Canim istersen yasemin le yarış o pek yarış sevmez ama belki kabul eder kuzum bizde rovans imizi başka hafta yapariz
Sagol yaseminim.Cok sukur hayirlisiyla cikti.Simdi evdeyim,goturulecek seyler var.Onlari almaya geldim.Agrisi falan var mi bilmiyorum.Saglikci olarak bir onerin tavsiyen var mi cnm.Basagrisi olursa nescafe icsin dediler.Anestezi aldigi icin sanirim degil mi?Sezeryan olan arkadaslarimdan duymustum.slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
Aylin42Konya bacım çok geçmiş olsun ameliyat olmuş baban çok sevindim hayırlısıyla
Geçmiş olsun aylinim , iyi geçmiş ameliyat çok sevindimSagol yaseminim.Cok sukur hayirlisiyla cikti.Simdi evdeyim,goturulecek seyler var.Onlari almaya geldim.Agrisi falan var mi bilmiyorum.Saglikci olarak bir onerin tavsiyen var mi cnm.Basagrisi olursa nescafe icsin dediler.Anestezi aldigi icin sanirim degil mi?Sezeryan olan arkadaslarimdan duymustum.
Kilo veren , vermeye gayret eden herkesi tebrik ederim***10. Takım 591. ETAP ***
Moni(95,9/95,9/0/%0)Sabit.
zhre_ (94,6/94,5/0,1/%0,11 )
Ssy8491(85,0/84,5/0,5/%0,59)
evinizinmimari(74,6/73,8/0,8/%1,1)
Sara_28(91,9/89,5/2,4/%2,61)
ya habibi(95,3/95,3/0/ %0)Sabit.
Gamze21(61,0/61,7/-0,7/%-1,15)
Aylin42konya(70,0/69,8/0,2/%0,29)
Antepia27 (104,7/104,3/0,4/%0,38)
Sarayca (64,7/64,3/0,4/%0,62)
Vorones(60,6/59,8/0,8/%1,32)
Yasom7272(68,5/68,5/0/%0)Sabit.
Pamukprncess(64,7/63,8/0,9/%1,39)
Divinity(65,9 /65,3/0,6/%0,91)Mezun olmak istiyor.
ozlemkartal(99,6/99,3/0,3/%0,30)Yeni üye. Baş. Tar:13 temmuz 2018. Baş.kilo:101,7 Hedef:73
10. Takım Ortalaması : % 0,565
aylincim tekrar geçmiş olsun spinal anestezi olduğu için yani belden uyuşturulduğu için günkük en az 3lt su ve 3 kupa kahve içmesi gerekiyor yani kafeinli içeçekler aynen dediğin gbi başğarısı olmamsı için.Sagol yaseminim.Cok sukur hayirlisiyla cikti.Simdi evdeyim,goturulecek seyler var.Onlari almaya geldim.Agrisi falan var mi bilmiyorum.Saglikci olarak bir onerin tavsiyen var mi cnm.Basagrisi olursa nescafe icsin dediler.Anestezi aldigi icin sanirim degil mi?Sezeryan olan arkadaslarimdan duymustum.
aynen tatlişim işte bu
canım çok geçmiş olsun,çıkmış baban inşallah tez zamanda iyileşir rahatlar,benim babam da hastaneye gitmekten nefret ederdi son iki yılda öyle çok gitmek zorunda kaldı ki rabbim şifa versin tüm ihtiyacı olanlara inşallahAllah razi olsun saracim.15 dk oldu gireli.Ayy cok zormus aglayarak ayrildik.Babam bile agladi.Ilk dafa agladigini gordum.Hic hasta olmaz,sekeri yok,tansiyonu yok,hst yle hic isi olmazdi.Simdi ameliyat onluguyle gorunce,sedyeye de yatirdilar.Cok agladim.Nolur dua edin arkadaslarAllahim yardim etsin,sag salim ciksin insallah
şişmanlamamızın psikolojik sebepleri benzer aslında hepimiz benziyoruz bu konularda onun için birbirirmizi anlıyoruzBi an beni anlatıyorsun sandim
arkadaşlar bugün bayağı üzüldüm kilo veremediğim için kaçamak yapıp veremeseydim hatalıyım veremedim diyecektim ama kaçamakta yapmadım ama gördüğünüz üzre dün 68 200ken bugün 68 500 geldim ve takımıma faydam olmadı takım arkadşlarımdan vemoni kaptanımdan özürdilerim ama elimden geleni yaptığıma inanıyorum.
canım çok geçmiş olsun,çıkmış baban inşallah tez zamanda iyileşir rahatlar,benim babam da hastaneye gitmekten nefret ederdi son iki yılda öyle çok gitmek zorunda kaldı ki rabbim şifa versin tüm ihtiyacı olanlara inşallah
şişmanlamamızın psikolojik sebepleri benzer aslında hepimiz benziyoruz bu konularda onun için birbirirmizi anlıyoruz
saracım kimse inanmaz kesin kaçamak yapıyordur yazmıyordur o yüzden kilo veremedi diyede düşünebilir ama herşeye yemin ederim hiç kaçamak yapmıyom yediğimin dışında bişey yemiyorum ama bu hafta bağırsak sorunlarım biraz sıkıntı oldu galiba neyse hayırlısı olsun.Canım sen elinden geleni yapıyorsun herkesten daha dikkat ediyorsun haşimato yüzünden böyle olduğunuda biliyorsun bu yüzden kendini üzme bitanem
özlemcim daha ne değişiklik yapıyom kahvaltımı değiştiriyom sürekli sebze etimi dengeli yiyorum ekmeği kestimki ekmek benim vazgeçilmezim bir kaşık pilav bile yemiyorum ama bu hafta hem kabızlık yaşadım hemde haşimato benim metobolzimamı yavaşlatıyor
saracım kimse inanmaz kesin kaçamak yapıyordur yazmıyordur o yüzden kilo veremedi diyede düşünebilir ama herşeye yemin ederim hiç kaçamak yapmıyom yediğimin dışında bişey yemiyorum ama bu hafta bağırsak sorunlarım biraz sıkıntı oldu galiba neyse hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?