Bir maşallah da benden gelsinAmiinn Ozlemcim amin canim.Rabbim butun hastalara sifa versin,dermansiz dert vermesin canim.Ilgilenip de bana da zaman ayirip iki satir benim icin guzel temennilerde bulundugun icin cok tsk ederim.Iyi ki varsiniz arkadaslar.Grubumuz super bi grup aman masallah diyeyim de nazar degmesin.Saygili,sevgili,olculu,seviyeli ve birbirimizi cok seven bir grubuz
Bu sefer ki menümün hatalı olduğunu baştan yazdım okuduysan taktiniz benim emzirmeme galiba anlamadım niye öyle olduYani bu menünün elle tutulur yanı yok ama sen şimdi ben emziriyorum böylede kilo veriyorum dersin o yüzden yorum yok canım
Teşekkürler birtanemmm tam hedefe ulaşayım daha da iyi hissedeceğimPamuş mesajını okuyunca hemen baktım fotona.kesinlikle fevkaladenin fevki olmuşsun canımbana kalsa mezun olabilirsin ama yinede git diyemem sana lavinia.pardon pamuş
Ay üstteki postu silsem mi ne yapsam bilemedim şimdi.yine mi yarım ekmektamam anlaşıldı sen mezuniyet istemiyosun.bana uyar valla, bende zaten gitmeni istemiyorum
Bu sefer ki menümün hatalı olduğunu baştan yazdım okuduysan taktiniz benim emzirmeme galiba anlamadım niye öyle oldu
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 591. ETAP
(5-12 Ekim)
TAKIM DERECELERI
1......%0.616....... 5. Takım
2.......%0.565........... 10. Takim
3...........%0.470.......2. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%2.61....... @sara_28 (10. Takim)
2........%1.86...... @meryozcan (3. Takim)
3........%1.60....... @gulum7 (8. Takim)
Etap sonuncusu @Saksi_Degilim_Ben ...%-2.56......
pamukçum taktınız demen yanlış oldu neden takalım güzelim biz yorum yaptığımızda sen ben emziriyorum böylede kilo veriyorum dedin yani sizene demeye getirdin canım yoksa ne haddimize takmak sonuçta kimse burda arkadaşının kötü olmasını istemez emin ol. burda art niyet hasetlik veya kıskançlık yok samimi duygularla yazıyoruz.Bu sefer ki menümün hatalı olduğunu baştan yazdım okuduysan taktiniz benim emzirmeme galiba anlamadım niye öyle oldu
ben kahvaltıya devet ettirdim kendimi kahvaltıya gidiyom
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar....
saracım kimse inanmaz kesin kaçamak yapıyordur yazmıyordur o yüzden kilo veremedi diyede düşünebilir ama herşeye yemin ederim hiç kaçamak yapmıyom yediğimin dışında bişey yemiyorum ama bu hafta bağırsak sorunlarım biraz sıkıntı oldu galiba neyse hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?