Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benim saranin bana yazdığını okudun değil mi ne çıkardın sen bundan peki ? Soruyorum oku bir daha dön bana
pamukçum gereksiz gerilime gerek yok canım burda birbirimizi kırmadan üzmeden saygı çerçevesinde sevgi ve saygıyla davranalım yazı dilinde bazen birbirimizi anlayabiliriz sarada art niyetli değildir buna eminim ki bende yazdım sana pamuk bak bukadar ekmek yemişsin diye sende dedinki ben böyle kilo verebiliyorum saygı duydum herkesin bünyesi farklı diyet şekli farklı o yüzden kimse kırılıp üzülmesin canım benim

Bol yanlış anlaşılmalı mesajlarınızı okudum.
Öncelikle herkes herkesin menüsüne yorum yapabilir.
Yorumlardan rahatsız olma gibi bir durum söz konusu bile olamaz, olmamalıda.

Burada bir aile olduk, birbiri gibi olan kişileriz. Çevremizden biri kilo almışsın dediğinde bozuluyoruz ama burada şişkoyum, obezim, pisboğazım diyebiliyoruz. Çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve bizi bizden başka kimse anlayamaz.

En yakınlarım mesela annem ve ablamın gözünde ben iradesiz, çok yemekten kilo alan bi şişkoyum . Onlara göre ağzımı tutmam yeterli. Binlerce kez rahatsızlıklarım sebebiyle kilo aldığımı anlattım ama nafile. Başlarına gelmediği ve hayatları boyunca benden çok yemelerine karşı hiç kilo sorunu yaşamadıkları için anlayamıyorlar. Tek bildikleri ‘yeme ’ demek. Ekmeği önümden çekiştirmeler, her biri zaten uzman diyetisyen edasında vs.

Burada ise birbirimizi anlıyoruz. Meyvenin yanında süt yoğurt önermek, gi si yüksek beslenmeyle alakalı yanlışları düzeltmek.. bunlar çok değerli...

Cuma yarışma takımları olarak harika şeyler başarıyoruz. Birbirimizin hayatına dokunuyoruz.

Gerçek dostluklar günümüzde çok zorken, burada tamamen içtenlikle, samimiyetle, yalansız dolansız tüm içtenliğimizleyiz. Bunu bozmayalım, inanın çok değerli..

Hepinizi seviyorum.

Son düzenleme:
Canım o zaman yediğim meyveyi ekmekten saydın tabi emzirme olayı çok farklı ve şunu bil ki art niyetli bende değilim. Bu benim ikinci emzirirken zayıflamam deneyimliyim eleştirince demisimdir benim.meyvede tahıl da yemem lazım cunku öyle . Bunu dedim diye de sizin sen emziriyorum diyeceksin hemen demenize gerek yok bence. Bu bir savunma değil aciklamaydi

Bende güzelce elestirilmeyi istiyordum kaptan kırıcı bir şekilde değil sitemim o

ne demek canım benim hepimizin türlü türlü derdi sıkıntısı var ben başlamayım roman olur ama hayat devam ediyor rabbimden hep iyilik huzur sağlık diliyorum aciz bir kulu olarak,evet takımımızı ben de çok seviyorum iyi ki varız

daha yarattığı sorun geçmedi canım. o canımı sıkıyor. hala aklımda o yüzden. bakalım hayırlısı olsun.
dünden beri biri de benim canımı sıktı ama çözülmeyecek şey değil neyse ki,sıkma canını fulya tatile odaklan zamanla geçmeyen şey yok

Saraycam teşekkür ederim canım ayyyy çok mutlu oldum bu beni dahada motive etti inşallah bu hafta takım olarakta birinci oluruz
kutlarım sara cım sınıfın birincisisin başarıların her alanda daim olsun kuzum

Bende güzelce elestirilmeyi istiyordum kaptan kırıcı bir şekilde değil sitemim o
Pamuşum olayı çözmeye çalışırken benim devreler yandı yanacakdaha öncede benzer bir durum olmuş zannımca öylemi?? Sen de ben emzirdiğim için bünyem yakıyor, no problem demişsin.şimdi yine aynı uyarıyı alınca da evet biraz gerilim normal gibi. insanız sonuçta, herkes her zaman aynı psikolojide olmuyor. Belki gündelik hayatta gülüp geçecegimiz seyler yazım dilinde insanlarda farklı tepkiler bırakabiliyor.her iki taraf için de söylüyorum bunu, aman yanlış anlaşılmasın.o yüzden tek sıkıntımız bu olsun diyorum.öpüşün barışın bir kırgınlik kızgınlık varsa..

Hayat kısa, kelebekler uçuyor arkadaşlar

Listeye girmişsin hayırlı olsun canım
sağol canım inşallah yüzümün akıyla başarırım

Hava çok kapalı yağmur yağdı yağacak. 1 makina astım 1 makina yıkandı 2 makina kirli sepetinde. Hafta ici hep kaplıydı hava yikamaya cesaret edemedim. Birikti hepsi Nasıl kurutacağım Bilemiyorum.
kolay gelsin canım benim de 2. makina atıldı kızım yurttan gelince çamaşır ütü üstüste geliyor,sıpa karnabahar asla yemezdi okulda sebze yiyemiyor diye anne yapsana dedi güldüm,ocakta pişiyor şimdi

kızlaar benim herifin bir lafı var germe gerilme diye,gerilmeyin bakıyım kaptanım ne güzel açıklamış gerçek hayatta çoğu şey anlamını yitirdi burda relaks olalım bari,herkes bütçesine bünyesine yaşam şekline koşullarına göre diyet yapar sağlıklı beslenir her neyse,ama menülere yorum yapılmazsa bir ciddiyeti kalmaz hem burada bir yarış var belki doğru bildiğimiz şey yanlıştır dostane uyarıya kızmayalım ha uyarı yorum yanlış mı geldi sen doğru olduğunu düşünüyorsan tabi ki yapmaya devam edersin bunun hakemi tartıdır sizi çok seviyorum

Canim kv'cimm haklisin pattis olmayaymis aslinda olurmus, dedigin gibi digerleri zaten doyurmustu niye yediysem, yemeyeydim , kim yemis aa ben yemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…