isülin drencini düşürmen için glisemik indeksi düşük beslenmen gerekiyor çok ilginç kurufasülyenin yanında pilavda vermiş normal şartlarda ikisininde glisemik indeksi yüksek neyse vardır bildiği okadar okumuş insanlar bize ... yemek düşer.yaaa valla küserim bak
sütü ağzıma süremem kendisine de söyledim.onun yerine ayran içiyorum.bir dahakine öyle yaparım
Haa bir de bende ufak da olsa bir insülin direnci var ve glifor kullanıyorum.bunu da biliyor diyetisyen.yaa şimdi aklım karıstı gerçekten.o zaman benim listede üzümün ne işi var? Kafamda deli sorular
Allah'tan başka gelecegi kimse bilemez bitanem. Zaten akışına bırak, Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.İnşallah daha sık gelmeye çalışırım canım
Sanada hakkıyla ortilik yapamadım
Salı günü hacamat yaptırmıştım orda güzel şeyler söylemediler bana gözüm korktu
Olmaması olmasından hayırlı galiba
O kadar tedaviye, kürlere, dualara ,hatimlere ve herşeyin 4 4'lük olmasına rağmen rabbim vermediyse artık ısrarcı olmanın bir manası yok
Erkek bebek isteyenler topigimde başımdan geçenleri yazdım ordan bakabilirsin
Bu arada erkek bebek istemiyorum grubun enerjisi hoşuma gitti o yüzden o gruptaydim
3. Bebeğimin adını bile koymuştum
Rabbim verseydi Nesibe koyacaktım
Bioenerjistler iyi şeyler söylemedi
Çocuğun olursa çok büyük ihtimalle sakat olacak ve sen doğumdan sonra rahim kanseri olursun dediler
Mesajlarimdan arayıp erkek bebek topiginde okuyabilirsiniz
Salidan beri kafam üstümde yok
Kafaya takmıyor gibi görünsem de çok kafaya taktım
Ay evet ya cok bosladik. Kendimize gelelim artik.Çok tebrikler canım harikasın
Ayy canım Rabbim şifa versin inşallah
Çıkınca bize haber ver kuzum
Ayyy teşekkürler canım benim
Dualarımız sizinle kuzum
Ayy canım mende özledim hadi fabrika ayarlarımiza dönelim canim
Tebrikler canimm
Zayıflayamasamda rakubime faydanın olmuşsa ne mutlu 2.;rauntu yapalimmi
Dosyayı yüklemeye çalışıyorum hata veriyor.sabah tekrar deniycemisülin drencini düşürmen için glisemik indeksi düşük beslenmen gerekiyor çok ilginç kurufasülyenin yanında pilavda vermiş normal şartlarda ikisininde glisemik indeksi yüksek neyse vardır bildiği okadar okumuş insanlar bize ... yemek düşer.nane yemek
Allah aşkına niye böyle şeylere inanıyorsunuz nerden biliyorlar müneccimmi olmuşlar çok biliyorlarsa bu bilgilerini yararlı şeylerde kullansalarya daha hamile bile değilsin hamile kalırsan bebeğin sakat olacak sende rahim kanseri olacaksın falmı bakmışlarnasıl bir özgüvendir bu ve sizde nasıl inanıyorsunuz ilim çağındayız millet aya gidiyor yapmayın Allah aşkına herşey Allahın takdiridir gaybı Allahtan başkası bilmez kimin ne zaman ne olacağınıda Allahtan başkası bilmez Allah böylelerini ıslah etsin ne diyim
Çok şükür canım sevindimSagol obezztom.Cok sukur ameliyattan cikti.Cok basarili guzel bir ameliyat olmus.Dualariniz icin tsk ederim
ne bileyim bir mahçup hisettimIlahiyasom7272 neden inanmayalım yahu hepimizin metabolizması ve diğer troit insulin direnci d vit eksikliği pko hasimato vb. Durumları farklı. Sen ve sara elinizden geleni yapıyorsunuz. Daha ne olsun.
Hiç öyle hissetmene bileyim bir mahçup hisettim
Amiinn Ozlemcim amin canim.Rabbim butun hastalara sifa versin,dermansiz dert vermesin canim.Ilgilenip de bana da zaman ayirip iki satir benim icin guzel temennilerde bulundugun icin cok tsk ederim.Iyi ki varsiniz arkadaslar.Grubumuz super bi grup aman masallah diyeyim de nazar degmesin.Saygili,sevgili,olculu,seviyeli ve birbirimizi cok seven bir grubuz
canım çok geçmiş olsun,çıkmış baban inşallah tez zamanda iyileşir rahatlar,benim babam da hastaneye gitmekten nefret ederdi son iki yılda öyle çok gitmek zorunda kaldı ki rabbim şifa versin tüm ihtiyacı olanlara inşallah
şişmanlamamızın psikolojik sebepleri benzer aslında hepimiz benziyoruz bu konularda onun için birbirirmizi anlıyoruz
Saraaanm ikinci tebrigi haketmişsin canim.Bireyselde 1. Olmusun.Supersin canim arkadasim devamini diliyorum ki gelecegine eminim tatlimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 591. ETAP
(5-12 Ekim)
TAKIM DERECELERI
1......%0.616....... 5. Takım
2.......%0.565........... 10. Takim
3...........%0.470.......2. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%2.61....... @sara_28 (10. Takim)
2........%1.86...... @meryozcan (3. Takim)
3........%1.60....... @gulum7 (8. Takim)
Etap sonuncusuSaksi_Degilim_Ben ...%-2.56......
hee He benim fark im senin kilo farkını dövdü bu hafta . Hani sozlesmistik ya. Hatırla Tim dedim.mmgünaydın hanımlar, Hayırlı cumalar
kusura bakmayın çok yoğunum . kilo bildirmeyi bile unutacaktım neredeyse
heçen hafta 64.7 kg
bu hafta 64.3 kg
fark 0,4 kg
% 0,62
moni
daha yarattığı sorun geçmedi canım. o canımı sıkıyor. hala aklımda o yüzden. bakalım hayırlısı olsun.seni çok iyi anlıyorum fulyacım insanın tüm neşesini hayat enerjisini alıp götürüyor bazı tipler neyse git güzelce tatil yap insanlaıda fazla kafaya takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?