Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Bir dilim telli peynir
7 tane zeytin
Bir fincan şekersiz limonlu çay

Öğle
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir kase keten tohumlu yoğurt
3 dal yeşil soğan
Üç tane acı turşu biberi

Ara
Hindistan cevizli kakaolu chia tohumlu süt

Akşam
Bir tabak kabak çorbası
Bir kase salata
İki parça haşlanmış hindi kapama

Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş

Pump ıt up workout yapacaktımki dizim ağrıdı zorlamamak için bıraktım

aeben yasom7272 Antepia27

Metabolizma çalıştırıcı kabak çorbası

Malzemeler
Yarım kğ kabak
İki tane kırmızı biber
Kuru soğan
İki diş sarımsak
Bir tatlı kaşığı salça
Bir çay kaşığı karabiber
Bir çay kaşığı zerdeçal
Bir tutam dereotu ve maydanoz
Tuz
Zeytinyağı

Yapılışı
Kuru soğanı kırmızı biberi ve rendelenmiş sarımsağı bir yemek kaşığı zeytinyağı ile soteleyip salçasını ekliyoruz iki üç dakika hepsini kavurduktan sonra tuzunu karabiberini zerdeçalını ekleyip karıştırıyoruz sonra kabakları rendeleyin suyunu sıkıp sosumuzla buluşturuyoruz karıştırıp kaynamış suyunu ekliyoruz kaynadıktan sonra kısık ateşte 20 dakika pişiriyoruz ocaktan almadan ince ince kıydığımız dereotunu ve maydanozu ekleyip iki üç dakika daha pişirip ocaktan alıp sıcak sıcak servis ediyoruz

Canim istersen yasemin le yarış o pek yarış sevmez ama belki kabul eder kuzum bizde rovans imizi başka hafta yapariz
Farketmez canım kaçış mi yoksa zaten bugun nazara geldim instegam kilo postumdan sonra yedim durdum noldu bana içimden canavar ciktı menü yazıp kacacagim yarınki menüye kadar yokum

iyi tatiller fulyacım moral kazan gel haydi

İui tatiller fulyam . Kafanı dinle biraz iyi gelecek inşallah
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım
İyi tatiller dilerim canım

İyi tatiller canım, rabbim gönlüne ferahlık versin.

iyi tatiller fulya moral motivasyon depola gelince sıkı başla,yarış filan bişeyler yapalım verelim şu kiloları yaza kadar
amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu kadar yoğunluğun yorgunluğun üzerine moral bozukluğu hiç iyi olmadı inanın nasıl gerildiysem mideme vurdu. kaç gündür midem kasılıyor.
neyse güzelce dinlenirim inşallah. bol bol gezicem. hem spor olur. yediklerime de mümkün olduğunca dikkat edeceğim.

Tebrik ederim canım
saol canım. çok verdim sayılmaz. gerçi geçen gün 82.2 yi gördüm ama 3 gündür ne yediğimi bilmiyorum. hem moral bozukluğundan hem de yoğunluktan. hep kuru yedim. wc de yoktu bugün. yani aslında 82 lerdeyim ama kaçtayım bilmiyorum.

ay birde yemin ediyor

Yahu bacım haşimoto olmasan bile bazan kilonun durması, artı çıkmak bile normalken neyin açıklamasını yapıyorsunki

fulyacım canını sıkan neyse geçsin gitsin inşallah

afiyet olsun saracım cok iyi menün bu kabak çorbası benim yaptığım vivdan çorbasına benziyor onun içine bir miktar bulgur koyuyorsun güzel oluyor.

günahları döküp kaçma zamanı
Sabah üç dilim ekmek omlet, zeytin 5. Peynir k.b kutusu. 1 TK bal ve yağ
Öğlen yarım ekmek tantuni
Akşam 3 kaşık pilav yeşil fasulye kase
Ara bir avuç çerez. 1 Ülker çikolatalı gofret
Spor 30 dk pump it up su 2.5 lt

Yani bu menünün elle tutulur yanı yok ama sen şimdi ben emziriyorum böylede kilo veriyorum dersin o yüzden yorum yok canım

menüm
sabah 7.30
1 yumurta 1,5 yemek kaşığı lor maydonoz ve kırmızı biberli salata 4 tane zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen 12.30
3 kaşık şehriye çorbası salata etlibezelyeli patateli yemek vardı 4 5 parça etini yedim sadece
akşam 17 50
pazı kavurması yoğurt
2.5 lt su spor yapmadım.

Farketmez canım kaçış mi yoksa zaten bugun nazara geldim instegam kilo postumdan sonra yedim durdum noldu bana içimden canavar ciktı menü yazıp kacacagim yarınki menüye kadar yokum
Pamuş mesajını okuyunca hemen baktım fotona.kesinlikle fevkaladenin fevki olmuşsun canımbana kalsa mezun olabilirsin ama yinede git diyemem sana lavinia.pardon pamuş

Iyi aksamlar kizlar, gecmisi okumadan once menumu paylasayim.
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
Peynir eritmesiyle
1 bardak kave

Ara
1 bardak kahve

Oglen:
1 bardak yesil cay
Salatalikli beyaz lahana salatasi bol limonlu

Ara
1 bardak kahve

Aksam
Mantar sote
3 kaşik patates puresi (yagsiz, salcali)
1 tavuk but
1 kase tavuk corbasi

Ara
1 kucuk muz
Yarim elma
1 yesil cay

Spor: 3390 adim, 1 saat zumba, birazdanda evde hareketler yapicam yarim saat

Su
2 lt

aeben
gezegenfeza
moni

Menüler nerde kızlar iyice boşladınız burayı takımların içinde en kalabalık liste bizim takımda ama menü yazan iki üç kişiyiz bu haftada birinci olamadık neyin rehaveti bu  kendinize gelin artık kendiniz için sağlığınız için takım bilinci için takım ruhu için bişeyler yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…