Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Takımımıda tebrik ederim 2. Olmuş

Dünde dediğim gibi yüzdeler çok düşük geliyor takımların genelinde 1. Olmak zor değil

Ama görüyorumki menülerinizde bol bol kaçamaklar mevcud hafta sonu kaçırılması cumanın kötü geçmesi demektir .

Ben ve menü yorumlayan arkadaşlarınız sizleri ve takımı düşündükleri için menü yorumu yapıyorlar . Kimse mecbur değil yani menü yorumu istemiyorsanız söylemeniz kafi

moni kaptanım biliyorum oğluşun burda ve gelemiyorsun . Bende her vakit gelip menü yorumluyamıyorum malesef kusuruma bakmayın

zehracım alamancı gelinim benim

Akşamın çok dazla olmuş ve geceki aran . pattis ve muzun glisemik endeksleri yüksek . İçinde bulundukları öğünü yağa çevirirler . Akşamın zaten gayat doyurucuymuş pattis gereksiz olmuş .

Hadi bu hafta biraz sıkalım 1. Lik gelsin artık

Son düzenleme:
Gerçektenmi bu yüzdeyle beklemiyordum daha iyi yüzdesi olan vardır diye düşünmüştüm

Teşekkür ederim canım
tebrik ederim canıminanıyorum ki daha iyisini de yaparsın

sorma içimden canavar çıktı o yüzden kaçtım neyse 2 ayda 1 kaçamak fazla sayılmaz
dünü unutalım o zaman bugünden kaçamaksız devam edelim

Menün herzamanki gibi saracım
Güzel kilolar vermene şaşmıyorum

Tatlım senin emzirmene takmadım ben ne alakası var menüne yorum yapılmasını istemiyorsan yapmam sadece menüne yapılan her yoruma sen ben emziriyorum böyle yiyip kilo veriyorum dediğin için öyle yazdım yani
Yiyip kilo veriyorum demedim ben aldığım besin grupları belli tahıl kuruyemiş sebze meyve baklagiller filan herşey ben sizin gibi dört dörtluk bir diyet yapamam zaten önemli olan bebeğim oncelikle

Canım benim saranin bana yazdığını okudun değil mi ne çıkardın sen bundan peki ? Soruyorum oku bir daha dön bana

Tamam şöyle diyeyim benim menüme (emzirdiğimi baştan söyledim gerci) emzirme işine göre yorum yapılmasını ve sen emziriyorsun ya şimdi ondan yedim diyeceksin diye başlayan yorumlar istemiyorum. geriliyorum iğneleyici mesajlara ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…