Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay üstteki postu silsem mi ne yapsam bilemedim şimdi.yine mi yarım ekmektamam anlaşıldı sen mezuniyet istemiyosun.bana uyar valla, bende zaten gitmeni istemiyorum

Afiyet olsun menün çok güzel canım herzamanki gibi

saol canım inşallah. işle ilgili. hem kızgınım hem üzgünüm hem kırgınım. özetle biri adilik yapmış bana.
seni çok iyi anlıyorum fulyacım insanın tüm neşesini hayat enerjisini alıp götürüyor bazı tipler neyse git güzelce tatil yap insanlaıda fazla kafaya takma

Eveet bir günah menusü daha geliyo ama benimki masum ve az zararlı ( o nasıl biseyse)

Sabah 8.30
Yarım domates, yarım salatalık, bir dilim tb ekmek, peynir (diyetisyende az çıkayım diye hepsinden az yedim)

Ara: 10 tane üzüm

Öğle 14.00
Yedi kaşık etli kuru fasulye+3 kasık bulgur pilavı+ salata

Ara: üç tanecik biskrem+bir avuçcuk çekirdek

Akşam: pırasa+yoğurt+ bir dilim tb ekmeği

Su:2.5 litre
Spor: 45 dk yürüdüm

Kizlar yarin aksam gune gidecegim, tavsiyeniz nedir, nasil dengelerim. Hamur isi yemem zaten, tatlida sutlu olursa yiyebilirmiyim. Gun icinde nasil yapayim. Kafamda deli sorular
Benimde hafta içi iki tane kahvaltı programım olacak.onlar için diyetisyene sormustum bugün, nasıl yapayım neyle besleneyim, diye.şöyle dedi;sabah gitmeden önce üç badem ve bir bardak bitki çayını iç evde.zaten kahvaltı dediğin 8 de başlamıyor.10-11 gibi oturunca 12-13 e kadar masadan kalkmıyosun.doğal olarak sabah-ara ve öğlen öğünün birleşmiş olacağı için normal kahvaltıdan yediklerinin yanında kızartma varsa tadına bak.ekmek yerine muadili atıyorum yarım simit yiyebilirsin.hatta öğlen öğününü de yiyeceğin için bir simit hakkın var dedi.yanında bol yeşillik veya salata varsa alabilirsin.bunlar seni ikindiye kadar zaten tutar.ikindide de ayran ve akşam zeytinyağlıyla bitir günü dedi.tabii sporu da unutmamak lazım

çok iyi ya o küçük yazdıklarını gözüm görmedi gözlüğüm nerdeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa biskrem yemişşşş

Sabah olaydi daha iyi olurdu, gun aksam. Ozaman bende aksam yemegi ile birlestireyim, salatalardan felan alirim. Ertesi gun pazar sabahi zumba dersim var zaten oyle dengelerim diye dusundum ama

İstediğin kadar küçük yaz aldığın kaloriyi küçültemiyorsun böyle yaparak ayrıca 10 tane üzüm çok fazla şeker oranı çok yüksek ki kiloyu şeker yapıyor sende biliyorsun kuru fasulyeyle beraber pilav yememeliydin salata ve yoğurt yeterdi

Kizlar yarin aksam gune gidecegim, tavsiyeniz nedir, nasil dengelerim. Hamur isi yemem zaten, tatlida sutlu olursa yiyebilirmiyim. Gun icinde nasil yapayim. Kafamda deli sorular
zehracım normal kahvaltı öğlen sadece yogurt yada salata akşamda mümkün olduğunca salata olan şeylerden ye kendini sıkma illa yiyebileceğin şeyler olur tatdımlık al.

Canım menünde patates püresi var hernekadar yağsız olsada içi deki nişadyadan dolayı kalorisi çok yüksektir tavuk çorbasında un yoksa ve az yağlıysa olabilir ama gece muz ve elma fazla olmuş

Canım benim menüde üzüm 15-20 adet arası.bir de fasulyenin yanına pilavı bugün diyetisyen verdi.yoksa zaten yemezdim

Tek suçum biskrem yemek

Edit büdüt: hatta ve hatta aksam yemeğimde dahi üç kaşık bulgur pilavı var.tabii bir dilim ekmek muadili

Canım benim menüde üzüm 15-20 adet arası.bir de fasulyenin yanına pilavı bugün diyetisyen verdi.yoksa zaten yemezdim

Tek suçum biskrem yemek
obezim diyetisyene gidiyorsun bişey demek doğru olmaz ama o üzümü muhtemelen kansılığından dolayı verdi istersen süt iç küçük miktar şekerini dengelesin.

megofonum nerdeeeeee
yaaa valla küserim bak

obezim diyetisyene gidiyorsun bişey demek doğru olmaz ama o üzümü muhtemelen kansılığından dolayı verdi istersen süt iç küçük miktar şekerini dengelesin.
sütü ağzıma süremem kendisine de söyledim.onun yerine ayran içiyorum.bir dahakine öyle yaparım

Haa bir de bende ufak da olsa bir insülin direnci var ve glifor kullanıyorum.bunu da biliyor diyetisyen.yaa şimdi aklım karıstı gerçekten.o zaman benim listede üzümün ne işi var? Kafamda deli sorular

Canım menünde patates püresi var hernekadar yağsız olsada içi deki nişadyadan dolayı kalorisi çok yüksektir tavuk çorbasında un yoksa ve az yağlıysa olabilir ama gece muz ve elma fazla olmuş
Yok corbamda un kullanmiyorum, cok nadir kullanirim. Diyetisyenim bana 125 gr civari patates/makarna/pilav/bulgur cesidi yiyebilirsin demisti , bu bana gore cok tabi, patatesi yemesem daha iyidi aslinda. Meyvede secim yapamadim muzla yarim elma yedim spor sonrasi tatli istahimi kessin diye aslinda

zehracım normal kahvaltı öğlen sadece yogurt yada salata akşamda mümkün olduğunca salata olan şeylerden ye kendini sıkma illa yiyebileceğin şeyler olur tatdımlık al.
Tmm sıkinti yapmamin sebebi aslinda boyle gunlerde kactimi tartiya yansigor verdigim zaten gram gram , emeklerime yazik oluyor o yuzden artik eskisi gibi onceden planlamam lazim yiyecegimi felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…