Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

isülin drencini düşürmen için glisemik indeksi düşük beslenmen gerekiyor çok ilginç kurufasülyenin yanında pilavda vermiş normal şartlarda ikisininde glisemik indeksi yüksek neyse vardır bildiği okadar okumuş insanlar bize ... yemek düşer.nane yemek

Allah'tan başka gelecegi kimse bilemez bitanem. Zaten akışına bırak, Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Ay evet ya cok bosladik. Kendimize gelelim artik.

Dosyayı yüklemeye çalışıyorum hata veriyor.sabah tekrar deniycem

Evet, biraz tuhaf ama bencede vardır bir bildiği herhalde

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 591. ETAP
(5-12 Ekim)

TAKIM DERECELERI

1......%0.616....... 5. Takım
2.......%0.565........... 10. Takim
3...........%0.470.......2. Takim

BIREYSEL DERECELER

1.........%2.61....... @sara_28 (10. Takim)

2........%1.86...... @meryozcan (3. Takim)

3........%1.60....... @gulum7 (8. Takim)

Etap sonuncusu Saksi_Degilim_Ben ...%-2.56......

Amiinn Ozlemcim amin canim.Rabbim butun hastalara sifa versin,dermansiz dert vermesin canim.Ilgilenip de bana da zaman ayirip iki satir benim icin guzel temennilerde bulundugun icin cok tsk ederim.Iyi ki varsiniz arkadaslar.Grubumuz super bi grup aman masallah diyeyim de nazar degmesin.Saygili,sevgili,olculu,seviyeli ve birbirimizi cok seven bir grubuz

Saraaanm ikinci tebrigi haketmişsin canim.Bireyselde 1. Olmusun.Supersin canim arkadasim devamini diliyorum ki gelecegine eminim tatlim

Uyumadan hemen menumu yazayim

Sabah : yari sutlu bir fincan nescafe ictim ve hst ye kosturduk
Oglen : hst de taze fasulye pilav ve cacij vardi ama pilav yemedinlm
Aksam : Bir kepce corba salata

Su 2 lt
Spor : az once yaptim 45 dk leslie + 300 ip atlama + 15605 adim

günaydın hanımlar, Hayırlı cumalar

kusura bakmayın çok yoğunum . kilo bildirmeyi bile unutacaktım neredeyse

heçen hafta 64.7 kg
bu hafta 64.3 kg
fark 0,4 kg
% 0,62

moni
hee He benim fark im senin kilo farkını dövdü bu hafta . Hani sozlesmistik ya. Hatırla Tim dedim.mm

seni çok iyi anlıyorum fulyacım insanın tüm neşesini hayat enerjisini alıp götürüyor bazı tipler neyse git güzelce tatil yap insanlaıda fazla kafaya takma
daha yarattığı sorun geçmedi canım. o canımı sıkıyor. hala aklımda o yüzden. bakalım hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…