saol canımKim inanmazsa inanmasın ben inanıyorum çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz bende hiç kaçamak yapmıyorum ne yediysem yazıyorum buraya sen içini ferah tut tatlım stres yapma biliyosun bize stres yaramıyor
Farketmez canım kaçış mi yoksaCanim istersen yasemin le yarış o pek yarış sevmez ama belki kabul eder kuzum bizde rovans imizi başka hafta yapariz
iyi tatiller fulyacım moral kazan gel haydi
İui tatiller fulyam . Kafanı dinle biraz iyi gelecek inşallah
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım
İyi tatiller dilerim canım
İyi tatiller canım, rabbim gönlüne ferahlık versin.
aminiyi tatiller fulya moral motivasyon depola gelince sıkı başla,yarış filan bişeyler yapalım verelim şu kiloları yaza kadar
saol canım. çok verdim sayılmaz. gerçi geçen gün 82.2 yi gördüm ama 3 gündür ne yediğimi bilmiyorum. hem moral bozukluğundan hem de yoğunluktan. hep kuru yedim. wc de yoktu bugün. yani aslında 82 lerdeyim ama kaçtayım bilmiyorum.Tebrik ederim canım
saracım kimse inanmaz kesin kaçamak yapıyordur yazmıyordur o yüzden kilo veremedi diyede düşünebilir ama herşeye yemin ederim hiç kaçamak yapmıyom yediğimin dışında bişey yemiyorum ama bu hafta bağırsak sorunlarım biraz sıkıntı oldu galiba neyse hayırlısı olsun.
fulyacım canını sıkan neyse geçsin gitsin inşallahsaol canım. çok verdim sayılmaz. gerçi geçen gün 82.2 yi gördüm ama 3 gündür ne yediğimi bilmiyorum. hem moral bozukluğundan hem de yoğunluktan. hep kuru yedim. wc de yoktu bugün. yani aslında 82 lerdeyim ama kaçtayım bilmiyorum.
ay birde yemin ediyor
Yahu bacım haşimoto olmasan bile bazan kilonun durması, artı çıkmak bile normalken neyin açıklamasını yapıyorsunki
nebileyim bacım menüleri yazıyoz okuyan diecekki kaçamak yapmıyor ama kilode vermiyoray birde yemin ediyor
Yahu bacım haşimoto olmasan bile bazan kilonun durması, artı çıkmak bile normalken neyin açıklamasını yapıyorsunki
afiyet olsun saracım cok iyi menün bu kabak çorbası benim yaptığım vivdan çorbasına benziyor onun içine bir miktar bulgur koyuyorsun güzel oluyor.Menümü yazayım
Sabah
Bir dilim telli peynir
7 tane zeytin
Bir fincan şekersiz limonlu çay
Öğle
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir kase keten tohumlu yoğurt
3 dal yeşil soğan
Üç tane acı turşu biberi
Ara
Hindistan cevizli kakaolu chia tohumlu süt
Akşam
Bir tabak kabak çorbası
Bir kase salata
İki parça haşlanmış hindi kapama
Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş
Pump ıt up workout yapacaktımki dizim ağrıdı zorlamamak için bıraktım
aeben yasom7272 Antepia27
afiyet olsun saracım cok iyi menün bu kabak çorbası benim yaptığım vivdan çorbasına benziyor onun içine bir miktar bulgur koyuyorsun güzel oluyor.
günahları döküp kaçma zamanı
Sabah üç dilim ekmek omlet, zeytin 5. Peynir k.b kutusu. 1 TK bal ve yağ
Öğlen yarım ekmek tantuni
Akşam 3 kaşık pilav yeşil fasulye kase
Ara bir avuç çerez. 1 Ülker çikolatalı gofret
Spor 30 dk pump it up su 2.5 lt
Pamuş mesajını okuyunca hemen baktım fotona.kesinlikle fevkaladenin fevki olmuşsun canımFarketmez canım kaçış mi yoksazaten bugun nazara geldim instegam kilo postumdan sonra yedim durdum noldu bana içimden canavar ciktı menü yazıp kacacagim yarınki menüye kadar yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?