Saracım tebrik ederim canım seniSaraycam teşekkür ederim canım ayyyy çok mutlu oldum bu beni dahada motive etti inşallah bu hafta takım olarakta birinci oluruz
Fulyacım herdem can sıkıcı durumlar olur . İnşallah iş yerinde herşey istediğin gibi olur üzülme olurmubu hatunu bu gece keşfettim. çok hoş söylüyor.
zehracım alamancı gelinim benimIyi aksamlar kizlar, gecmisi okumadan once menumu paylasayim.
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
Peynir eritmesiyle
1 bardak kave
Ara
1 bardak kahve
Oglen:
1 bardak yesil cay
Salatalikli beyaz lahana salatasi bol limonlu
Ara
1 bardak kahve
Aksam
Mantar sote
3 kaşik patates puresi (yagsiz, salcali)
1 tavuk but
1 kase tavuk corbasi
Ara
1 kucuk muz
Yarim elma
1 yesil cay
Spor: 3390 adim, 1 saat zumba, birazdanda evde hareketler yapicam yarim saat
Su
2 lt
aeben
gezegenfeza
moni
tebrik ederim canımGerçektenmi bu yüzdeyle beklemiyordum daha iyi yüzdesi olan vardır diye düşünmüştüm
Teşekkür ederim canım
dünü unutalım o zaman bugünden kaçamaksız devam edelimsorma içimden canavar çıktı o yüzden kaçtım neyse 2 ayda 1 kaçamak fazla sayılmaz
Menün herzamanki gibi saracımMenümü yazayım
Sabah
Bir dilim telli peynir
7 tane zeytin
Bir fincan şekersiz limonlu çay
Öğle
Bir tabak bulgurlu ıspanak yemeği
Bir kase keten tohumlu yoğurt
3 dal yeşil soğan
Üç tane acı turşu biberi
Ara
Hindistan cevizli kakaolu chia tohumlu süt
Akşam
Bir tabak kabak çorbası
Bir kase salata
İki parça haşlanmış hindi kapama
Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş
Pump ıt up workout yapacaktımki dizim ağrıdı zorlamamak için bıraktım
aeben yasom7272 @Antepia27
Arkadaşlar foto yüklemeye çalışıyorum dosya boyutu nedeniyle yüklenemiyor diyor.halbuki dün sorunsuz eklemiştim.nasıl çözebilirim bu sorunu?
Menün herzamanki gibi saracım
Güzel kilolar vermene şaşmıyorum
tebrik ederim canıminanıyorum ki daha iyisini de yaparsın
dünü unutalım o zaman bugünden kaçamaksız devam edelim
Öğleden sonra niğdeye gideceğim şehir dışından misafir gelecekmiş
Yiyip kilo veriyorum demedim ben aldığım besin grupları belli tahıl kuruyemiş sebze meyve baklagiller filan herşey ben sizin gibi dört dörtluk bir diyet yapamam zaten önemli olan bebeğim oncelikleTatlım senin emzirmene takmadım ben ne alakası var menüne yorum yapılmasını istemiyorsan yapmam sadece menüne yapılan her yoruma sen ben emziriyorum böyle yiyip kilo veriyorum dediğin için öyle yazdım yani
Canım benim saranin bana yazdığını okudun değil mi ne çıkardın sen bundan peki ? Soruyorum oku bir daha dön banapamukçum taktınız demen yanlış oldu neden takalım güzelim biz yorum yaptığımızda sen ben emziriyorum böylede kilo veriyorum dedin yani sizene demeye getirdin canım yoksa ne haddimize takmak sonuçta kimse burda arkadaşının kötü olmasını istemez emin ol. burda art niyet hasetlik veya kıskançlık yok samimi duygularla yazıyoruz.
canım benim allah kolaylık versin kendini yorma özletme kendini güle güle git sağlıklaÖğleden sonra niğdeye gideceğim şehir dışından misafir gelecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?