- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Tebrikler bak az ugrassan bile veriyorsun bir de uğraştığını dusunGeçen hafta 104 .7
Bu hafta 104.3
Fark 400 Gr
Yüzde 0.38
Ayy canım Rabbim şifa versin inşallahGunaydin kizlar.Babamin yatisini yapmislar bugun ameliyat oluyor.Hst gidiyoruz.Aksama gorusuruz
Gecen hafta : 70
Bugun : 69.8
Fark : -200
Yuzde : 0.27
Tebrik ederim canım bu hafta çok fazla menüde vermedin menü versen buraya daha sık gelsen belki daha fazla vereceksin fatmam
Allah razi olsun saracim.15 dk oldu gireli.Ayy cok zormus aglayarak ayrildik.Babam bile agladi.Ilk dafa agladigini gordum.Hic hasta olmaz,sekeri yok,tansiyonu yok,hst yle hic isi olmazdi.Simdi ameliyat onluguyle gorunce,sedyeye de yatirdilar.Cok agladim.Nolur dua edin arkadaslarAllahim yardim etsin,sag salim ciksin insallah
Tebrikler bak az ugrassan bile veriyorsun bir de uğraştığını dusuneee 1. Benim bu durumda tebrik etmen lazım
Sagol obezztom.Cok sukur ameliyattan cikti.Cok basarili guzel bir ameliyat olmus.Dualariniz icin tsk ederimooo harikasın bebeğim
yüzde hesaplamaktan nefret ediyorum ve hep yanlış hesaplıyorum
insallah pamuşum
oy oy oyy o nasıl bir bildirim.maasallah
hayırlı olsun.en güzelini yapmışsın.bende başlıycam ama ayak sürüyorum.açık havada yürümek daha cazip geliyo ama salonda iki katı kalori yakıyosun
rabbim şifa versin.okuyunca bende hüzünlendim şimdi
Cikti Antepiam sukurler olsun.Acik ameliyat yapmislar.Dr "cok kotu biryere saklanmis.Bizi biraz zorladi ama cok basarili bir ameliyat oldu" dedi.Çok tebrikler canım harikasın
Ayy canım Rabbim şifa versin inşallah
Çıkınca bize haber ver kuzum
Ayyy teşekkürler canım benim
Dualarımız sizinle kuzum
Ayy canım mende özledim hadi fabrika ayarlarımiza dönelim canim
Tebrikler canimm
Zayıflayamasamda rakubime faydanın olmuşsa ne mutlu 2.;rauntu yapalimmi
harika motive ediyirsunkızlar bu gün cuma nasıl olsa bildirimleri de yaptık kurtulduk deyip sakın yemeğe saldırmayın her canınızın istediğini yemeyin suyunuzu sporunuzu ihmal etmeyin kilo vermek bir günlük bir iş değil uzun ve meşakkatli bir süreçtir ve bu süreyi uzatmakta kısaltmakta bizim elimizdedir kendinize bu kötülüğü yapmayın
hoşbulduuumobezzto hoşgeldin canım
inanamıyorum bunlar nasıl düzenbaz nasıl sahtekar insanlardır ki senin kaderini bugünden biliyorlar.bu nasıl bir utanmazlıkİnşallah daha sık gelmeye çalışırım canım
Sanada hakkıyla ortilik yapamadım
Salı günü hacamat yaptırmıştım orda güzel şeyler söylemediler bana gözüm korktu
Olmaması olmasından hayırlı galiba
O kadar tedaviye, kürlere, dualara ,hatimlere ve herşeyin 4 4'lük olmasına rağmen rabbim vermediyse artık ısrarcı olmanın bir manası yok
Erkek bebek isteyenler topigimde başımdan geçenleri yazdım ordan bakabilirsin
Bu arada erkek bebek istemiyorum grubun enerjisi hoşuma gitti o yüzden o gruptaydim
3. Bebeğimin adını bile koymuştum
Rabbim verseydi Nesibe koyacaktım
Bioenerjistler iyi şeyler söylemedi
Çocuğun olursa çok büyük ihtimalle sakat olacak ve sen doğumdan sonra rahim kanseri olursun dediler
Mesajlarimdan arayıp erkek bebek topiginde okuyabilirsiniz
Salidan beri kafam üstümde yok
Kafaya takmıyor gibi görünsem de çok kafaya taktım
Allah aşkına niye böyle şeylere inanıyorsunuz nerden biliyorlar müneccimmi olmuşlar çok biliyorlarsa bu bilgilerini yararlı şeylerde kullansalarya daha hamile bile değilsin hamile kalırsan bebeğin sakat olacak sende rahim kanseri olacaksın falmı bakmışlarnasıl bir özgüvendir bu ve sizde nasıl inanıyorsunuz ilim çağındayız millet aya gidiyor yapmayın Allah aşkına herşey Allahın takdiridir gaybı Allahtan başkası bilmez kimin ne zaman ne olacağınıda Allahtan başkası bilmez Allah böylelerini ıslah etsin ne diyim
Gözün aydın olsun canım.Allah sevdiklerimizle sınamasın biziSagol obezztom.Cok sukur ameliyattan cikti.Cok basarili guzel bir ameliyat olmus.Dualariniz icin tsk ederim
Seni tebrik ettim saraam.Babam da cok sukur cok iyi canim.Hemsire arkadasim ameliyattan cikmadan once resmini bile cekip gondermis.Tel de konusturdu babamla.Beyin cerrahisi hemsiresianladım canım
sağol bitanem
Allah yardımcısı olsun canım inşallah sağlık haberleriyle geleceksin
Tebrik ederim canım
kimi tebrik ettin
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canım
Cok guzel yapmisin canimöğlen arası yemek yedikten sonra yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldieve gidincede pump it up workout ve göbek eritme hareketleri yapacam sporsuz olmuyor
Amiiinnn bir tanemGözün aydın olsun canım.Allah sevdiklerimizle sınamasın bizi
+ 1 kilo gösteriyo abla ama hem tuvalete gitmedim hem adetim yaklasti
Sagol divim cok tsk ederim.Ilginize duaniza eksik olmayin.Allah şifa versin inşallah Aylin abla
Güzel haberlerle gel akşama inşallah
Maşallah enerjine hayranım azmine de hayranım
Ben diyete 3. Bebek için doktorum önerdiği için başlamıştım
Bebek defterini açılmamak üzere kapattım şimdi verdiğim kiloları geri alabilirim
şaka tabiki
İnşallah geri almam
Cok tsk ederim saraycamAylin42Konya canım çok geçmiş olsun, pek takip edemedim, arada görüyorum.
@aeben geçmiş olsun cancağazım
harika motive ediyirsunpostlarını bana yazmışsın gibi okuyorum
hoşbulduuum
inanamıyorum bunlar nasıl düzenbaz nasıl sahtekar insanlardır ki senin kaderini bugünden biliyorlar.bu nasıl bir utanmazlıksaracım da demiş ama gaybı Allah tan başka kimse bilemez.ne hoca ne hacı ne bilmem ne! Hiç kimse ama hiç kimse bilemez!sana bununla ilgili ayetlerde bulup getiririm ama iki dakikanı alır ulaşman.aramaya inan ve kendin bul oku lütfen.çok sinirlendim şu an, elime geçiriversem bir kaşık suda boğarım o utanmazları
Seni tebrik ettim saraam.Babam da cok sukur cok iyi canim.Hemsire arkadasim ameliyattan cikmadan once resmini bile cekip gondermis.Tel de konusturdu babamla.Beyin cerrahisi hemsiresi
olunca cok faydasi oldu.Sizden de ondan da Allah razi olsun.
Cok guzel yapmisin canim
Sporla diyete daha cok motive oluyorsun.Cok da mutlu ve huzurlu oluyor insan
Gözün aydın canımSeni tebrik ettim saraam.Babam da cok sukur cok iyi canim.Hemsire arkadasim ameliyattan cikmadan once resmini bile cekip gondermis.Tel de konusturdu babamla.Beyin cerrahisi hemsiresi
olunca cok faydasi oldu.Sizden de ondan da Allah razi olsun.
Cok cok tsk ederim butun arkadaslarima.Hepinizden Allah razi olsun canlarim.Gözün aydın çok sevindim canım babanın ameliyatının iyi geçmesine inşallah tez vakitte eski sağlığına kavuşur
Sporsuz olmuyor bitanem bugünden itibaren başlıyorum yine
Tsk ederim canim kaptanim.Bu hafta yuzdeler nasil?Kacinci oluruz acabaGözün aydın canım
Okey bu sefer kazanmani dilerdim ama hiç şansın yokÇok tebrikler canım harikasın
Ayy canım Rabbim şifa versin inşallah
Çıkınca bize haber ver kuzum
Ayyy teşekkürler canım benim
Dualarımız sizinle kuzum
Ayy canım mende özledim hadi fabrika ayarlarımiza dönelim canim
Tebrikler canimm
Zayıflayamasamda rakubime faydanın olmuşsa ne mutlu 2.;rauntu yapalimmi
yasom7272 bu hafta senle k
Okey bu sefer kazanmani dilerdim ama hiç şansın yoksıkı tutman lazım o zaman beni sollarsin sıkı tutma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?