsk ederim

Cikti Antepiam sukurler olsun.Acik ameliyat yapmislar.Dr "cok kotu biryere saklanmis.Bizi biraz zorladi ama cok basarili bir ameliyat oldu" dedi.

harika motive ediyirsunpostlarını bana yazmışsın gibi okuyorum

hoşbulduuum

inanamıyorum bunlar nasıl düzenbaz nasıl sahtekar insanlardır ki senin kaderini bugünden biliyorlar.bu nasıl bir utanmazlıksaracım da demiş ama gaybı Allah tan başka kimse bilemez.ne hoca ne hacı ne bilmem ne! Hiç kimse ama hiç kimse bilemez!sana bununla ilgili ayetlerde bulup getiririm ama iki dakikanı alır ulaşman.aramaya inan ve kendin bul oku lütfen.çok sinirlendim şu an, elime geçiriversem bir kaşık suda boğarım o utanmazları

anladım canım

sağol bitanem

Allah yardımcısı olsun canım inşallah sağlık haberleriyle geleceksin

Tebrik ederim canım

kimi tebrik ettin

Tebrik ederim canım

Teşekkür ederim canım
Seni tebrik ettim saraam.Babam da cok sukur cok iyi canim.Hemsire arkadasim ameliyattan cikmadan once resmini bile cekip gondermis.Tel de konusturdu babamla.Beyin cerrahisi hemsiresi
olunca cok faydasi oldu.Sizden de ondan da Allah razi olsun.

Sagol divim cok tsk ederim.Ilginize duaniza eksik olmayin.
Bebek defterini niye kapattin canim.Cok da istiyordun.47 yasindayim ben bile istiyorum.Ama artik ugrasmiyorum,ilac vs gecen sene cok ugrasmistim.Yastan dolayi yumurta kalitesi kotu oldugu icin olmadi.Vazgectigin icin sonra pisman olma.Iyi dusun cnm,ilerde keşke dememen icin.Hayatimizda keşkelere cok yer verirsek mutsuz oluruz.Hakkinda hayirlisi ne ise olsun bir tanem

Seni tebrik ettim saraam.Babam da cok sukur cok iyi canim.Hemsire arkadasim ameliyattan cikmadan once resmini bile cekip gondermis.Tel de konusturdu babamla.Beyin cerrahisi hemsiresi
olunca cok faydasi oldu.Sizden de ondan da Allah razi olsun.

Gözün aydın çok sevindim canım babanın ameliyatının iyi geçmesine inşallah tez vakitte eski sağlığına kavuşur

Cok guzel yapmisin canim
Sporla diyete daha cok motive oluyorsun.Cok da mutlu ve huzurlu oluyor insan

Sporsuz olmuyor bitanem bugünden itibaren başlıyorum yine

Gözün aydın çok sevindim canım babanın ameliyatının iyi geçmesine inşallah tez vakitte eski sağlığına kavuşur

Sporsuz olmuyor bitanem bugünden itibaren başlıyorum yine
Cok cok tsk ederim butun arkadaslarima.Hepinizden Allah razi olsun canlarim.
Dogru saracim sporsuz olmuyor.Dizin gecti mi tamamen?Spor yapicam diye tekrar zorlama tatlim dikkat et kendine

yasom7272 bu hafta senle k
Okey bu sefer kazanmani dilerdim ama hiç şansın yok sıkı tutman lazım o zaman beni sollarsin sıkı tutma emi

yasom7272 bu hafta senle k

Okey bu sefer kazanmani dilerdim ama hiç şansın yok sıkı tutman lazım o zaman beni sollarsin sıkı tutma emi

Canim istersen yasemin le yarış o pek yarış sevmez ama belki kabul eder kuzum bizde rovans imizi başka hafta yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…