Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bir maşallah da benden gelsin

Yani bu menünün elle tutulur yanı yok ama sen şimdi ben emziriyorum böylede kilo veriyorum dersin o yüzden yorum yok canım
Bu sefer ki menümün hatalı olduğunu baştan yazdım okuduysan taktiniz benim emzirmeme galiba anlamadım niye öyle oldu

Ay üstteki postu silsem mi ne yapsam bilemedim şimdi.yine mi yarım ekmektamam anlaşıldı sen mezuniyet istemiyosun.bana uyar valla, bende zaten gitmeni istemiyorum
sorma içimden canavar çıktı o yüzden kaçtım neyse 2 ayda 1 kaçamak fazla sayılmaz

Bu sefer ki menümün hatalı olduğunu baştan yazdım okuduysan taktiniz benim emzirmeme galiba anlamadım niye öyle oldu

Tatlım senin emzirmene takmadım ben ne alakası var menüne yorum yapılmasını istemiyorsan yapmam sadece menüne yapılan her yoruma sen ben emziriyorum böyle yiyip kilo veriyorum dediğin için öyle yazdım yani

Saraycam teşekkür ederim canım ayyyy çok mutlu oldum bu beni dahada motive etti inşallah bu hafta takım olarakta birinci oluruz

pamukçum taktınız demen yanlış oldu neden takalım güzelim biz yorum yaptığımızda sen ben emziriyorum böylede kilo veriyorum dedin yani sizene demeye getirdin canım yoksa ne haddimize takmak sonuçta kimse burda arkadaşının kötü olmasını istemez emin ol. burda art niyet hasetlik veya kıskançlık yok samimi duygularla yazıyoruz.

Bu nasıl düşünce böyle aşk olsun canım
Senin samimiyet ve içtenliğin o kadar belli ki
Asla yalan souledigini düşünmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…