pamukçum gereksiz gerilime gerek yok canım burda birbirimizi kırmadan üzmeden saygı çerçevesinde sevgi ve saygıyla davranalım yazı dilinde bazen birbirimizi anlayabiliriz sarada art niyetli değildir buna eminim ki bende yazdım sana pamuk bak bukadar ekmek yemişsin diye sende dedinki ben böyle kilo verebiliyorum saygı duydum herkesin bünyesi farklı diyet şekli farklı o yüzden kimse kırılıp üzülmesin canım benimCanım benim saranin bana yazdığını okudun değil mi ne çıkardın sen bundan peki ? Soruyorum oku bir daha dön bana
Canım o zaman yediğim meyveyi ekmekten saydın tabi emzirme olayı çok farklı ve şunu bil ki art niyetli bende değilim. Bu benim ikinci emzirirken zayıflamam deneyimliyim eleştirince demisimdir benim.meyvede tahıl da yemem lazım cunku öyle . Bunu dedim diye de sizin sen emziriyorum diyeceksin hemen demenize gerek yok bence. Bu bir savunma değil aciklamaydipamukçum gereksiz gerilime gerek yok canım burda birbirimizi kırmadan üzmeden saygı çerçevesinde sevgi ve saygıyla davranalım yazı dilinde bazen birbirimizi anlayabiliriz sarada art niyetli değildir buna eminim ki bende yazdım sana pamuk bak bukadar ekmek yemişsin diye sende dedinki ben böyle kilo verebiliyorum saygı duydum herkesin bünyesi farklı diyet şekli farklı o yüzden kimse kırılıp üzülmesin canım benim
Bende güzelce elestirilmeyi istiyordum kaptan kırıcı bir şekilde değil sitemim oBol yanlış anlaşılmalı mesajlarınızı okudum.
Öncelikle herkes herkesin menüsüne yorum yapabilir.
Yorumlardan rahatsız olma gibi bir durum söz konusu bile olamaz, olmamalıda.
Burada bir aile olduk, birbiri gibi olan kişileriz. Çevremizden biri kilo almışsın dediğinde bozuluyoruz ama burada şişkoyum, obezim, pisboğazım diyebiliyoruz. Çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve bizi bizden başka kimse anlayamaz.
En yakınlarım mesela annem ve ablamın gözünde ben iradesiz, çok yemekten kilo alan bi şişkoyum mesela. Onlara göre ağzımı tutmam yeterli. Binlerce kez rahatsızlıklarım sebebiyle kilo aldığımı anlattım ama nafile. Başlarına gelmediği ve hayatları boyunca benden çok yemelerine karşı hiç kilo sorunu yaşamadıkları için anlayamıyorlar. Tek bildikleri ‘yeme ’ demek. Ekmeği önümden çekiştirmeler, her biri zaten uzman diyetisyen edasında vs.
Burada ise birbirimizi anlıyoruz. Meyvenin yanında süt yoğurt önermek, gi si yüksek beslenmeyle alakalı yanlışları düzeltmek.. bunlar çok değerli...
Cuma yarışma takımları olarak harika şeyler başarıyoruz. Birbirimizin hayatına dokunuyoruz.
Gerçek dostluklar günümüzde çok zorken, burada tamamen içtenlikle, samimiyetle, yalansız dolansız tüm içtenliğimizleyiz. Bunu bozmayalım, inanın çok değerli..
Hepinizi seviyorum.
Helal sana vero 1. Sinhee He benim fark im senin kilo farkını dövdü bu hafta . Hani sozlesmistik ya. Hatırla Tim dedim.mm
Evet 1. Olalım bu haftaSaraycam teşekkür ederim canım ayyyy çok mutlu oldum bu beni dahada motive etti inşallah bu hafta takım olarakta birinci oluruz
yok yine yapamıyorumResmin ekran görüntüsünü al canım o zaman yükleyebilirsin
Listeye girmişsin hayırlı olsun canımselam hanımlar güzel bir haftasonu diliyorum sade türk kahvemle geldim biraz mola
ne demek canım benim hepimizin türlü türlü derdi sıkıntısı var ben başlamayım roman olur ama hayat devam ediyor rabbimden hep iyilik huzur sağlık diliyorum aciz bir kulu olarak,evet takımımızı ben de çok seviyorum iyi ki varızAmiinn Ozlemcim amin canim.Rabbim butun hastalara sifa versin,dermansiz dert vermesin canim.Ilgilenip de bana da zaman ayirip iki satir benim icin guzel temennilerde bulundugun icin cok tsk ederim.Iyi ki varsiniz arkadaslar.Grubumuz super bi grup aman masallah diyeyim de nazar degmesin.Saygili,sevgili,olculu,seviyeli ve birbirimizi cok seven bir grubuz
dünden beri biri de benim canımı sıktı ama çözülmeyecek şey değil neyse ki,sıkma canını fulya tatile odaklan zamanla geçmeyen şey yokdaha yarattığı sorun geçmedi canım. o canımı sıkıyor. hala aklımda o yüzden. bakalım hayırlısı olsun.
kutlarım sara cım sınıfın birincisisin başarıların her alanda daim olsun kuzumSaraycam teşekkür ederim canım ayyyy çok mutlu oldum bu beni dahada motive etti inşallah bu hafta takım olarakta birinci oluruz
Pamuşum olayı çözmeye çalışırken benim devreler yandı yanacakBende güzelce elestirilmeyi istiyordum kaptan kırıcı bir şekilde değil sitemim o
sağol canım inşallah yüzümün akıyla başarırımListeye girmişsin hayırlı olsun canım
kolay gelsin canım benim de 2. makina atıldı kızım yurttan gelince çamaşır ütü üstüste geliyor,sıpa karnabahar asla yemezdi okulda sebze yiyemiyor diye anne yapsana dedi güldüm,ocakta pişiyor şimdiHava çok kapalı yağmur yağdı yağacak. 1 makina astım 1 makina yıkandı 2 makina kirli sepetinde. Hafta ici hep kaplıydı hava yikamaya cesaret edemedim. Birikti hepsi Nasıl kurutacağım Bilemiyorum.
Olur canımgezegenfeza spor bakanım menü çok paylaşamıcam ama bende sporlarımla katılsam olur mu :)
Misafirim gelecek ve ben uyuyakalmışımmisafiri gelene,kahvaltıya gidene,niğde ye gidene ve her ne yapacaksa yapana kolay gelsin afiyet olsun iyi yolculuklar diliyorum anlayan anladı onu
Canim kv'cimmzehracım alamancı gelinim benim
Akşamın çok dazla olmuş ve geceki aran . pattis ve muzun glisemik endeksleri yüksek . İçinde bulundukları öğünü yağa çevirirler . Akşamın zaten gayat doyurucuymuş pattis gereksiz olmuş.
Hadi bu hafta biraz sıkalım 1. Lik gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?